Fyldigere lepper med tattoo?

Denne kunden fikk sitt første refill på leppene og ønsket dem i tillegg litt fyldigere. Penere? Husk fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!

www.solpmu.no

Vi søker modeller for covermakeup!

Vi søker modeller for ripar cover makeup førstkommende mandag 5 mai og tirsdag 6 mai! Vi ønsker først og fremst modeller med sprengte blodkar og blåmerker. Arr etter acne og mørke pignentflekker er også av stor interesse.

Mail oss på: [email protected]

Kurset holdes i Oslo av SOL PMU i Pilestredet 75c, inngang 43 på Bislet.

Se også www.riparnordic.com

Vi leier ut for kurs og konferanser!

I dag leide hele norges baker Villaperlesukker våre lokaler i pilestredet 75c på Bislet, for å kurse andre bakeinteresserte! Vi leier ut til hudpleiebransjen, samt små konferanser!

Kontakt oss på: [email protected]

Kurs i oppretting av feiltattoo. Modeller søkes!!

I mai holder jeg korrigeringskurs for linergister som føler behov for å lære rette opp feiltatoveringer i ansikt, samt skjevheter fra naturens og oppretting etter ulykker!

Mail oss på: [email protected] om du ønsker melde deg på. Vi søker også etter modeller til samme kurs. Bildet under er oppretting av feiltattoo på bryn og er et elevarbeide! www.solpmu.no

Håper høre fra nettopp deg 🙂

Ps! Bildene er tatt like etter behandling og fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!

Kurs i hårpåtegning av bryn!

I dag avsluttet vi vg.kurs i pmu stråteknikk av bryn. Tre ivrige elever har fått et grunnlag for å bygge videre på og de fullførte kurset med glans!

Konsentrasjonen på topp og resultatene lot ikke vente på seg! Kunne du tenke lære deg dette spennende faget?

Mail oss på: [email protected] kun få ledige plasser til høsten!

www.solpmu.no

Lære deg medisinsk covermakeup?

Mandag 5 og tirsdag 6 mai holder vi kurs i cover av tattoo, pigmentflekker, rosacea, vitiligo, blåflekker og andre caser! Onsdag og torsdag er infodager for interesserte klinikker og makeupartister, med en liten demo.

Vi får besøk av selve produsenten og designeren av serien Ripar Cover Makeup fra Italia, Rita Parente, som er kjent i bransjen for sine kunnskaper. Hun driver også en av Italias største hudpleieskoler. Det er en stor ære å samarbeide med henne, og nå deler vi henne med de som ønsker lære seg denne etterspurte teknikken.

Send mail til: [email protected]

Er det noen skoler som kunne tenke seg et besøk av våre dyktige samarbeidspartnere er det bare å ta kontakt! Du må ikke være makeupartist for å lære deg dette, men jobbe i klinikk eller salong. Vi har stor etterspørsel fra kunder på dette området. Dekk ved spesialmakeup som blåflekker etter restylane og botox, samt skjønnhetsoperasjoner er i tiden.

Se www.riparnordic.com for ytterligere info om produktene.

Lik og del innlegget på facebook og tvitter, så er du med i vinne en nydelig foundation fra Ripar Cover Makeup. Vi trekker vinneren 4 mai, så legg ved mailadr. din i kommentarfeltet.

Mvh Solvår Hegge
www.solpmu.no 

snuppa32 og shapeup33 fikk bryn :)

I kveld pigmenterte jeg noen lekre bryn på disse flotte tvillingene. Carhrine ønsket seg “Solbryn” som søsteren Camilla. Følg jentene på instagram som: snuppa32 og shapeup33 så vil dere se resultatet når de legger ut!

Selv heter jeg: solhegge og klinikken har en egen på: solpmu på instagram!

Bryn med dybdeteknikk!

Disse brynene har dybdeteknikk med pmu og manglet det meste av hår fra naturens side!

Ser de ikke naturlige ut? To behandlinger er utført her 😉

Perfekte lepper med pmu?

Disse leppene er ferdig pigmenterte med permanent makeup! Lekker frisk farge og en superfornøyd kunde.

www.solpmu.no