Nei nei nei….hvordan kunne du?

elin feil ellipse 019

Dette er en klient som har gått fast hos meg i alle år og tatt Permanent Makeup på bryn, lepper og øyne! For en tid tilbake lot hun seg friste av et "godt" tilbud for refill på ALT! 2500,- betalte hun for hele stasen….og endte opp med dette?
Dette er en dame som er meget nøye, og det skal man være når det gjelder sitt eget ansikt. På bildet ser dere at jeg har prøvd å rette opp litt med å legge lineren tett og rett inntil vippekanten. Dette kommer til å ta tid å få på plass igjen, da damen som har utført dette har "slurvet" som dere ser… mye utenfor der lineren skal ligge, og tykt! Det kan dere se av bildet under. Lepper og bryn skal vi rette opp ved neste time til behandling! Blogger mere om dette siden.

elin feil ellipse 032

Damen hun oppsøkte holdt til hjemme….og behandlingsbenken var en "madrass" på gulvet, hvor det ikke en gang var lampe over! Jeg tror klienten min skal være glad for at resultatet ikke ble enda værre enn det ble. Men "ille" nok som det er, da dette er et pinlig nøyaktig håndtverk!! Hva mener dere om dette? Lar vi oss friste for lett?

Mvh Sol

Elins vakre sang!

Jeg elsker musikk. Sangen som Elin fremte i X-Factor er noe av det vakreste som har blitt fremført på tv noengang, og jeg elsker ALT som er vakkert, noe denne jenta virkelig er.
Lytt til sangen her så skjønner dere hva jeg mener. Dette er en sang fra hjertet. Jeg heier på deg 🙂

Klem Sol

KUN for søtmomser :-)

brownies 005

Brownies er enkelt i lage, særlig når oppskriften kommer fra Regal 🙂 Har du en slik form i tillegg er det ingen kunst å være kakebaker i det hele tatt!  Litt vann og olje blandes med pulveret i esken, og 30 min på 175 grader er det som skal til for å få et smakfullt resultat!
Jeg har ingen blogg med helsekost…kanskje i små doser, men elsker søtt og godt! Man skal kunne kose seg i helgene. Det hører til de små gleder 🙂

brownies 008

Venter besøk av en spennende og interessant jente, og Brownies er populært…iallefall hos meg 🙂 . Hva besøket skal dreie seg om, får dere høre mere om siden. Noe spennende er på gang, så bare å følge med!

Unik fotograf…sjekk ut!

marie loft asiat

Da har vi fått en meget spesiell fotograf i loftsetasjen vår i Pilsetredet. Marie Lindeman Johansen heter dama som tar bilder i uvanlige omgivelser! Sjekk ut bloggen hennes HER og du får et innblikk i hvordan hun jobber! Foto som gave/personlig eller bedrift? Ville ikke nølt med å tatt en time for konsultasjon hos Marie. Datteren min Amanda har fått header til bloggen sin av Marie, og den kan du sjekke ut HER. Spør etter pris, og vent ikke for lenge! Marie har rukket å bli meget ettertraktet 🙂 Velfortjent!

marie asiat står

Marie Lindeman Johansens web side!  For info og priser ring mobil: 92417772

I love Donald Duck

anniken matfestival 019

I går kom jeg over en perle av en Bokhandel. TRONSMO heter den. Elsker Donald Duck og kjøpte meg den komplette årgang fra 1965 del 1, det året jeg ble født! Heretter er det vel ingen tvil om hva jeg ønsker meg i jule og bursdagsgaver fremover 🙂  Har aldri samlet på noe spesielt…hverken av sølvtøy eller glass, men denne samlingen vil jeg ha komplett 🙂 Jeg blir nok en populær bestemor når den tid kommer 🙂

Ønsker du informasjonskveld?

presentasjonsark
Foredrag er ikke det jeg er mest vant med å holde, men denne uken var jeg invitert med Ellipseklinikken i privat regi for å snakke om Permanent Makeup! Interessant og spennende. Jeg trodde alle visste hva Permanent Makeup er, men møter stadig personer som ikke har hørt om denne muligheten før. Da er det spesielt hyggelig å kunne fortelle om hvor unik teknikken er og hvilke områder som kan behandles.

Mvh Sol Permanent Makeup

Face Mapping

vakre bryn og lepper lkka skin bar 009

Oslo Hudpleieklinikk avd. Grunerløkka hadde de forrige uke "Face Mapping" på menyen. Tekon er importør av hudpleieserien "Dermalogica",  sto for denne "standen" hvor du fikk gratis *hudanalyse *produktveiledning *råd for hjemmebehandling og fremtidig behandling, samt kjenne på produktene. Oslo Hudpleieklinikk har stort utvalg av Hudpleieprodukter, og terapeutene som jobber der vet hva de snakker om! Lønner seg å stikke innom for en konsultasjon.

Spiser du ikke fisk? :-)

anniken matfestival 020

Matfestivalen "Bondens Marked"  var et hyggelig innslag på byturen vår i dag. Karl Johan var stappfull av besøkende. Det luktet godt, og fristelsene var mange. Kjempefin mulighet på å få vist frem mattradisjoner og ikke minst de flotte råvarene som Norge har. Smakte på spekemat og fiskeretter…. + eggedosis fra frittgående høns  🙂

anniken matfestival 022

Selv om jeg er fra ei øy i havet, tror jeg ikke at jeg har hørt om fisken Gjørs…men nå har jeg både spist og lest om den 🙂 Smakte veldig godt som innbakt. Har du barn som nekter spise fisk, anbefaler jeg denne retten  🙂

Vero Moda og kaffekos i høstsol :-)

anniken matfestival 015

Her ser dere den eldste datteren min Anniken, meg og sjefen hennes Gunn. Vi koser oss med formiddagskaffe utenfor Thon Hotell i nydelig og varm høstsol. Ikke ofte Anniken er i Oslo, men her har de tatt turen for å se på nyheter + kurs  for butikken sin i Mosjøen "Vero Moda". Anniken er ansatt hos Gunn og jeg tror hun har  verdens beste sjef! Håper de begge to tar turen tilbake for besøk og litt egenpleie før julesalget starter for fullt 🙂 Da skal de selvsagt bo hos meg!!

Norges flotteste munn?

vakre bryn og lepper løkka skin bar 017

Denne vakre jenta ønsket fyldigere munn, litt mere markert med naturlig farge! Hun har en liten skjevhet på høyre side av øvre leppekant, noe som gjør at leppene virker litt smalere enn de er. Når det er sagt har hun fra naturens side naturlig fyldige lepper…trengs kun en liten justering 🙂

vakre bryn og lepper løkka skin bar 018

Her har jeg kun markert/tegnet opp leppene med en blyant slik jeg ønsker pigmentere dem…..og klienten har godkjent forslaget!

vakre bryn og lepper løkka skin bar 019

Her har jeg kun pigmentert inn lipliner/leppekanten. På høyre side, øverst i leppekanten, kan du se hvor fargepigmentene i leppen mangler.

vakre bryn og lepper løkka skin bar 024

Ferdig pigmenterte lepper…med full leppefarge 🙂 40-60 % av fargen reduseres innen de ti første dager! Spent på det endelig resultat? ….følg med på bloggen. Om to mnd kommer hun for et nytt refill, og jeg kommer til å følge henne ved å vise dere det ferdige resultat til slutt!

vakre bryn og lepper løkka skin bar 023

PS! Gjør oppmerksom på at leppene er en del hovne på bildet etter behandling! Etter et par timer er de som normalt igjen 🙂

Mvh Sol