Lærlingeresultat av bryn :)

Vi har jobbet beinhardt i to uker og resultatene blir bedre og bedre. Lærlingen min Ronja har fått jobbe og svette for hva som forventes i klinikken min, men hun gleder seg over hva hun får til, like mye som meg.

Denne kunden fikk flotte bryn og var strålende fornøyd! Vi gleder oss til å se henne igjen for refill. Jeg følger opp hver eneste kunde Ronja får inn og ser over resultatene før de drar hjem. Hun har kun få ledige timer til lærlingepris igjen ut oktober.

Det var i Mosjøen Ronja fikk sin grunnopplæring, da vi ikke hadde tid til å kurse henne i Oslo. Anniken gjorde en suveren jobb, slik at jeg kun trengte finpusse på teknikker da hun ankom avd. vår på Majorstua. Neste helg kurses Ronja i stråteknikk, selv om vi så smått har tatt en lett innføring i hva det innebærer. Er så stolte av hva vi får til og arbeidsmoralen er på topp! 🙂

Det er kundenes resultater vi jobber for, slik at de skal bli så fornøyde som mulige.

Time hos Ronja får du ved å maile: [email protected]

Kunne du tenke deg time hos lærling, del og lik innlegget 🙂

www.solpmu.no

Business og familie :)

Startet dagen med å være sammen med Kristine og lille Lilja. Hun har blitt så stor og fin jente, som koser seg på alle plan. Cafebesøk først på dagen og selvsagt toppet vi det hele med besøk i Stensparken. En vakker park for store og små.

Det er skjeldent hodet slapper helt av, da jeg stadig funderer på prosjekter. Når jeg får en god ide, har jeg klokketro og i dag jobber jeg med noe spennende 🙂

Ha en fortsatt flott søndag og glem nå endelig ikke helt vår flotte konkurranse i nord. Den ligger er par innlegg nede på bloggen!

Konkurranse både på blogg og instagram 🙂

www.solpmu.no

Vibeke er Oslos waxingqueen :)

Sikkert veldig mange som husker Vibeke fra da hun jobbet ved Oslo Hudpleieklinikk for en del år tilbake. Nå er hun ved Clinique Renaissance på Frogner “Briskebyveien38”. Jeg får stadig mail hvor mange spør hvor det har blitt av henne, siden de har sett henne på blogg og fb hos meg og ingen er vel så rå på voksing som denna dama!

Vibeke selger også serien Ripar cover makeup, da vet dere det 🙂

I dag fikk jeg stelt føttene mine som trengte en finpuss!

Vi gir vekk vippeextension i Mosjøen :)

I Oslo holder vi stadig konkurranser, men ikke like lett å delta for dere i nord. Nå kjører vi en lignende for Mosjøen og en heldig utvalgt, får et sett med full vippeextension i premie av Anniken.

Det eneste du trenger gjøre for å delta er å:

1. Like og dele innlegget!

2. Følg @solpmumosjoen på instagram om du har, hvor samme konkurranse pågår, eller meld deg inn i vår facebookgruppe Sol PMU avd. Mosjøen

Kanskje blir du den heldige 🙂

Anniken kan du ellers kontakte for booking eller spørsmål på: [email protected]

www.solpmu.no

Frk.Norge og Miss World på kaffe :)

Tidligere frk.Norge og miss world kandidat Mariann Birkedal, stakk innom meg for en hyggelig kaffe i dag. Vi har holdt kontakten på nett siden vi satt i samme jury for noen år tilbake for frk.Norge på Storefjell. Kaffen har vi snakket om i flere år, men jobb og studier spiser opp tiden. I dag fikk hun prøvd ut ripar cover makeup, da hun ønsket den for dekk! Bilder kommer 🙂

www.riparnordic.com for ytterligere info!

Ønsker du serien inn til klinikk, mail oss på: [email protected]

Kurs i pmu/tattoo? Se resultater :)

Når det gjelder undervisning og ikke minst veiledning og oppfølging av mine ansatte, ser dere at jentene blir raskt dyktige. Kristine har jobbet hos meg et år nå og jeg er superstolt av henne! Vi jobber for å oppnå gode resultater og når det gjelder kursing, håper jeg flere ser nytten av å oppgradere seg. Neste helg holder jeg vg.kurs i stråteknikk og min nye lærling Ronja skal være med!

Ønsker du kurs i pmu?

Mail: [email protected]

Jeg holder få kurser i året i Norge, da vi satser på utlandet neste år 🙂

Sjekk også Annikens resultat av naturlige og forsiktig pigmenterte bryn. Veldig fornøyd kunde. Føler meg priviligert med dyktige jenter på lag. Anniken jobber for SOL PMU både i Oslo og Mosjøen.

www.solpmu.no

Sjekk drømmelepper!

I dag formet og pigmenterte jeg lepper som skinte om kapp med kunden selv 🙂

Hun hadde en gammel pmu på leppene fra år tilbake. Sjekk hvor tett amorbuen var pigmentert inn. Muselepper som hun selv beskrev dem. Litt smale og spisse, tett sammen, noe hun aldri ble fortrolig med.

Jeg lagde en myk og flott amorbue i Hollywoodstil. Elsker kikke på lekre lepper i magasiner, hvor dyktige makeupartister har sminket stjernene til den røde løperen 🙂

Disse leppene kan gå direkte til filmen nå, etter min mening!

Enig? 🙂

Full pmu av brud!

Stadig flere vordende bruder oppsøker oss for å pigmentere inn pmu før den store dagen.

Linn er strålende vakker fra naturens side og jeg har prøvd å legge pigmenteringen så naturlig som mulig.

www.solpmu.no

Pmu/tattoo i Mosjøen?

Anniken pendler mellom Oslo og Mosjøen og har det travelt. Listene i Mosjøen fylles derfor raskt opp fremover. Bryn er superpopulært 🙂

Time får du ved å sende mail til: [email protected]

Vippeextension har kommet for å bli. Hvem ønsker ikke et våkent og markert blikk? Du slipper i tillegg bruke mascara, men selges som tilbehør tilpasset dine nye, tette og lekre vipper om du ønsker det!

Meld dere inn i SOL PMU avd. Mosjøen sin gruppe på facebook og få oppdateringer og bilder av behandlinger/resultater!

 

Alt er mulig og Anniken superdyktig. Blir kjempegla om dere liker og deler innlegget. Tusen takk 🙂

 

www.solpmu.no