WOW! Big difference? 💋

Permanent-makeup av lepper er ettertraktet og vi har stor pågang. Leppebehandlingene er noe jeg har lang erfaring med og jeg elsker utføre behandlingen, samt undervise i min helt egen spesielle teknikk!

Det skal ikke store justeringen til, før jeg har gitt leppene en liten magisk touch. Lepper er et sensitivt område, hvor nøyaktigheten er spesielt krevende for et jevnt og strålende resultat…..ikke minst jobber vi for et naturlig sluttresultat.

Husk 40-60% av fargen reduseres innen ti dager. Fargen på disse leppene ser mørke ut rett etter behandling, men blir veldig naturlig etter få dager.

Denne kunden smilte fra øre til øre da hun forlot klinikken i dag og ingenting gleder meg mere.

Lyst å ta extra kurs for å fordype seg i leppeteknikker?

Mail: [email protected]

Følg oss eller på snap: solsnap fra klikken hvor du også får andre skjønnhetstips, eller Instagram: @solpmu

Hva er vel vakrere enn et pent smil?

Del gjerne om du ønsker tipse noen om behandlingen. Vi har spennende ting på gang på klinikken, så følg med ⭐💋

Bli leppemodell?

Fredag og lørdag holdt jeg videregående kurs i permanentmakeup av lepper. To elever var på plass for å lære seg min teknikk, og jeg er stolt over hva de utrettet på disse dagene.

Å være modell innebærer at du må sette av god tid, da elevene skal lære. Du må være fylt 18 og ikke minst må området du skal tatoveres på, huden være helt friskt. Ved pmu av lepper kan du derfor ikke dukke opp med munnsår.

Ikke alle tenker over konsekvensen av det, når de møter opp på kurset vårt med kviser, eksem eller andre hudproblemer på områdene som skal behandles. Vi behandler selvsagt kun frisk hud. Eleven mister en stor del av undervisning dessverre, og må kanskje ta det opp ved annen anledning. Det er bedre å ringe og spørre oss om det noe du lurer på og vi får sjansen til å fikse det meste til det beste for alle.

Vi tar godt vare på våre gamle og nye modeller. Mange fornøyde modeller og vi gleder oss over ethvert lekkert resultat.

Det er en ting dere som ønsker være modell skal tenke på. Elevene våre kan ikke dette fra før (om det er grunnkurs) og resultatene etter en behandling, kan derfor være varierende. De skal lære seg trykk, stødighet, hastighet osv. Jeg pleier uansett gå over om nødvendig på modeller som trenger det, og vi får få reklamasjoner. Ingen modeller er ferdige etter kun en behandling og det kreves refill, som ved enhver annen behandling innen pmu. Om fargen sitter dårlig etter et kurs, er dette ingen reklamasjon. Modeller trenger kanskje flere refill, noe som er normalt da de ikke er til en profesjonell behandler, men elev!

Følg meg på snapchat: solsnap

Instagram: solpmu

Gjerne dele og like, da våre modeller får behandlingene til sterkt reduserte priser. Kan hende du gleder noen da.

Den ultimate hudrens!

Mange spør oss om hvilken rens vi bruker under behandling. Vi bruker kun Ripar Evergreen og de er IKKE testet på dyr ❤ OG de fjerner ALT av makeup og smuss gjennom dagen.

Viktig å rense med produkter som tilfører huden fuktighet og som er milde og gode for huden!

Rensemelken er unik i forbindelse med pmu/tattoo da hudens overflate er åpnet. Produktet gir INGEN negative reaksjoner! Vi ELSKER den. Den er perfekt til hjemmebruk og er min favoritt i badehyllen ❤❤❤❤

Jeg er også utdannet hudterapeut og anbefaler mine kunder kun det beste. Serien er Italiensk og profesjonell, utviklet av hudleger. Selges ikke i dagligvare eller parfymerier.

Kan også kjøpes i webshop: www.solpmu.com

Serien kan også bestilles inn til din salong.

Mail: [email protected]

Et lite perspektiv på livet ❤

Skjønnhetsbransjen kan for mange virke overfladisk, slik er den ikke for meg.

Vi har alvorlig syke kunder som ønsker permanent makeup i en vanskelig fase i livet. Kan være etter sykdom feks. (cellegift) eller ulykke, hvor man trenger et annet fokus på seg selv. Ingenting gleder meg mere enn å kunne være til hjelp.

De fleste kunder som kommer til oss, ønsker å fikse litt på fasaden i en ellers travel hverdag. Spare litt på tiden i daglige rutiner, for å ha rom for andre viktige ting.

Det er hyggelig å gjøre ting for seg selv som gleder en, uansett hvor "uviktig" andre skulle synes det er. Det er viktig å kunne føle seg vel, det får vi daglig tilbakemeldinger på.

Har alltid på meg armbåndet fra min venn Børre Olsen (selv på jobb), som en daglig reminder på hvor skjørt livet er. Lev det livet som gir deg glede og påfyll, uten å hele tiden tenke på hva andre skulle mene om dine valg.

Setter pris på alle mine kunder, uansett ståsted og er takknemlig over å lære noe hver eneste dag.

Til slutt vil jeg bare si at pmu er et sterkt voksende yrke. Vi holder jevnlige kurser for nybegynnere eller videregående elever som ønsker fordype seg i teknikker. I tillegg holder jeg kurs for sykepleiere som ønsker utføre kosmetiske behandlinger innen areola/brystpignenteringer eller arrkorreksjoner.

Neste år blir mitt mitt fokus på undervisning større enn noensinne, da vi har en sterkt økende pågang av våre kurser.

Ønsker du priser og info. på hva vi tilbyr, kan du maile vår mann Andreas på kontoret.

Mail: [email protected] mob: 93436912

Gjerne lik og del innlegget ❤

Vil du lære å tatovere?

Sjekk de fine tynne nanostråene denne kunden fikk i dag. Elsker de nye fargene våre og denne heter: Persian Horse som er en varm, mørkebrun farge. INGEN røde bryn lengre å se, noe både vi og kundene fortjener ❤

Dere som ønsker kurser hos @solpmu kommer i en bransje med høy kvalitet på utstyr og kompetanse. Ønsker du info. og priser om hva vi tilbyr, kan du maile: [email protected]

Neste år er allerede i ferd med å fylles opp og vi gleder oss over en sterkt økende bransje, som gjenspeiler seg i behovet etter dyktige linergister. Det lønner seg å kurse seg opp i videregående teknikker.

Gjerne dele innlegget, da noen kanskje vil lære et fantastisk yrke de aldri har hørt om.

Arr etter brystløft? Unik teknikk må sees!

Misfornøyd kunde etter brystløft, som ble henvist til oss for korrigering av areola.

Dette er en behandlingsform jeg håper blir kjent for de som har vært uheldige etter kirurgisk inngrep.

Jeg har utviklet min egen teknikk, som gjør resultatene naturlige allerede rett etter behandling.

SOL PMU kurser andre pmu-artister, sykepleiere og leger/plastikkirurger i sin unike teknikk.

Mail vår mann Andreas på kontoret for info. og priser på mail: [email protected]

Del gjerne innlegget. Viktig info for mange.