Cecilia Brækus ❤

Jeg er Cecilia Brækhus faste "brynfixer" og når det gjelder pmu av bryn, er det sikkert extra OK når de sitter perfekt etter trening eller kamp.

The First Lady er fantastisk flott og jeg setter stor pris på henne ❤

Forme lepper med nåler?

Alt er mulig og når det gjelder lepper er det min absolutte spesialitet innen pmu.

Disse ble formet mykere med permanent makeup og jeg har min egen spesielle nåleteknikk.

Jobber du med pmu, kan du lære min teknikk ved å bli amiea-elev! 💋💋💋💋💋

Mail: [email protected] for info. om våre kurser!

JA vi venter inn et spennende leppeforstørrende produkt ❤

Mens vi venter inn verdens beste og mest spennende lipglosser med "plumpingeffekt", kan dere som ønsker produktene inn til din klinikk, maile: [email protected] for info. og forhåndsbestille den. 👈

Vi har allerede fått gleden av å teste glossene og de skuffer 💋

Ny nese uten kirurgi.

Har alltid ønsket meg en rett nese og googler du skjønnhetsoperasjoner, er neseoperasjoner i teten om ikke på topp. Selv om man leker med tanken om "kanskje en gang" vil jeg fixe på nesen, tror jeg ikke jeg er typen som hadde gått til det endelige skrittet. Er forfengelig, men ikke for enhver pris.

I kveld besøkte jeg dyktige Eva på Akademikliniken på Smestad og endte opp med en liten nesekorreksjon. Jeg ble så fornøyd at smilet mitt sitter temmelig løst i kveld. Det hele tok nøyaktig 5 min og Restylane er vel et lite mirakel av en "skulptureringsgele".

Hva er Restylane laget av?

Restylane er en gel basert på hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen.Gelen injiseres rett under huden, og gjenoppretter volum og strukturer uten å påvirke mimikk. Produktet gir umiddelbare og langvarige fordeler uten å være permanent, slik at du står fritt til å vedlikeholde virkningen.

Det var faktisk Anniken som spurte Eva om det gikk an og selv om jeg føler meg temmelig oppdatert, har dette gått meg hus forbi.

I kveld rettet vi begge litt på nesene våre og jeg tror sannelig vi står i fare for å bli litt nesevise. Anniken gjorde dette uten bedøvelse og siden jeg er noe mere pysete, satt jeg med emla på nesetippen i ti min. Kjente kun et lite stikk bare og helt smertefritt.

Til dere som tenker på om dere vil korrigere litt på nesen: -stikk heller innom Akademiklininen på Smestad eller Ullevål for en liten konsultasjon. Som dere vet går Restylane ut av kroppen, sitter ikke permanent og må fylles på. Er iallfall strålende fornøyd. Sikkert noen som har noen innvendinger mot dette, men som jeg alltid sier. Tror jeg er voksen nok til å bestemme over meg selv. Gjør det dere føler for. Hadde ingen store komplekser for nesen, men forandring fryder.

Hvem ønsker skjønnhetsflekk?

Denne uken er Anniken i Oslo og jobber ved vår avd. på Bislet. Vi holder grunnkurs i pmu og vi kommer til å blogge litt fra kurset.

Nå har hun fått det for seg at hun ønsker pigmentere inn en skjønnhetsflekk på kinnet. Er dette noe du kunne tenke deg?

Lik og del og vi trekker ut en vinner av en lekker skjønnhetsflekk til sommeren. Du må selvsagt være fylt 18 år.

Ønsker du å følge Anniken på snap, heter hun: a9k1jensen

Jeg heter solsnap på snap og elsker få selfier av resultater i innbox 🙏

Skjønnhetsflekk? Vi gleder oss til å kontakte deg fredag denne uken ☀

Sjekk disse leppene 💋👌

Real "close up" picture, just to show you how beautiful the pmu/lipcolor stays in the lips!

I love my new technique and if you want to learn from me, email: [email protected]

PS! Lips on picture is healed.

Årets leppeprodukt? Vi sier JAAAA 💋❤

Lepper som stjernene? Vi har testet ut og vi ELSKER glossene 💋💋💋💋💋💋💋

Vi gleder oss enormt til disse lip "plump" glossene er for salg (vi venter på at de er klar for levering). Vi har alle på jobb fått testet dem ut og de funker flott.

Er det klinikker som ønsker ta de inn, eller ønsker info på mail, er det bare å sette seg på liste hos oss. Supre testdisplay følger med og "innpriser" kommer om litt.

Mail: [email protected]

Går dere inn på instagram: solhegge ligger før/etterbilder av jentenes lepper. Produktet virker raskt og full effekt får man ved å påføre daglig i 30 dager. PS! Gir fukt, virker pleiende og kommer i vakre og spreke farger. Kommer også i en transparent utgave.

Gled dere, da vi knapt klarer vente til de ankommer landet 👌

💋💋💋💋💋💋

Vi leverer pmu/tattoo-utstyr til hele Scandinavia.

Vi leverer alt av utstyr for pmu/permanent-makeup til hele Scandinavia. Denne maskinen er perfekt til bla. areolapigmenteringer og nålene er væske og lufttette (hygienemoduler).

Mail: [email protected] så sender han deg all info. du trenger.

Se også vår web: solpmu.com

Vi underviser i areolatattoo ❤

Denne helgen underviser vi i areola/brystvortetattoo og gleder oss til å lære vekk en unik teknikk.

I løpet av 17 år har jeg tatt tre kurs i areola selv for å lære av de beste. Forskjellige nåleteknikker og fargemixer gjør at resultatene blir naturlige og flotte.

Arr kan pigmenteres over og vi rekonstruerer areola i form og farge om den mangler helt. Fargepigmenter er en gave å jobbe med og enkelte blir spesielt glade for å få en unik behandling utført.

Vi ser frem til en interessant helg!

PS! Følg meg gjerne på snap: solsnap

Mvh Sol

Utrolig men sant. Mirakelbryn og vipper?

De beste bryn og vippeproduktene får du hos @solpmu 👌 @grandelash er 9x Grammy awardwinner og vi er stolte av å tilby våre kunder det beste på markedet. Vil også nevne vippeserumet som er amazing ❤

Sjekk vår nettbutikk: www.solpmu.com for produkter som gir synlige resultater ❤