Kurs i Gøteborg i år!

Vi planlegger et kurs i Gøteborg i år, som vil bli delt i to moduler. Vi håper på å komme i gang om få uker. Jeg har hatt gleden over å ha Katarina Jochems hos meg i to dager for planlegging og praksis. I dag fikk hun jobbe med toppmodellen i amiea på lepper. Den er et rasedyr av en maskin.

Resultatet ble slik. Hun hadde gammel tattoo på leppene fra før. Nå fikk hun en skikkelig bli nydag hos oss!

Ønsker DU kurs i Sverige, mail oss på: [email protected]

Ps! Begrenset med plasser.

Hvilket parti skal du stemme på?

I dag har jeg gjort min plikt og stemt på mitt parti i valgkampen. Det er mange lovnader og store ord.

Tror det er en i år som er spesielt glad for stemmen min!! 🙂

Elixir, pmu, Gøteborg!

I dag har vi hatt en effektiv og bra start på dagen. Med besøk fra Gøteborg og kurs på klinikken går vi spennende tider i møte. Jeg inviterte også Kristine fra Elixir på et morgenmøte for å presentere den medisinske hudpleieserien for vår nye svenske samarbeidspartner!

Kristine er meget kunnskapsrik og selv elsker jeg Elixir og har tatt merket inn i Mosjøen!

Vet Anniken har fått ny forsyning inn i nord, så ta turen innom henne for info.

Alopecia og pmu!

Vi har mange kunder med alopecia som ønsker bryn og eyelinere. Denne kunden sitter fargen flott og naturlig på etter 3 behandlinger, men opplever av og til at de kanskje må ha en ekstra behandling for at det skal sitte tilfredstillende. Å miste alt hår og få en permanent løsning i form av pigmentering gjør hverdagen enklere.

Pmu i Mosjøen!

Vi har Anniken som jobber ved vår avd. i Mosjøen og freelands for oss i Oslo. Hun gjør en super jobb og vi skulle hatt henne i Oslo 100% om det ikke var for at hun faktisk bor i nord 🙂

Flott korrigeringsjobb hvor brynene ble pigmentert i samme høyde!!

Forelsket meg i dag :)

I dag stakk jeg innom Galleri Ramfjord for å kikke på Leonard Cohen’s bilder. Ikke ofte jeg faller pladask for noe, men dette bildet fikk være med meg hjem. Hans poesi og uttrykk treffer meg rett i hjertet. Dette bildet blir å se på klinikken min og skal glede kundene til “the end of the day”.

Hva sier øyenbryn deg? :)

Måtte le litt da jeg ble tagget på instagram i dette bildet 😉

God søndag folkes og nyt dagen!!

Så har vi disse tatoverte fregnene da :)

Tatoverte fregner er en sterkt økende behandling og vi utfører den med forsiktighet. Fregner blekes i huden og må friskes opp jevnlig om man ønsker beholde dem. Unge som gamle vil ha søte små prikker og de kler dem også 🙂

Jeg blander myke varme pigmenter og når de har satt seg, er det ingen som kan se de er fake!

Bildet av disse er tatt like etter behandling. De reduseres med 40-60% innen ti dager.

God helg 🙂

Hva synes dere om disse brynene?

Disse brynene liker jeg spesielt godt selv. Litt flate på toppen, men løft under knekken 😉 ….og mange småhår pigmentert inn.

Som dere ser, er det lite og sparsomt med hårvekst på halve brynet, fra midten og ut! Ser ikke mye unaturlig ut dette vel? 🙂