Sjekk disse blomsterkrukkene … bare MÅ ha!!

På vei hjem fra Majorstua i går fikk jeg øye på disse blomsterkrukkene i utstillingsvinduet i Majorstuen Blomsterforretning. Er den åpen nå, da jeg snart er på hjemvei kjøper jeg et par av dem 🙂 søte og tøffe?

Litt dårlige bilder da jeg kun fikk tatt bilde av dem fra utsiden, men søøøøøøte !!

Noor Kamil har fått tykkere bryn av meg i dag!

Nå er det en stund siden Noor var hos meg for sin aller første behandling med permanent makeup av bryn! Da var de supertynne…. Dette bildet er fra siste behandling og da hadde vi laget brynene så tykke som hun ønsket dem da! Hvis dere ser ytterst på brynet, ser dere litt av dem gamle tatoveringen slik den var (kun et tynt strek)!! I dag ønsket hun dem tykkere, noe de aller aller fleste ønsker når de ser hvor fantastisk permanent makeup er! Rett og slett superenkelt og lekkert!!

Tykkere og penere bryn. Helt etter min og Noors smak 🙂 Bildet tatt like etter behandling i dag. Gleder meg til å se hele deg på din egen blogg snart for å se hvordan "brynene" tar seg ut på bilder! HER kan du lese NOOR Kamils innlegg fra i dag.

Det er alltid hyggelig med et besøk av Noor! Hun er hyggelig, positiv og jeg har sagt det før, hun er en gledesspreder!! Mye latter og gode historier når vi møtes 🙂

SOL Permanent Makeup fikser Noor Kamils øyenbryn!

Fordi jeg elsker bryn :-) Se før/etter…langt innlegg!!

Slik ble brynet tegnet opp! Hårvekst som ikke ligger i riktig retning er ikke enkelt å temme!

Bryn pigmentert/tatovert i fargen "Mocha". Her har jeg nappet vekk hår som er utenfor og formet etter pigmentering!

Bryn slik hun tegnet dem før!

Bryn etter pigmentering! Husk bildene jeg legger ut er tatt like etter behandling og fargene kan se noe sterke ut! 40-60% reduseres innen ti dager. Resultatet vil bli naturlig og lekkert!

Før behandling med permanent makeup!

Etter behandling med permanent makeup! Denne jenta har reist helt fra Kirkenes for å få behandling av meg! Håper du ble fornøyd 🙂 Gleder meg til å se deg igjen.

Sol permanent makeup

Tatovert eyeliner før/etter!

Øye naturell 🙂

Eyeliner øvre øyelokk! Fargen kan se sterk ut like etter behandling men reduseres med 40-60% innen ti dager!
PS! Tenk dere disse vippene med litt mascara på i tillegg… denne jenta må vente i 4 dager før hun kan bruke øyemakeup, det fordi det ikke skal komme bakterier og lage irritasjoner i huden! Som dere ser er det nesten ikke hevelse på "øyelokket", men dette varierer sterkt fra person til person!

Sol pmu

Rødbrune bryn med “arr”….

Denne vakre unge damen kom for å få rettet opp i brynene sine hun hadde fått behandling på for år tilbake! Her har det vært gått grundig til verks slik at det har blitt "arr" i begge bryn!
Jeg får hver mnd mail fra kunder som har fått røde bryn og som lurer på hva de skal gjøre! Nå er det slik at man aldri kan love noen at fargen "ikke" blir rød over tid, men de nye fargepigmentene har blitt mye bedre og stabile med årene. Brune pigmenter inneholder røde pigmenter og kan derfor ha tendenser til å få et rødskjær i seg. Skulle noe slikt oppstå er det en enkel sak å rette opp!

Vi har korrigert farge+form! Det nye fargesystemet mitt fra "amiea" har vakre naturlige farger som det er en fryd å jobbe med! PS! Bildet er tatt like etter behandling.

