Lisa fra Mosjøen er vokalist i jenteband :)

Lisa Tverå Johnsen er artist og medlem i et nytt spennende jenteband ved navn S’Candy! Gjett om dere kommer til å høre mere fra dem fremover 🙂 Gleder meg over alle talenter som kommer fra Mosjøen, da musikkmiljøet er STORT, med høy kvalitet på lærere og utøvere!

I dag kom Lisa for brynpigmentering, da hun ønsket bruke mindre tid på daglig makeup av dem. Det er travelt å reise rundt på konserter og alt som kan ta mindre tid er bra! Gleder meg til å se deg igjen. Tester nemlig ut noen nye farger det skal bli spennende å se resultater av 🙂

www.solpmu.no

Kona til sinnasnekker’n på bryn :)

I dag hadde jeg kona til sonnssnekker’n på brynkorrigering, samt eyeliner. Det er en meget hyggelig dame og vi snakket bla. om hvor viktig det er å ha skikkelig verktøy for et nøyaktig håndtverk. Tenker Otto ble fornøyd over å se at hver en millimeter av brynet ble målt opp på forhånd og underveis med skyvelæret mitt 🙂

Første korrigering av farge og fasong i boks, og gleder meg til å jobbe videre med brynene dine Marion.

Rolls Royce som jeg sier når noe blir flott!! 🙂

www.solpmu.no

Merkelige eller pene bryn?

Bryn er ansiktets pryd. Vi tegner/legger makeup daglig, for å gjøre oss vakre for oss selv og de rundt oss. Er du flink til å gi venninnen din tilbakemelding når du synes noe ikke ser helt bra ut? Opplever at en god del av våre kunder, som har hatt, eller har en spesiell stil, aldri har fått feedback på kunstverket sitt. Det er når de ser før/etter-bilder at man kan ha litt selvironi 🙂

Vi prøver så godt vi kan og etter kunstens regler å gi ansiktet karakter. Man er litt prisgitt hvem man oppsøker, men i dag er de fleste flinke til å søke opp bilder på nett av hva eller hvem de ønsker skal utføre arbeidet/pigmenteringen på seg selv. Dette er behandlinger som sitter i mange år, så det er viktig å være litt sellektiv i valg av terapeut. Alle har sin egen stil og det er ikke helt tilfeldig at er nettopp DEG som ble den utvalgte.

Vi har alle våre forbilder og vi søker det som ligger oss nermest i form og farger som vi synes ser bra ut.

Jeg har gamle filmstjerner til forbilder som Bridgit Bardot, Sophia Loren, Elisabeth Taylor eller Audrey Hepburn som var min aller største favoritt. Synes faktisk Triana Iglesias har et touch av henne 🙂 dådyrøyne!

Bryn er en kvinnes pryd og er kronen på verket 🙂

Påmelding Mary fra Florida. Stråteknikk :)

Da er siste innspurt for å booke seg på kurs i regi av SOL PMU, med Mary fra Florida i box.

Vi minner om at våre elever får førsteprioritet og gleder oss stort over å dele bransjens store brynguru med dere.

Mail: [email protected] for påmelding, med frist 10 oktober.

Vi gir også vekk en modellplass på kurset, ved å like/dele innlegget, samt skrive mailadr. i kommentarfeltet under.

Kurset holdes 29, 30 og 31 januar 2015!

www.solpmu.no

Kurs i pigmentering av lepper!

Da er jeg på plass i Oslo igjen og klar for en flott arbeidsuke.

Kommende helg skal vi ha kurs i pigmentering av lepper. Leppepigmenyering er den største behandlingen vi utfører i ansiktet og krever stor nøyaktighet. Det gleder meg at responsen er så stor, da det opp gjennom årene ikke har vært den mest etterspurte behandlingen.

I Oslo har vi svært stor pågang, men vi er også flinke til å legge ut bilder av resultater på blogg og instagram. Bare å rote litt rundt i innleggene, så finner du dem.

Jeg tenker sette opp ytterligere et leppekurs i år (som vil være det siste), så går du i tanker om å friske opp, eller rett og slett få teknikkene inn enda bedre, kontakt Andreas på mail:

[email protected]

www.solpmu.com

Tester ut farger, utrolig spennende!

