Superkjendis har makeuptattoo! Gjett hvem?

Lørdag fikk denne vakre skapningen pmu av bryn og bryn er viktig for mange jenter. Vi har STOR pågang og mange fornøyde kunder som har fulgt oss trofast i alle år.

Denne kunden har også fulgt arbeidene mine lenge, og det er lurt når man skal velge teknikk og stil for hva man ønsker. Hver enkelt pmu-artist setter sitt preg på arbeidene sine og du kan velge hva du ønsker.

Ser du hvem dette er? Lik innlegget og del på facebook eller instagram. På insta heter jeg: solhegge Jeg sender en heldig vinner en 100% vannfast flytende eyeliner fra #riparcover i posten!

www.solpmu.no

Feil brynfasong? Sjekk her!!

Mange opplever å få feil brynfasong og denne kunden hadde prøvd å få rettet opp bryn ved andre klinikker. I dag fikk hun denne fasongen, samt farge og to behandlinger gjenstår før vi er helt i mål.

Bryn er for de aller fleste jenter superviktig og det er mange på markedet som tilbyr sine tjenester og har sine egne stiler. Det er viktig at du finner noen som tilfredstiller dine krav.

www.solpmu.no

Hvem er dette? Konkurranse :)

I kveld har jeg jobbet flere timer med en av norges vakreste jenter. Hun er superkjent og du kjenner henne kanskje igjen? På onsdag får du svaret 🙂

Alt du trenger gjøre er å dele innlegget på facebook, trykke liker og skrive i kommentarfeltet under hvem er!

Vi sender vinneren en liten overraskelse i posten!

Se SOL`s hjemmeside HER

Fitnessmamma snuppa32’s nye bryn :)

Gjett om jeg er happy over andres lykke og ikke minst gjøre andre fornøyd og gla. I går kom denne flotte jenta for å få pigmentert nye bryn hos SOL PMU og gjett om hun var nervøs. Gleden blir da større når resultatet blir bedre enn hun hadde håpet på 🙂

Les om snuppa32`s erfaring på bloggen HER

På instagram er hun ikke hvemsomhelst med over 30.000 følgere: snuppa32 er navnet! Hun har også en annen blogg: fitnessfrue.blogg.no

Lyst hår og bryntattoo?

En del sender oss mail og lurer på om de kan ta pmu/permanentmakeup selv om de har lyst hår! Det er selvsagt ikke noe problem. Vi mixer og blander farger tilpasset deg.

Denne kunden hadde fått orange bryn og jeg korrigerte brynene først med spesialfarge, før jeg la inn nye strå. Ikke ofte vi ser så orange bryn lengre, men de dukker opp og da er det flott de kan korrigeres slik at de blir helt fine igjen.

Nye farger kommer stadig på markedet og de blir bedre og bedre. I juni drar vi til Berlin på kongress og vi gleder oss veldig til å dra. Tar med hele SOL PMU teamet mitt. Alle skal få møte mine flotte kollegaer fra mange land 🙂

www.solpmu.no

Brunere bryn?

Disse brynene ble justert i en brunere fargetone, da de var litt for grå etter to behandlinger. Nå står de mere i stil til håret. Det er flott å kunne justere og forandre etter hva man ønsker på sikt, da pmu går gradvis bort! 🙂

Pmu refill av bryn er nødvendig!

I dag kom min trofaste kunde for refill av brynene sine. Som vi alltid gjør når de går ut døra fra klinikken, setter vi opp refill om et år igjen. Vi prioriterer våre faste kunder da vi har lang ventetid. Fargen blekes ved sol og det er viktig å påføre høy solfaktor som beskytter mot UVA og UVB stråler. Jeg har mange ganger blitt positivt overrassket over å se flinke kunder, som passer på arbeidene mine godt, igjen etter et år. Fargen har sittet veldig bra til tross for sydenturer og sommer og sol!

Husk å smøre flere ganger pr. dag…det nytter ikke å smøre kun på morgenen!

Dagens pmu bryn :)

Ferdig resultat av bryn. Sommeren er like rundt hjørnet, og mange setter stor pris på å gå den i møte med brynene trygt på plass 🙂

Tatovert skjønnhetsflekk?

Ja det er faktisk ganske mange som ønsker seg skjønnhetsflekker i ansiktet. Kinn og overleppe er de mest populære områdene og de elsker de små flekkene de får tatovert inn!

Kunne du tenke deg en liten pikant flekk som her? 🙂

Se www.solpmu.no for priser!

Pmu i Stavanger?

I Stavanger jobber Katarina Hammer med permanent makeup. Katarina har tatt kurs hos meg og i perioder har hun jobbet hos meg i Oslo når listene har toppet seg, da vi har noe ventetid.

Når man ser hvor flink Katarina har blitt, kan man trygt si det lønner seg å være “hospitant” ved våre avdelinger i Oslo eller Mosjøen. Vi gir god oppfølging og du lærer mye på kort tid. Trygghet i faget betyr mye. Send mail til:pos[email protected] om du vil ha en uke hos oss og har tatt kurs i pmu.

Katarina legger også vippeexyension og bor du i Rogaland, kan jeg anbefale deg Katarina om du skulle ha lyst å pigmentere inn farger på eyeliner, bryn og lepper 😉

Katarina har mail: [email protected]