Bli leppemodell?

Fredag og lørdag holdt jeg videregående kurs i permanentmakeup av lepper. To elever var på plass for å lære seg min teknikk, og jeg er stolt over hva de utrettet på disse dagene.

Å være modell innebærer at du må sette av god tid, da elevene skal lære. Du må være fylt 18 og ikke minst må området du skal tatoveres på, huden være helt friskt. Ved pmu av lepper kan du derfor ikke dukke opp med munnsår.

Ikke alle tenker over konsekvensen av det, når de møter opp på kurset vårt med kviser, eksem eller andre hudproblemer på områdene som skal behandles. Vi behandler selvsagt kun frisk hud. Eleven mister en stor del av undervisning dessverre, og må kanskje ta det opp ved annen anledning. Det er bedre å ringe og spørre oss om det noe du lurer på og vi får sjansen til å fikse det meste til det beste for alle.

Vi tar godt vare på våre gamle og nye modeller. Mange fornøyde modeller og vi gleder oss over ethvert lekkert resultat.

Det er en ting dere som ønsker være modell skal tenke på. Elevene våre kan ikke dette fra før (om det er grunnkurs) og resultatene etter en behandling, kan derfor være varierende. De skal lære seg trykk, stødighet, hastighet osv. Jeg pleier uansett gå over om nødvendig på modeller som trenger det, og vi får få reklamasjoner. Ingen modeller er ferdige etter kun en behandling og det kreves refill, som ved enhver annen behandling innen pmu. Om fargen sitter dårlig etter et kurs, er dette ingen reklamasjon. Modeller trenger kanskje flere refill, noe som er normalt da de ikke er til en profesjonell behandler, men elev!

Følg meg på snapchat: solsnap

Instagram: solpmu

Gjerne dele og like, da våre modeller får behandlingene til sterkt reduserte priser. Kan hende du gleder noen da.

Siste innlegg