Symetriske lepper?

Lepper er noe vi bruker en god del tid på i løpet av livet vårt. Vi frisker dem opp med leppestift/gloss, korrigerer dem med lipliner, noen fyller på med restylane eller man smører dem med fuktighet for å unngå at de blir tørre.

Permanent makeup av lepper er løsningen for deg som ønsker en jevn leppekant, jevnere og kanskje friskere farge, eller rett og slett korrigere skjevheter eller manglende fargepigmenter.

Vi har en del kunder som har fått arr etter ulykker, eller så enkelt som munnsår. Alt kan fikses på 😉 Vi kan blande farger slik at de så naturlige som mulig.

Ps! Bildet over er tatt av lepper like etter behandling. Bildet av det ferdige resultatet kommer etter sommeren. De ser helt naturlige ut 😉

Naturlig bryntattoo, er det mulig?

Disse brynene pigmenterte jeg i våres. Denne kunden ønsket naturlig bryntattoo og bruker ikke mye makeup til daglig. Hun manglet kun halen på brynene, noe vi gjorde noe med. Se bildet under!

Resultat like etter behandling og kunden ble fornøyd, og syntes de ble bedre enn forventet.

Synes du dette resultatet ser naturlig ut, trykk “Liker” under innlegget. Kunne du tenke deg pmu selv? Mye skjer på klinikken vår etter sommeren, så følg med 😉

Herlige Helene Rask :)

Våknet i morges av dette bildet på facebook, hvor Helene takker meg for flotte bryn. Helene er alltid sååå hyggelig og blid, noe jeg setter stor pris på. Blir veldig glad når arbeidene mine blir satt pris på og at de gleder den som får det utført 😉

Våknet også opp til dette motivet da jeg kikket ut av vinduet på brygga vår. Dette er guds gave og vi vet å sette pris på den storslåtte naturen. I dag blir det kaffe og vafler på brygga vår. Endelig en soldag, selv om man har høstfornemmelser!

Ferie gjør meg kreativ :)

Denne sommeren har vært travel. Mye reising og lite ferie, men nå er vi på Risvær, en liten omflødd holme i Lofoten hvor vi har brygge. Her kommer du deg ingen steder om du ikke har båt. Her kan man virkelig slappe av og høre på sjøfuglene, deilig bølgeskvulp og motorbåter tøffe forbi i keila. Elsker når regnet trommer på taket og stormen rive i veggene 😉 det har vi virkelig fått merke denne sommeren.

Man får tid til tanker og ikke minst ideer. Mye er under planlegging og går spennende tider i møte. Siste sommer med hvilepuls da jeg også som nevnt tidligere har booket Lene Alexandra Øien som min personlige PT, noe jeg ser på som en GOD investering. Helsa skal prioriteres denne høsten og har mye å se frem til. Tar gjerne imot tips for motivasjon, bare å komme med kommentarer 😉

Leppefarger som tattoo?

Vi har mange leppepigmenter å velge i om du skulle ønske bestille time hos oss for leppepigmentering/tattoo! I tillegg mixer vi den fargen du skulle ønske deg om nødvendig.

Noen av bildene over er tatt like etter behandling og noen er resultat av 3 behandlinger og er altså ferdige.

Fargene har høy kvalitet og produsert av verdens største leverandør av taroveringsutstyr. Vi vet dermed at vi kan tilby deg som kunde det beste som er på markedet i dag.

Ønsker du kurs hos SOL permanent makeup, er det noen få ledige plasser igjen i år. Å utdanne seg til Linergist gir deg mange muligheter på arbeidsmarkedet. Mail: [email protected] om du ønsker lære deg faget!!

Trykk “liker” om du ønsker info!!

Modeller søkes for lepper!

Pigmentering av frisk leppefarge har blitt populært. Flere ønsker en jevn fin leppekant og mange mister fargepigmenter med årene, ved munnsår og noen er født med ujevn leppepigmenteringer. Nå er det slik at det meste kan fikses på om man faktisk ønsker det.

Ønsker du være leppemodell, trykk “liker” under innlegget!

Flere modeller søkes ;)

Vi har fått en enorm respons til våre populære kurs fra modeller. Lone Lodberg er vår første lærling inn i bedriften og kun 3 ledige timer for kunder til redusert pris i dagene 13 og 14 august.

Modeller for grunnkurs i uke 37 søkes og for ytterligere 2 lærlinger i uke 43. Disse listene er også begynt å fylles opp. Skriv hva du ønsker sitte modell som; bryn, liner eller lepper.

Synes du dette er et flott tilbud ved SOL permanent makeup, trykk “Liker” under innlegget. Mail oss i tillegg på: [email protected]

Du er varmt velkommen 😉

Tina ble ny!

Nå er det ferietid og bloggen min kommer til å inneholde tilbakeblikk på behandlinger og litt fritid. Her fra Tina Wilborns besøk på klinikken min. Tina kler fyldige bryn og fyldigere blir de nok fremover også om jeg kjenner jeg henne rett 😉

Veldig flott av Frithjof å overraske kona si med en behandling hos meg 😉 Bryllupsdager skal inneholde gleder og denne ble permanent! Her og Nå var med og foreviget det hele…hyggelig!!

Meløya er vakker!

Etter å ha vært mye utenlands i sommer, er det deilig å endelig komme hjem til nord-norge og Meløya. Tok hurtigruten fra Sandnessjøen til Ørnes, natt til lørdag, sammen med Alex og Kristine. Ine var så snill å kjøre oss den lange veien fra Mosjøen midt på natten til S.sjøen, da hurtigruta er den perfekte forbindelsen hjem. Været er ikke på topp, men i dag har vi sett sola og kost oss ute.

Startet dagen med å besøke pappas grav og legge sette ned blomster. Søsteren min Marianne og mannen Per kom over med båten på ettermiddagen og vi fikk noen flotte timer sammen 😉 Hun er en ivrig hobbyfotograf og jeg håper få noen flotte bilder av henne for å henge på klinikken i Oslo. Nyter den friske luften her nord og bedre sovemedisin enn deilig havluft kan man faktisk ikke få! Godt å besøke mamma.

I morgen skal vi besøke tantejenta mi Cecilie og lille Julian som jeg enda ikke har sett annet enn på bilder. Gleder meg 🙂

Gratulerer med dagen Anniken ;)

I dag fyller min førstefødte 28 år 😉 her på bildet med lille Isak.

Årene raser avsted og jeg føler meg heldig som har 4 kjekke barn som er en sammensveiset søskenflokk. Kjempestolt av dem alle.

Gratulerer med dagen kjære Anniken mi. Ufattelig gla i deg 😉

Stor klem mamma.