Ledig stilling! Ta en titt :)

Vi søker deg med erfaring fra salgsbransjen.

 

Kontakt oss på mail: [email protected]

 

Ripar cover makeup er på full fart innen skjønnhetsbransjen, både medisinsk og kosmetisk.

 

Vi setter stor pris på om du deler og liker innlegget. Kan gi noen i 2015 en flott sjanse 🙂

Viser hvor godt Ripar Cover dekker.

Elsket av sykepleiere som utfører kosmetiske inngrep som restylane og Botox, samt veldig populært etter øyelokkoperasjoner. Her kan de som har vært uheldig å få et blåmerke, få kjøpt med produkter hjem for dekk av området. Vår opplæringsansvarlig er Sølvi Strifeldt. En av Norges dyktigste makeupartister, med spesialutdannelse innen covermakeup fra produsenten Ripar i Italia.

Mange naturlige hudfarger og velge i. Du får tilpasset din. Selges like ofte som vanlig foundation og sitter ved trening, bading og dusjing.

 

Deler og liker du innlegget, trekker vi en heldig vinner av en flott foundation! 🙂

 

Vi har også tradisjonell makeup av høy kvalitet for salg i klinikker. Ta kontakt med oss på mail:

 

[email protected]

 

Se www.riparnordic.com

Jobber DU med pmu/permanent makeup? Se her :)

Jul er jul og jobb er jobb og kan heldigvis kombineres når man har GOD tid! Planlegger den berømte Mary’s ankomst til Oslo og vi har ryddet til et par plasser til.

Vi i SOL PMU gleder oss til fylle på mere kunnskap og har gleden av å dele Mary Ritcherson med alle dere som jobber med PMU i Norge. Unik mulighet. I tillegg har vi siste innspurt på modelljakten vår (se fb: SOL permanent makeup). Vi ønsker mange modeller til kurset og det øker sjansen din for plass.

Håper du kan dele og like dette bildet/innlegget, slik at flere i bransjen blir tipset og kan oppgradere seg. Alle som jobber med pmu i Norge er velkommen på kurs. Vi ønsker ALLE kunder skal få det beste av oss.

På instagram: ‘solhegge’ finner du mye info. Let litt blandt innleggene.

Mvh www.solpmu.no

Gratulerer kjære vinnere :)

I dag har jeg gledet 9 fantastiske trofaste følgere på instagram og blogg med nydelige premier og det på selveste julaften. Tror vi alle er like glade for å kunne gi, som å få!

Håper å kunne glede mange flere i året som kommer. God jul til alle kjente/ukjente og kjære på facebook. Vis at du bryr deg og jeg ønsker dere alle en varm og flott julekveld.

Alle vinnere er kontaktet. På profilen min på instagram: solhegge kan dere lese hvem vinnerne er.

www.solhegge.com

Hvem vant leppekonkurransen? :)

Det betyr mye for meg å av og til kunne gi vekk behandlinger. I dag gledet jeg vakre Marianne Amundsen med gratis pigmentering av lepper til en verdi av kr 6400,- og jeg skal personlig utføre behandlingen! Gleder meg til å bruke de nye leppefargne fra amiea som er utrolig vakre.

Gleder meg til å se deg Marianne 🙂 og ha en riktig fredfylt jul så lenge!

Mvh Sol

Bryn i media er gull verdt!

I dag kjøpte jeg kk hvor jeg leser en flott artikkel med min flotte kollega i skjønnhetsbransjen @fredhamelten. Gode råd og tips for deg som styler brynene på hjemmebane. Gleder meg over din flotte suksess Fred, du er kjempeflink. Ønsker deg og Tina en vakker jul.

Før og etterbilder er viktig å vise frem og det er mange som ikke tenker over hvilken forskjell gjør i et ansikt! Nede til høyre på bildet er fra @solpmu arbeider.

STOR konkurranse bryn!

Vi gir vekk bryn til EN heldig, som deler og liker innlegget og kontakter deg etter nyttår!

Samme konkurranse finner du på instagram og fb.

Hvorfor kan du tenke deg permanent makeup av bryn?

Lik og del innlegget og du er med 🙂

Mange flere eksempler på bryn finner du i vårt bildegalleri på instagram: solhegge

www.solpmu.com  

Verdens beste og verdens vakreste på julebesøk. Sjekk hvem :)

Nydelige Cecilia Brækhus stakk innom på julevisitt i går. Flott jente som jeg beundrer stort.

Nr. 6 i Miss World, Mariann Birkedal kom innom for en juleklem 🙂 Vi har kjent hverandre noen år og har holdt kontakten siden Frk.Norge for en del år tilbake da vi begge satt i juryen.

Supre jenter begge to som det er en glede å ha blitt kjent med!

Hvorfor velge SOL PMU?

Har dere tenkt noe over hvordan dere ønsker brynene deres når det gjelder pmu/permanentmakeup? Det er mange forskjellige ønsker vi som linergister/behandlere skal oppfylle og noen ganger er det en umulig oppgave. Vi lager IKKE unaturlige stemplende bryn, noe enkelte ønsker. Heldigvis vil de fleste ha en mere naturlig look, som de jeg har pigmentert (bildet). Vi har en integritet og stolthet i faget, som gjør at vi gleder oss hver dag til våre utfordrende og interessante oppdrag. Fornøyde kunder er det som er vårt motto. Vi leverer hver dag og poster på sosiale medier, slik at du skal vite hvilke muligheter du har.

Vi ønsker DEG kun det beste, men ikke glem at det til syvende og sist er ditt valg av behandler, samt utgangspunkt når det gjelder hudtype og fasong som er avgjørende for nettopp DITT resultat. Vi jobber med levende vev, noe som betyr at vi aldri garanterer vårt arbeide 100%, men gir deg en trygghet i kunnskap og utførelse. Vi oppgraderer oss med jevne mellomrom og følger med på det siste innen forskning og nyheter innen pmu. Vi kan derfor med stolthet si vi samarbeider og jobber med de beste i bransjen på verdensbasis!

 

www.solpmu.no

Vi anbefaler vippetang!

Nyhet i nettbutikken. Vippetang for øyenvipper og er en av de beste makeuartist Sølvi Strifeldt har prøvd …..og vi er helt enige. Bøyer vippene perfekt og skånsomt og koster kr 129,-

Se www.solpmu.com