Resultater på bryn etter kurs i pmu!

Vi har hatt fire fantastisk lærerike dager med Mary, en dame vi setter STOR pris på i bransjen! I dag var det 12 studenter som fikk lære av en av de beste.

Sjekk bilder av noen av resultatene. Kommer med et mere utfyllende blogginnlegg siden.

Vi har hatt stor pågang på grunnkurs denne uken og ønsker du lære av Mary neste år (februar 2016) kan det lønne seg å ta kurset allerede nå i april. De andre kursene er allerede fullbooket. Det grunnleggende og litt til må i boks, før du kan kurses av Mary.

Mail Andreas på: [email protected] for påmelding av grunnkurs, samt reservering av plass på Mary’s kurs i februar 2016. Listene fylles raskt.

Mary’s kurs straks fullbooket for 2016.

Vi planlegger for fullt neste års kurs med Mary. Stor pågang gjør at vi kun har få ledige plasser igjen.

Ønsker du være med, bør du reservere plass allerede nå. Fornøyde elever lærer spennende teknikker, og tilegner seg enda mere kunnskap som tar bransjen til nye høyder.

Vi planlegger kursene til fingerspissene og lover dere noe helt spesielt, unikt, nytt og lærerikt.

We are planning the next year training with SOL PMU and Mary Ritcherson in Norway. The courses are already nearly full booked.

Mail us for reservation of next year courses: [email protected]

Microneedling; Voksende ettertraktet hudbehandling.

Tredje dag med @pmubymary ved @solpmu. I dag sto microneedling på planen. Microneedling har blitt en uhyre etterspurt og populær hudbehandling hvor linjer og arr står i fokus. SOL PMU har sykepleiere som opplæringsansvarlige for våre elever, som består av hudterapeuter og linergister. Linergister har god erfaring med hudens oppbygging og funksjon/reaksjon i forhold til nåler, som vi jobber med til daglig, og har derfor blitt ettertraktet som behandlere innen microneedling. All opplæring/undervisning av våre opplæringsansvarlige i det nye systemet foregår i Tyskland og vi er stolte av å ha de beste med i teamet på et faglig høyt nivå når det gjelder våre elever.

Flere firmaer tilbyr allerede kurser og dyktige behandlere er allerede på market. Vi kommer til å introdusere en helt ny linje, hvor etterbehandlingsprodukter blir anbefalt. Gled dere 🙂

Vi er stolte over å ha Mary med oss fremover, da hun underviser verden over. Tror elevene koste seg stort i dag og vi gleder oss til videre samarbeide. Jeg jobber hardt for å knytte til oss de beste i bransjen og ser resultater, som er over gjennomsnittet bra. Det lønner seg å investere i kunnskap. Det finnes allerede mange dyktige behandlere.

Her får en av elevene testet ut teknikken på Mary’s arm. Vil tilføye at Mary er imponert over mine elever og synes hver dag ved skolen har gått utrolig bra, det gleder meg stort å høre. Hun holder et høyt tempo, noe jeg tror alle som har møtt henne har fått erfare. Andreas (min sønn) sier hun er den amerikanske utgaven av meg 🙂

Vi ønsker både hudterapeuter og linergister velkommen for kurs i microneedling. Mail [email protected] for å reservere plasser.

Lære deg Mary’s vakre brynteknikk?

Brynkunst på høyt nivå. Fullsatt kurs og det er det de neste to dager også. Når det gjelder neste år, har vi allerede fått påmeldte på kurs hos Mary, da hun blir SOL PMU’s faste samarbeidspartner fra nå av.

Ønsker du lære deg Mary’s brynteknikk, kan du allerede nå sikre deg plass på kurs i februar 2016. Blir raskt fylt opp, så mail Andreas på: an[email protected] om du vil gjøre en GOD investering i fremtiden.

Amazing teknikk på bryn.

Vi hadde en fantastisk dag på kurs med Mary i går. I dag er jeg med som hjelpelærer. Det er så flott med gode kollegaer og ikke minst lære av hverandre. Takk gud for et spennende og interessant yrke 🙂

Alt på plass og vi elsker kurs.

Bilder kommer av resultater, så følg med 🙂

Stålkontroll på morgendagen!

Det har vært en spennende dag på kurs med Mary Ritcherson, og vi kan love dere vi har fått faglig påfyll så det monner.

Andreas har vært svært viktig i prosessen med å få Mary hit til Norge. Planlegging og tilrettelegging tar mye tid og uten Andreas har det nesten vært umulig. Den siste uken har vært travel, men morro.

