Akupunktur mot søtsug. Jeg tester ut :-)

I kveld tok jeg min første time med akupunktur for å ta knekken på søtsuget som har slått rot i meg 🙂 Tenker jeg ikke er alene om å føle den sterke trangen til noe søtt å sette tennene i før dagen er omme. Fikk 2 nåler i magen. Den nærmeste er for søtsuget og den lengre ned er for fordøyelsen. Synes dette er kjempeinteressant jeg. Man kjenner ikke at nålene blir satt her, men det var det stedet jeg var mest nervøs for 🙂 Må le av meg selv, da jeg vet hva jeg utfører på kundene mine.

Ørene fikk 4 nåler og de merket jeg såvidt da de ble satt.

Føttene fikk 4 nåler fra knærne og ned tilsammen. Kjente skikkelige strømninger og Eva sier jeg responderte godt på nålene. Ikke alle merker dem så godt og det er et bra tegn for meg  🙂

Lånte Eva`s øre for å blogge en liten metallkule som hun har satt mot søtsug. Den skal klemmes på 5 ganger daglig. Jeg har fått tilsvarende satt, men bare 5 kuler mere…ser ut som om øret mitt har blitt piercet  🙂

Norges vakreste akupunktør heter Eva Auestad og har sin egen facebookside du kan melde deg inn i HER. Eva er roligheten selv og vi hadde det morsomt da hun satte nålene på plass. Er ingen pyse, men du kan godt være pysete for å få dette utført…det gjør nemlig ikke vondt. Eva er kjempeflink med klientene sine og er du like nysgjerrig på om dette funker kan bare ta kontakt med henne for time. Jeg skal ta 6 behandlinger, en gang pr. uke. Om jeg merker forandring i kveld? …det er det selvsagt for tidlig å si noe om, men hun sier jeg bør begynne å kjenne noe etter et par behandlinger 🙂 Jeg er superspent nå og gleder meg allerede til neste behandling.

Eva Auestad jobber ved Oslo akupunktør og er i tillegg sykepleier ved Ellipse Klinikken. Kunne ikke følt meg i tryggere hender!!

Bli 10 år yngre ved tattoo :-) sjekk selv!!

Denne damen ønsket seg leppepigmentering i dag. Litt ujevne konturer som man får med årene, men dette kan fikses!!

Etter leppepigmentering i dag.

Før pigmentering.

Etter pigmentering.

Før pigmentering.

Etter pigmentering! Fargen heter Rosewood og var et helt riktig valg for første behandling…så får vi se hvordan fargen sitter neste gang hun kommer for refill. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til å få henne tilbake. Hvem kan vel tenke seg at disse leppene fyller 60 år om få dager!!?

Elsker leppepigmenteringer og forespørselen har bltt større de siste årene. Lurer på hvorfor 🙂

Den perfekte sekretær?

Ja den perfekte sekretær hadde Amanda vært om hun hadde flyttet til Oslo, eller pendlet i perioder. Hun går skole og skal bli lærer i engelsk og har sittet på klinikken min og gjort lekser i flere dager. Heldig er hun med beliggenheten, da Bogstadveien er nermeste nabo og små lufteturer med shopping er plantet inn mellom øktene 🙂

Lange dager på jobb nå før sommerferie, men ikke lenge til Bettina og jeg tar en langweekend i Stockholm. Ikke bare ferie, men også møter på planen. Uansett er det godt med litt forandringer og Stockholm er en vakker by. Vi gleder oss. Sjekk Bettina`s blogg for resultater av permanent makeup. Hun har blitt superdyktig den tiden hun har jobbet hos meg. Ingen grunn til bekymringer om dere ikke får time hos meg. Bettina og jeg jobber vegg i vegg og dere er trygge for et godt resultat 🙂

Ny kunst i klinikken

Tone Bjørkli som jobber hos meg i klinikken er også utdannet innen kunst og har gått flere år på kunstskole i London. Her spiser hun kjeks og er  fornøyd med plasseringen av maleriet sitt i klinikken min. Vi liker å gjøre det hyggelig for kundene, så dette er absolutt noe å hvile øynene på.

Tone selger maleriene sine de er svært populære. Dette er også til salgs. Bare å svinge innom for å ta en titt om du er kunstinteressert. Fargene er nydelige.

SOL Permanent Makeup,Professor Dahlsgt.8  (inngang Holtegt.) Majorstua.

Overgrodde bryn?

Ja det var det min vakre datter Amanda kom til Oslo med 🙂 Jeg får alltid i oppdrag å nappe dem, noe hun gruer seg til hver eneste gang 🙂

Resultat etter napp av bryn 😉 Ryddige bryn er lekkert og de skal IKKE nappes for smale. Fyldige bryn er vakkert!!

Bryn før napp.

Bryn etter napp.

Før napp.

Etter napp.

Jeg har ikke tid til å ta imot kunder for forming/napp av bryn, men har en veldig dyktig hudterapaut som vokser bryn og farger dem. Tone Bjørkli kan du ringe eller sende en sms til på: 455 02 905

Alle mine faste kunde får -30% på div. behandlinger av henne 🙂 GOD service synes nå jeg!!


Amanda og mamma SOL 🙂  Ha en flott dag folkens!!

Spørsmålsrunde

Mange lurer på hva som skal til for å bli Linergist!

1. Trenger man være hudterapeut?

2. Er det et krav at man er makeupartist?

3. Hva tror du?

Vinneren blir kontaktet søndag og får en “hudfarget” eyeliner i posten i merket RIPAR, eller hentes ved vår klinikk i Professor Dahlsgt. 8 på Majorstua.

Mvh

SOL Permanent Makeup

Tips om valg av terapeut?

Jeg får en del mail fra fok som ønsker jeg skal anbefale dem “linergister”, når de ikke kan reise for behandling hos meg. Til det kan jeg si:

1. Be om bilder hos den du kontakter

2. Spør om hvor lenge de har jobbet med pmu. Selv om man har jobbet med dette i 20 år, betyr det ikke at man har kunder hver dag. Spør derfor i tillegg hvor mange kunder de har i uken.

For å få gode resultater er det viktig å jobbe med dette jevnt over tid. Erfaring er det de fleste søker, uansett hva man ønsker utført av behandlinger. Husk det er ditt ansikt!!

Lykke til 🙂

Ny leppefarge!

Denne damen ønsket sterkere kontur og ny leppefarge.

Ny leppefarge ble det i ordets rette forstand, da jeg fikk tilsendt “feil” farger fra Tyskland i siste forsendelse. Denne fargen måtte vi teste ut og den kommer til å bli lekker 🙂

Denne flotte damen har fått pigmentert både bryn, liner og lepper hos meg! Enklere i hverdagen kan det ikke bli.

Naturlige bryn med tattoo?

Dette er resultatet etter en behandling med pmu hos meg for noen mnd. siden. I dag kom hun for sitt første refill. Fargen har satt seg veldig bra men hun ønsket dem mørkere.

Resultat etter første refill. Ser ikke så stor forskjell på bildene, men de ble faktisk en god del mere markerte, tro det eller ei 🙂 Men vi gikk for en naturlig stil. Jeg liker softe farger selv og legger man ikke mye makeup i hverdagen er det deilig med en lett pigmentetring bare for å se litt mere frech ut!