Oscarsgt.54 er et must før jul!!

Har du enda mange julegaver igjen å kjøpe, bør du absolutt svinge innom Oscarsgt.54 på Frogner. Butikken ligger inne i en bakhage og er pyntet til jul og frister deg med spennende julegavetips. Janne som eier butikken gir deg god service og er et funn når det gjelder å veilede deg i jungelen av varer, eller skal jeg si skatter! Den som ikke blir happy for å få noe fra Jannes butikk, kan bare gå å legge seg 😉

Hadde med Anniken i kveld for å vise henne rundt, men endte opp med å kjøpe henne julegaver på forskudd. To store fat i tinn ble med oss hjem i kveld!

Reklamefilming pågår ;)

Vi går spennende tider i møte. Reklamefilm er ikke hverdagskost i klinikken vår, men nå ønsker vi å vise frem litt av det vi tilbyr. Espen Grundstad har fått oppdraget og vi er kjempespent på resultatet. Han skal jobbe to dager i klinikken og noen spennende behandlinger skal på film. Tror han er like spent som oss! Espen har eget firma og leverer tjenester/reklamefilm for mange andre store produksjonselskap.

Vakre Lilja!

Det største lille under i livet er barn og barnebarn. I går ble jeg farmor til lille Lilja. Større lykke i livet enn å holde et nyfødt barn i armene kan ikke beskrives. Rørt til tårer og varm om hjertet. Nå har jeg to flotte barnebarn og gleder meg til en jul med familien rundt meg.

Annikens første stråbryn!

Det er spennende og interessant å lære noe nytt. Anniken har pigmentert sine første stråbryn med slopnålen i dag. En flott erfaring som kun kan gi lekre brynresultater. Som ved alt man lærer er det trening, repitisjoner og kurs i teknikker som gir deg det du trenger med på veien for å bli dyktig.

Resten av uka blir det slope og strå som gjelder for Anniken iallefall 😉

Ønsker du kurs, mail meg på: [email protected]