SOL KORRIGERER RØDE BRYN

Vinn “permanet makeup/tatovering” bryn!

På facebook har jeg en STOR konkurranse på gang nå! Du kan være EN av de heldige som vinner "permanent Makeup" av bryn til jul av en verdi av 4800,-. Det må vel bli årets julegave?

Ikke alle bloggere er på medlem av gruppen min på facebook, men du kan melde deg inn om du er interessert i nye bilder og nyheter ved å klikke på linken HER med fangruppen min som heter Permanent Makeup !

Facebookkonkurransen:
Inviter inn min. 10 venner på lista di til "permanent makeupgruppen"og skriv navnet ditt inne på veggen! Konkurransen varer til jul og blir årets julegave 🙂 Vinneren må også tillate at jeg blogger behandlingen!

Du som kun har blogg: Post dette innlegget på bloggen din og  legge ved linken din som kommentar til innlegget mitt, slik at jeg ser det er utført!! Har du facebook, kan du også poste konkurransen til profilen din!

Lykke til 🙂 

SOL GIR VEKK ØYENBRYN

Min beste venn innen permanent makeup!

 
Høyteknologi for skjønnheten!

amiea linelle supreme er et produkt av topp teknologi og mangeårig erfaring med permanent makeup . Basisstasjonen er svært enkel å bruke og er utstyrt med en elektronisk styring som sikrer absolutt presisjon. Basisstasjonen kan brukes med to stifter, slik at du kan arbeide med to farger eller ulike nåler samtidig.

Jeg bare elsker amiea maskinen som er det beste jeg kan tilby av "permanent makeup" utstyr som er på markedet pr. i dag!

Jeg holder WORKSHOP (som er gratis) for deg som ønsker teste ut maskinen og kanskje vurderer en ny investering på "utstyrs" fronten! amiea holder topp kvalitet noe du kan se av denne linken!

Sverige står på ønskelisten!


 
Da er vi i gang med å planlegge Sverige! Er så heldig å få Anne på lag, hun er en energibunt på mange måter! Ingen tvil om at vi trives sammen og at vi har kjemi…dessuten har jeg feriert med Annes pappa i Italia for noen år tilbake, noe som er en historie for seg selv. Vi er nok ment for hverandre 🙂

Helene stakk innom for en kaffe og en prat! Jeg har hatt en sjeldent hyggelig søndag på kjøkkenet mitt! Elsker besøk og dette har i tillegg vært givende for oss alle tror jeg!

SOL SKAL INN I SVERIGE

Fotoshoot med tatoverte lepper og bryn!

Her er Annes bryn etter 1 refill. muligens hun ikke trenger mere da huden tar farge utrolig godt! Bildet tatt like etter behandling. Vi lot fasong og tykkelse være som den var da hun var fornøyd.  PS! Annes lepper kan ikke blogges ofte nok. Rosafargen er innbydende og lekker. Say no more!!

Dette er fra Annes siste shoot i Oslo denne helgen! Tøft og lekkert. Vakrere samarbeidspartner er vel ikke mulig å oppdrive? I tillegg er hun dyktig og nøyaktig. Jeg undres mange ganger hvordan jeg møter slike hyggelige og ikke minst blide mennesker på min vei. Føler meg heldig!!

SOL PMU

Sjekk disse ferdigpigmenterte/tatoverte leppene!!

Er det noe jeg er stolt av så er det sannelig disse leppene!! Fargen "Fuchsia" har blitt en favoritt blandt mange av klientene mine takket være Annes lepper! I dag stakk vi innom Ellipse Klinikken for å gjøre ferdig brynene da Anne var en rask tur i Norge for modelloppdrag og vi hadde planlagt dette for måneder siden!

Sukkersøte lepper. En lekker gloss for å gi dem en siste touch, er vakkert og fremhever fargen ytterligere!

SOL PIGMENTERER LEPPER