Modeller søkes 💋

Er det noe 2019 bringer er det STORT fokus på kursing. Vi må vel kunne si at tilbudene våre blir heldekkende og spennende.

Vi starter året med å kurse våre egne jenter opp i og trener teknikker for å gi dere flotte, naturlige resultater.

1. Ombre Brows

2. Kissable lips og aquarelle lips

Vi trenger 8 modeller på bryn og 8 modeller på lepper.

Kommenter gjerne under hva du ønsker stille som modell på.

Vi kommer til å sette opp videregående kurser i behandlingene fortløpende.

Interesserte elever i nevnte kurs kan maile:

[email protected]

Vi gleder oss til å lære dere teknikker i verdensklasse ❤

Anniken vil være med som lærer på alle VG. kurser fremover.

Med oss på teamet har vi kosmetisk sykepleier, dyktige Hanne Hegle. Hun har i troduksjonstilbud på -20% ut des.

Kontakt henne på: [email protected]

På menyen har hun behandlinger som motvirker migrene, svette, reduserer linjer/sinnarynken og ikke minst fjerne synlige blodkar på legger og lår.

Skinbooster er svært populært, har testet den selv. Love it!

Mail henne for priser og info.

Hudbehandling med synlig resultat.

Skinbooster + Meso Vytal ❤ ❤

Vi kan tilby dere to fantastiske hudbehandlinger som gir huden din rikelig med fukt, samt glatter ut fine linjer.

Meso Vytal er en cellestimulerende hudbehandling. Med 18 små nåler sluser vi inn en coctail med fukt og vitaminer som får huden til å gløde. Kan tas som en behandling før en anledning for å booste huden, men vi anbefaler den som en kur for et langvarig resultat.

Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser i huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Vi har selvsagt sykepleier med lang erfaring for å utføre behandlingene hos oss.

Be oss om pris om du ønsker kombinere behandlingene hos oss. Gir umiddelbare synlige resultater som kombinasjon.

Mail: [email protected] for info. og priser.

Ps! Husk våre lekre gavekort

Øyelokkløft uten kirurgi med plasmapen!

Ps! Bildet er lånt av Hannes kursleder.

Dette er resultat av plasmapen to mnd. etter kun EN behandling.

Endelig har vi fått en behandling for øyelokk (uten kirurgi) med plasmapen. Ca. en ukes tilheling, så start allerede nå med å planlegge time. Flotte resultater.

Kontakt vår sykepleier Hanne Hegle på mail: [email protected] eller mob: 909 90 541

Hanne kommer også til Mosjøen i januar og tar plasmapennen med 😊

Vi gir vekk bryn, lepper eller eyeliner! ❤

Juletradisjonen tro, sparker vi i gang konkurransen vår, hvor vi gir vekk bryn, lepper eller bryn!

Vi har gledet mange opp gjennom årene. Vi synes det er stas å gi vekk behandlinger til noen som inderlig har dette på ønskelista si.

Ikke bare jenter tar behandlinger hos oss. Menn har kommet sterkt inn på banen og bryn, liner (tynt i vippekant), samt lepper er ikke lengre uvanlig på menn.

Nytt av året er injeksjoner og plasmapen. Om noen ønsker vi skal lage en egen julekonkurranse på dette, så kommenter. Vi har ansatt en av landets dyktigste (synes vi) på sitt felt, så dere er i trygge hender.

Hanne Hegle heter hun og kan kontaktes på: [email protected]

Vinneren trekkes ut 23 desember og vi GLEDER oss til å kontakte DEG ❤ og ikke minst ta imot deg i vår nye lekre klinikk i Cort Adelersgt. 20 i Vika.

Kommenter hva du ønsker deg under innlegget.

Gjerne lik og del ❤

Følg oss på snap: solsnap

Vår nye webside lanseres straks: www.invisibli.no

Om du vil kontakte oss for spørsmål vedrørende behandling, mail oss: [email protected]

Instagram: invisibli.no

Invisibli’s lanseringsfest! ❤🍾

Invisibli’s lanseringsfest var fantastisk hyggelig. Mange møtte opp, og vi satte stor pris på alle som tok turen for å feire den store dagen med oss.