Som dere ser er Mary en travel dame og vi føler oss utrolig heldig som har fått henne på “besøk”. Hun er uhyre dyktig og elsker jobben sin, akkurat som meg 🙂

I dag fikk Kristine og jeg virkelig max utbytte av Mary’s håndtverk. Til dere som skal kurses i morgen; GLED DERE!

Ønsker du kurs i regi av SOL PMU kan dere kontakte Andreas på: [email protected]

Modell på bryn i morgen? :)

Ingen er vel bedre på bryn enn Mary Ritcherson fra Florida. SOL PMU er så stolte over å ha lært teknikken og ser frem til mange flotte resultater fremover. Hvem er det som er så dyktige at de ikke trenger kurse seg mere?

Til dere som skal stille som modell i morgen, her ser dere hva vi har lært i dag. Vakkert? Gled dere sier jeg bare.

Sjekk hvor flott denne modellen ble i dag.

Brynene til Mary er intet annet enn fantastiske. Vi gleder oss stort til å dele henne med de av dere som ønsker kurses av henne i samarbeide med SOL PMU.

Vi har flere planer med Mary fremover og de som kurses av SOL PMU, får nyte godt av det vi kommer til å tilby gamle som nye elever.

Jeg har selv reist mye i verden og kurset meg opp og lærer villig vekk mine elever det jeg allerede kan. Er ikke fremmed for å ta inn de artistene jeg har fulgt lenge på teknikker, til å samarbeide med oss i Norge. Har iallefall fått MYE ut av dagen med Mary og de neste dagene er jeg med som hjelpelærer.

Følger dere med på bloggen denne uken, kommer dere til å se noe helt amazing her inne 🙂 lover dere!

Fikk en veninnegave av Mary i dag…positiv energi betyr det og sannelig kjenner jeg arbåndet funker allerede 😉 Love it!

Ønsker du kurs av SOL PMU, har vi en ledig plass igjen i april. Mail: [email protected] for priser, info og påmelding.

Mary er allerede booket inn for nytt kurs i Norge hos oss. Tar du grunnkurs i år, kan du lett få innpass på kurs neste år. Mary er vår nye samarbeidspartner og vi lover mye spennende fremover nå.

Setter stor pris på om du deler og liker, da vi er i det gavmilde hjørnet for tiden. Sjekk den nydelige konkurransen på bryn vi gir vekk 1. mai! 🙂

Firma for utstyr jeg anbefaler i bransjen!

Nå skal jeg ikke starte som selger for Ingar Arntzen, men jeg vil både tipse dere og ikke minst takke han for en fantastisk service og ikke minst bra produkter. Har innredet hele skolen min med benker, bord, stoler og lamper fra Salongutstyr. Ingar har fått inn en ny lampe med hvitt lys, som jeg kan anbefale på det varmeste. Ok pris og ikke minst supert bevegelig lampehode (bilde nede til høyre).

Denne uken skal jeg ha fantastiske Mary Ritcherson fra Florida og har leid henne inn. Hele PMU bransjen får nyte godt av hennes kunnskaper, da SOL PMU gleder seg over spennende prosjekter.

Ha en fortsatt flott uke.

Ny brynkonkurranse. Vinn nye bryn :)

Da ruller vi i gang nok en brynkonkurranse og gir to par lekre nye bryn utført av SOL PMU. Denne gangen vil vi gi vekk bryn ved begge våre avd. i Mosjøen og Oslo.

Ved å like og dele innlegget, samt legge igjen en kommentar under blogginnlegget, blir du med i trekningen av flotte nye pigmenterte bryn.

Ps! Disse brynene fikk Anniken selv nylig utført. Bildet tatt dagen etter behandlingen.

Vi kontakter to heldige vinnere 1 mai.

Ps! Ta gjerne en titt i vår spennende webshop. Link under headeren “solpmushop”.

Husk, hos oss kan du lære deg å pigmentere. Vi holder kurser og er oppdaterte på det aller siste i bransjen, samt tilbyr deg spennende og lærerike dager i våre klinikker.

Mail Andreas på: [email protected] for info. Få ledige plasser igjen i år.

Lykke til 🙂

Anniken fikk fyldigere bryn.

Søndag tok vi turen innom klinikken for å friske opp min datter Annikens bryn.

Resultatet ble litt fyldigere og mørkere. Fornøyd.no 🙂