Kurs i oppretting av feiltattoo. Modeller søkes!!

I mai holder jeg korrigeringskurs for linergister som føler behov for å lære rette opp feiltatoveringer i ansikt, samt skjevheter fra naturens og oppretting etter ulykker!

Mail oss på: [email protected] om du ønsker melde deg på. Vi søker også etter modeller til samme kurs. Bildet under er oppretting av feiltattoo på bryn og er et elevarbeide! www.solpmu.no

Håper høre fra nettopp deg 🙂

Ps! Bildene er tatt like etter behandling og fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!

Lære deg medisinsk covermakeup?

Mandag 5 og tirsdag 6 mai holder vi kurs i cover av tattoo, pigmentflekker, rosacea, vitiligo, blåflekker og andre caser! Onsdag og torsdag er infodager for interesserte klinikker og makeupartister, med en liten demo.

Vi får besøk av selve produsenten og designeren av serien Ripar Cover Makeup fra Italia, Rita Parente, som er kjent i bransjen for sine kunnskaper. Hun driver også en av Italias største hudpleieskoler. Det er en stor ære å samarbeide med henne, og nå deler vi henne med de som ønsker lære seg denne etterspurte teknikken.

Send mail til: [email protected]

Er det noen skoler som kunne tenke seg et besøk av våre dyktige samarbeidspartnere er det bare å ta kontakt! Du må ikke være makeupartist for å lære deg dette, men jobbe i klinikk eller salong. Vi har stor etterspørsel fra kunder på dette området. Dekk ved spesialmakeup som blåflekker etter restylane og botox, samt skjønnhetsoperasjoner er i tiden.

Se www.riparnordic.com for ytterligere info om produktene.

Lik og del innlegget på facebook og tvitter, så er du med i vinne en nydelig foundation fra Ripar Cover Makeup. Vi trekker vinneren 4 mai, så legg ved mailadr. din i kommentarfeltet.

Mvh Solvår Hegge
www.solpmu.no