Her har dere alle våre behandlere i team invisibli. Tina, Tuva, Marie, vårt nye medlem (injeksjonssykepleier) Hanne og Anniken. Anniken holder til i Mosjøen, men er i Oslo for avtalte uker og undervisning. Så stolt over hele teamet som gjør en flott jobb! Andreas kjenner dere fra før. «The Boss», poteten som tar vare på alle og er helt uunnværlig.

Barna mine er en stor del av firmaet og jeg har aldri kunnet drive det som i dag, om jeg ikke hadde hatt de med. Mye planlegging, jobb og ikke minst noen man vet er der 110% for deg!

Selv de som ikke er så sterkt involverte, har støttet opp om meg. En er lærer i Mosjøen (Amanda) og en ute på plattform i Nordsjøen (Alexander). Så stolt over at de er en så sammensveiset flott gjeng, med en til tider over gjennomsnittet hardtarbeidende mamma.

Vi setter stor pris på alle som støtter opp om oss og er involverte i bedriften.

Hanne er ny i firmaet og vi gleder oss stort til å kunne tilby sertifisert sykepleier med nye spennende behandlinger, som passer inn med våre egne. Maria fra firmaet Galderma (Restylane Norge) var med på lanseringsfesten. David fra reklamebyrået Rethink, har utformet det meste av vårt nye brand. Vi er så stolte over å kunne samarbeide med så dyktige folk.

Bloggere som Pilotfrue ble invitert og jeg har fått gleden av å bli kjent med hennes flotte mamma.

Bloggere har jeg blitt svært glade i og den første jeg samarbeidet med var/er Lene Alexandra. Mange år har gått og samarbeider på kryss og tvers består. Er man fornøyd, tar man vare på hverandre!

Jon Lundemoen og Sølvi Strifeldt har jeg samarbeidet med i mange år. Vi gleder oss til å holde kundekvelder i våre særdeles flotte lokaler fremover. Makeup er noe disse to kan. Jon er i tillegg stylist og har kledd opp mange til terningkast 6.

Hudlege Jon Langeland tok turen innom og jeg regner med de fleste har hørt om han. Hudspesialist nr.1 i Norge og holder til på Youngstorget.

Henning på Remove.no kom også på festen. Remove er helt RÅ på fjerning av uønsket tattoo/pmu og microblading. Med Norges dyreste laser som utstyr, har de kvalitet og erfaring på området.

Min fetter Preben Kløvfjell, fra Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS, var selvskreven gjest og hadde med seg kollegaer og venner for kvelden.

Min venninne, den annerkjente kunstneren Trudy Wiegand kom rett fra flyplassen og rakk festen heldigvis. Hun har et hjerte av gull i tillegg.

Om noen var stolt over bestemor, er det Lilja. Hun hadde malt et nydelig bilde og skrevet kort. Fineste jenta i familien ❤

Hilde fra firmaet Painpod stakk innom og jeg elsker den jenta. Painpod må dere sjekke opp på nettet og har dere problemer med nakke, rygg osv. kan dette være redningen din.

Ellers kom det over 100 personer innom på festen og hygget seg. Flere bilder og innlegg kommer.

Har noen bilder å sende meg, blir jeg utrolig glad.

Har så mange og takke, så et extra innlegg kommer i løpet av helgen.

Mail meg dem på [email protected]

Se ellers Instagram: invisibli.no (invisibli kurssenter) og snap: solsnap

Vår sykepleier Hanne har introduksjonstilbud på -20% i desember. Hun har allerede begynt å fylle listene da hun er svært populær, så ønsker du time før jul, må du være kjapp.

Mail henne på : [email protected] så svarer hun deg!

Hun tilbyr injeksjoner og den store snakkisen plasmapen. Skal selv teste ut før jul. Strammer opp slappe øyelokk, linjer i ansikt og på hals osv. Hun utfører også injeksjoner mot svette og sprengte blodårer på leggene.

En av de beste sykepleierne på sitt felt ❤