Kom fra Stavanger sent fredag kveld og har kost meg på kurs med flotte jenter i Sandnes. I dag har jeg jobbet på klinikken med bryn og Sela Hoel og Rosa Sparks Skotte ble fornøyde så langt. Rosa tittet på de nye leppefargene mine og fant en som lignet favorittfargen på leppestiften sin….. 🙂

Jeg må bare si at jeg gleder meg enormt til å få testet fargene ut. Rosa kunne tenke seg dette, så vi får se etter hvert.

Sela jobber ved vårt kontor og det er flott å kunne fortelle kundene hva pmu er ut fra egen erfaring. I ettermiddag fikk hun nye bryn samt skjønnhetsflekk. Vi tittet også på en helt spesiell leppefarge, som vi begge ble fristet av. Ser dere på innleggene i uka som kommer, får dere kanskje se noe spesielt vakkert når det gjelder farger! 🙂

Sela dro rett fra klinikken og opp til Telenor Arena for å heie på pappaen sin i Stjernekamp. Fikk nesten hjertet i halsen da han var en av de tre som fikk færrest stemmer. Husk å stemme på Jørn Hoel neste lørdag om dere er fan. Han er min favoritt, så selv om han er flink, er det ikke en selvfølge han vinner eller går videre. Alt avhenger av din stemme 😉 tvi tvi!

Da er det søndag i morgen og jeg skal på tur med en god venninne til Sandvika 🙂 Blir det noe interessant å skrive om, legger jeg ut!

Fra hårløse bryn til fyldige. Mulig?

Jeg sponser noen få personer med pmu. Rosa Sparks Skotte er en av dem og er medlem i et nytt norsk jenteband. Selv er Rosa fra Danmark og har vært med i The Voice og nådde nesten toppen. Har blogget henne før så ta en titt blandt innleggene fra første behandling 🙂

Vi liker naturlige resultater og de fleste sminker brynene mørkere om de ønsker det. Pmu er IKKE makeup, noe en del tror når de kommer for behandling.

Rosa er en kul jente som ble modell for meg på 1,2,3 🙂

Litt fres må vi ha over bildene på bloggen på en kommende popstjerne. Følg med sier jeg bare 🙂

Følg meg gjerne på instagram hvor jeg heter: solhegge

Kurs ved Makeupart-Sandnes

Vi har hatt en flott uke ved Makeupart på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. Fem supre elever er vel i havn og starter opp med å ta imot kunder på permanent makeup.

Med som hjelpelærer på kurset hadde jeg Bettina. Kurset holdt vi ved Be-Well klinikken.

Vibeke Tranøy var med tre dager og lærte stråteknikk. Hun har jobbet som pmu-artist i Stavanger og kunne faget fra før. Spent på å følge jentene etter hvert og ikke minst til å se arbeidene 🙂

Diplomer for vel utført grunnkurs i SOL PMU-permanent makeup og jeg tenker jentene har et bra tilbud til sine første kunder.

Linett Danielsen fra Kvinesdal kan dere kontakte på: [email protected] mob: 90980706

Makeupart jentene på Kvadrat i Sandnes kan dere kontakte direkte på tlf: 51960115

Ønsker Anette, Camilla, Vibece, Camilla og Linette alle lykke videre, samt et flott samarbeide!

www.solpmu.no

Kurs i pmu i Sandnes!

Denne uka er Bettina og jeg i Sandnes for å kurse Makeupart i Kvadratsenteret. Vi har booket rom på Smart Hotell, som ligger 300 meter fra hotellet. Rommet er desidert det minste vi noengang har bodd på når det gjelder dobbeltrom og totalt strippet for luxus. Det er meningen at alt unødvendig skal vekk for å få ned prisen, men savner et kleskap for å pakke ut av kofferten. Nå var det ikke prisen vi gikk etter når det gjelder tak over hodet, men beliggenheten. Fikk allikevel en ahaopplevelse med selve konseptet, da det minner om et internat 🙂 blir en intim uke dette! Kost oss i Stavanger i kveld og spist på kinatestaurant. I morgen kveld blir det thaimassasje! 🙂

Startet morgenen med deilig kaffe hos Makeupart på Kvadrat før vi satte i gang med undervisningen. Supre jenter som har tatt vel imot oss.

Vi ser frem til å få fixet neglene våre i løpet av uka (om vi får tid) da vi elsker litt egenpleie og trenger det!

I morgen skal elevene ta imot sine første brynmodeller og vi gleder oss 🙂