Mormors lille Isak ønsker dere GODT NYTTÅR!

Fikk dette nydelige bildet på mms fra datteren min Anniken, av min lille Isak, med ønske om et godt nyttår. Koseligere hilsen kan man ikke få på en slik dag som denne.
Dette året har gitt meg MYE glede og jeg er en heldig dame som har en flott familie og gode venner som vil meg vel. Ønsker dere ALLE en fantastisk kveld, med ønske om et GODT NYTTÅR!!

Varm klem Sol 🙂

Drømmeferien er i boks.

I 2009 var vi en uke i Jordan, nærmere bestemt Tala Bay! Ikke ofte hele familien er samlet, så jeg har invitert med alle 4 barna i 2012 for en drømmeferie i dette vakre området! Møvenpick Hotell var fantastisk flott og vi var der hver kveld for å spise og høre på spennende musikk.

Sjekk ut Tala Bay og Møvenpick HER. Det er alltid hyggelig å ha noe å se frem til. Årene går altfor fort og det er best å nyte dem mens man kan med dem som betyr aller mest! Jordan er et deilig land for total avslapping og velvære. Anbefales 🙂

Godt Nyttår til dere alle sammen. Måtte hell og lykke ramme oss hardt i det nye året som kommer 🙂

Hudproblemer? Jeg anbefaler denne siden.

Mange sliter med hudproblemer av ulike årsaker og stiller meg spørsmål. Jeg anbefaler dere å melde dere inn på denne facebooksiden som tilhører Ellipse Klinikken i Norge. Her får dere svar på spørsmål fra spesialutdannende sykepleiere som jobber med hud og hudproblemer hver eneste dag!

Inne på Ellipse Klinikkens facebookside, ligger det allerede MYE informasjon for deg som er interessert. Jeg har hatt mye nytte av å lese den selv allerede. Anbefales!!

Leter etter lokale! …takker for tips :-)

Pågangen etter pmu har vokst betraktelig siden jeg startet opp i 1999. Jeg har et lekkert lokale ved Ellipse Klinikken hvor jeg jobber 90% av tiden min, men mangler et større lokale for undervisning. Ikke enkelt å finne noe som egner seg og ligger sentralt til. Har lett et år nå, men det dukker nok opp når man minst venter det. Har ekstra lang juleferie i år/ neste år, da jeg har “hjemmekontor” og planlegger Sverige. Mye som skal på plass, men har gode hjelpere over grensen. Kommer næremere tilbake til det ved en senere anledning. På bildet ser dere Ellipse Klinikken i Tønsberg, en klinikk av høy klasse. Elsker både Tønsberg og klinikken som er superkoselig, for ikke å nevne bare barista rett over gaten, hvor jeg satt og ventet med kaffe og noe godt å bite i da jeg dukket opp før åpningstid en dag jeg skulle jobbe der. Heldige Tønsberg sier nå bare jeg 🙂

Vet dere av lokaler som står ledig, så tips meg! Jeg er raus med belønninger ang permanent makeup om det blir 100% klaff 😉

Twilight Bellas votter + gratis oppskrift!

Cecilie Hegge er den tøff tantejenta mi som har startet egen garnbutikk mm. hvor du bla. får små overraskelser på kjøpet, som denne strikkeoppskriften ved bestilling av garn! Ønsker mag slike selv, da jeg ELSKER ullprodukter. Sjekk ut Cilies Loft for spennende bilder og tips.

Siste kveld med lille Isak.

I morgen reiser jeg tilbake til Oslo. Siste kveld med lille vennen min Isak, men kommer snart tilbake. 11 dager har gått utrolig fort, men det gjør det alltid når man er med familien sin og alt er hyggelig. Kofferten er pakket og jeg må tidlig opp da flyet går 06.28 🙂 i tidligste laget for meg.

Katten Oscar er en ugangskråke :-)

 

Katten Oscar er en tøffing og ugangskråke. Her studerer han kalkunen han senere på kvelden skulle sette tennene i. Fenalåret var første offer i jula, etter det var ribba på menyen. før han prøvesmakte kalkunen i går kveld! I morges tømte jeg peisen for aske og snudde ryggen til et lite øyeblikk, nok til at katten smatt inn i ovnen og så ut som en skorsteinsfeier 🙂 Oscar er intelligent og smart og lurer hele familien! Har du kjæledyr?

Tante Bettina har ankommet :-)

Da har bonustante Bettina ankommet Mosjøen for å se til lillegull. Gjett om hun er stolt og den perfekte barnepasser 🙂 Ikke lenge til jeg skal reise tilbake til Oslo, så da blir Bettina god å ha noen dager ekstra!

PS! Brynene til Bettina pigmentete jeg i mars (kun 2 behandlinger)

Bettina og Anniken!

Botox i julegave?…noen har fått det, sjekk hvem :-)

SIMON COWELL: Talentspeideren Cowell er kjent for å være både frekk og direkte. I år slår han til med Botox-gave til sine venner. Foto: STAN HONDA ( Afp )

Måtte trekke litt på smilebåndet da jeg leste denne artikkelen på side2.no. Simon Cowell fornekter seg ikke og har gitt Botox i julegave til kollegaer og venner dagen før finalen i x-factor. Botox er personlig og ikke noe man gir bort i gave, om man ikke selv har ytret ønske om å få et gavekort på behandlingen. Det var iallefall et PR stunt han kunne spart seg for, men oppmerksomhet fikk han 🙂

Botox er ikke noe andre skal pålegge deg om å ta, men noe du skal føle for selv å få utført, om du ønsker fikse på fasaden. Gla jeg ikke har en “venn” som Simon :-), men tror han gjorde det på kødd til sine vakre venninner 🙂 Hadde kjæresten min bedt meg ta Botox, hadde han fått avskjed på grått papir. Nå har Botox blitt vanlig å ta og det er en flott behandlingsform for de som føler for det, men som sagt er det noe man gjør for seg selv og ikke for at andre forventer du skal gjøre det.  Les hele artikkelen på side2.no HER 

Ellipse Klinikken i Norge er spesialister på bla. Botoxbehandlinger og du kan følge facebookgruppen deres HER.