Salongutstyr?

Jeg er faktisk veldig gla for at jeg kom over firmaet Salongutstyr og Ingar Arntzen på nettet, da jeg googlet litt for å undersøke priser og ikke minst behagelige og robuste benker, stoler etc. til den nye klinikken min. Nå feirer vi snart 1-årsjubileum og synes utstyret vi kjøpte inn ikke kunne passet oss bedre. Alt er av topp kvalitet, så er det noen som ønsker ta en titt på det under “eventen” vår 20 oktober er det bare å stikke innom. ALLE kunder og interesserte i permanent makeup, som kanskje ønsker lære seg dette spennende faget er velkommen.

Ingar leverer punktlig og yter en fantastisk service. Trygg handel kaller jeg det 🙂 Nå har jeg bestilt inn tilsvarende til min nye avd. i Mosjøen.

 

MVH SOL PMU AS

Vippeextension er superhot!!

Vippeextension er supertrendy nå, blandt kjendiser som vanlige kunder 😉

Disse vippene er lagt av en dreven dame i faget ved navn “Pille”. Til helgen skal Anniken lære seg å legge vipper og for å bli flink må hun ha “modeller” å øve seg på i Mosjøen. Ønsker du vippeextension til redusert pris, mail Anniken på: [email protected]

Øvelse gjør mester 😉 Mye trening som med permanent makeup må til.

Modeller og Ripar Cover!

Det er travle dager hos oss i SOL PMU. Tina får mange henvendelser fra dere som ønsker være modell for kursene våre i permanent makeup, noe som gleder oss stort. Mange benytter “modellmailen” for å spørre om priser, men mailen må kun benyttes for å melde sin interesse som modell. Ønsker du opplysning om priser og booking for ordinære timer, ring: 90988873, ellers får Tina rot i systemet sitt nå 😉 Selv har jeg hatt kontordag i dag, noe som hører til sjeldenheten. Mye som skal forberedes nå i form av eventer, foredrag, kursing og ikke minst spennende oppdrag i utlandet. Gleder meg til å få datteren min inn i bedriften, da døgnet ikke har mere enn 24 timer, men først skal hun kurses selv. Fritidsproblemer? 😉

Ellers hadde vi besøk av Marit Viberg i dag. Marit er en utrolig dyktig stylist/makeup-artist som til daglig jobber som frisør på White Studio og som stylist/makeup-artist for NRK.

Nå skal hun prøve ut Ripar Cover Makeup for å se om hun kan bruke serien i jobbsammenheng. Spennende, da vi har stor pågang på Ripar fra lag og foreninger, samt klinikker som ønsker demo og teste ut produktene på sine klienter.

Ps! Noen som synes de kjenner Marit igjen? Hun jobbet for serien “Top Model” som gikk på TV3 😉

Invitasjon til spennende event.

I kveld fikk jeg besøk av en spennende jente. Erle er kosmetisk sykepleier ved Colosseum klinikken og har invitert meg og Bettina med som foredragsholdere, sammen med flere andre innen helse og skjønnhetsbransjen. Det blir interessant da det omfatter alt fra medisinsk hudpleie, makeup, pmu, bryllupsforberedelser, cupcakes, hvetegress, PT m.m.

Da jeg kan invitere med meg 20 personer til denne spesielle kvelden, som holdes ved Bagle&Juice i Vika, tenkte jeg på dere lesere. Det blir flotte premier og goodiebags som jeg tror dere vil sette pris på. De 20 første som mailer meg blir med som mine gjester og koster ikke noe. 20 september kl 20.00 er dato og tid. Alle gode ting er tre 🙂

Send meg navn og mobil på: [email protected]  

Gleder meg 😉