Hør og se Noor Kamils singel låt her!!

Noor Kamil hadde i går singel og video slipp på sin flunkende nye låt!! Den har vi ventet lenge på nå og HER kan dere høre og se Noor in action!! Gratulerer 🙂 Du er sannelig tøff!!

Klem Sol

Kunst/fotoutstilling! Bør sees….!!

Henning og jeg dro for å se på Maries fotoutstilling i dag på Grunerløkka. Meget spesielle bilder som bør sees og som setter fantasien i sving 🙂

Marie er kunst i seg selv….og kan plutselig gjøre sine egne små stunt! 🙂

Inviterte med meg fetteren min Preben…han måtte ty til litt forklaringer fra kunstneren selv, da han syntes utstillingen var interessant og spennende…men ikke helt lett å forståsegpå! 🙂

Marie Lindeman Johansen er en spesiell og spennende foto/kunstner som absolutt er verdt en tur innom Cyan Studio for en titt! Kanskje blir du fristet til å kjøpe bildene også. Fri adgang:

Adr:
Cyan Studio, Jens Bjelkesgt. 13, Grunerløkka

Lørdag 27 feb kl 12 til 17
Søndag 28 feb kl 12 til 17

Bryn er min lidenskap!!

Bryn pigmentering er min lidenskap. Ikke lenge til jeg reiser til Berlin nå for å fordype meg i enda flere brynteknikker og håper på å lære enda mere i faget! Her har heg brukt fargen Cocoa fra amiea, det nye agenturet mitt! Elsker fargene som bare er helt praktfulle å jobbe med! Fargen på bildet er nypigmentert og blir 40-60% svakere innen de ti første dager! Men denne unge damen kler dramatiske farger til ansiktet sitt!! Tøft…

Mvh Sol Permanent Makeup

Dette er det beste jeg har smakt på leeeeeeenge :-)

Vi har fått Oslos koseligste kaffebar på Bislet som nærmeste nabo. Waynes coffee har den lekreste kakedisk, og der kom jeg over denne bringebær terten med vaniljesaus som bare smeltet i munnen. Gud hjelpe meg for noe deilig…anbefales!

Naturlige bryn farger. Flottere enn de du får kjøpt i parfymeri!

Hva sier dere? 🙂

Her har jeg kun brukt Pebble fra amiea Nydelig til blonde jenter/damer. Fargen blir i tillegg 40-60% lysere innen de 10 første dagene!

Husker dere Ida Gran? :-)


Søte og alltid blide Ida  (paradise hotel) var innom meg her om dagen for å få nytt refill på brynene sine… Hun jobber nå som daglig leder, treningsveileder og instruktør for SPORTSBAREN Strømmen og jeg tenker det er praktisk å ha dem på plass da 🙂 Jeg har som sagt fått inn nye farger i det nye merket amiea. Her har jeg brukt fargene Camo 100 og Pebble. Jeg elsker virkelig fargene, veldig naturlige!

PS! Som mange andre hever Ida på det ene brynet sitt…derfor ser det litt høyere og lengre ut på bildet!

Her er Idas eget innlegg om besøket hos meg i dag!! Klikk på Idas eget blogginnlegg  HER

Topp karakterer :-) i am proud!

Den lille jenta mi på 17 år er på high school i Minnesota dette skoleåret…. forrige uke fikk hun diplom for sine gode karakteter, så en stolt mamma måtte ta et bilde av det på skypen 🙂

La Anette Sagen hoppe først i Kollen. Stem her!

Anette Sagen trenger støtte og det kan vi gi henne HER ved å stemme på henne slik at hun får hoppe først i Holmenkollen 3 mars! Meld dere gjerne inn i gruppen på facebook også! Det er vel på tide at jentene får slippe til og gjøre dette ekstra historisk? 🙂

Foto: Scanpix

Workshop for å teste ny tatoveringsmaskin?

Dette er den aller siste modellen på markedet av en maskin for å jobbe med permanent makeup! Maskinen blir produsert i Tyskland, noe som også sier sitt om kvalitet!! Tyske maskiner er de beste som produseres på markedet pr i dag! Dette er toppmodellen fra "amiea" som jeg jobber med akkurat nå. Jeg har fått agenturet for scandinavia noe som krever sitt!

Den minste modellen fra "amiea" er perfekt for dem som ønsker å prøve seg på markedet for å se om dette er noe man ønsker å satse for fullt på! Jeg får en frøken på kurs i april (niesen min Bettina) og denne maskinen har hun allerede kjøpt! Regner med hun også bestiller topp modellen etter ganske kort tid når kundene begynner strømme på! Denne modellen har en mindre motor, og er egnet for deg som ikke har mere enn et par kunder daglig. Flott for nybegynnere og har også "hygiene nåle modulene" som er en selvfølge i dag for de som jobber i dette faget! Hygiene modulene er væske og lufttette og kastes etter hver behandling!

Lyst å komme på workshop for å teste ut maskinen og nålene
? 8 mars kl 10.00 tar jeg imot interesserte på Ellipse Klinikken. Workshop er GRATIS å delta på, men jeg trenger din påmelding på [email protected] To ledige plasser igjen!

SOL Permanent Makeup