Er du en som ikke bader pga. brynene?

Dette er ikke nytt for meg, men jeg ble veldig overrasket første gangen jeg hørte det. En del jenter bader ikke om sommeren, fordi de er redde for at brynene skal forsvinne om de får vann på dem.

Mye fokus på bryn og jeg skjønner jenter OG gutter er opptatt av at de sitter på plass. MEN la ikke gleden av å dukke under vann gå ut over livskvaliteten. Jeg tror faktisk ikke noen andre enn deg, tenker over at de ikke sitter på plass, om de skulle forsvinne. Gled deg over sol, sommer, vann og svette.

Når det er sagt, er pmu en flott løsning.

Ønsker dere en fantastisk sommer 🔆🔆🔆

Våkne med perfekt eyeliner?

Permanente eyelinere er populært og vi lærer opp Jon Lundemoen som siste tilskudd i familien vår ø. Vi håper ventetiden blir litt kortere fremover 😊

Vi gleder oss også over alle gode resultater og fornøyde kunder. Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd.

Er pmu av eyeliner noe du kan tenke deg? På bildet ser du en litt uthevet liner. Vi utfører også supertynne linere, som ligger tett inntil vipperoten og som gir et naturlig resultat.

Vi gir vekk vippeextension 🔆

Da er vår vippespesialist @vanessasolpmu (Instagram) på plass igjen og ønsker du vakre fyldige vipper før ferien, må du være raskt ute med å sikre deg time.

Mail: [email protected] direkte 😍 Vanessa er helt RÅ på vippeextension og en av de beste på området med kun fornøyde kunder!

Ønsker du helt naturlig stil? Hun gir deg det du ønsker.

Vi gir vekk en behandling til EN heldig, som vi kontakter 31 mai. Du trenger kun å legge igjen en kommentar om hvorfor nettopp du ønsker behandlingen ❤

Gjerne tipse andre om du vil 🔆

Vanessa utfører også vippeløft, en behandling hvor du får farget vipper samt permanent vippebøy. Rålekkert.

Jon Lundemoen tatoverte sin første modell i kveld.

Joda dere leste riktig. Har ansatt Jon Lundemoen, som er en våre mest annerkjente makeupartister og stylister vi har i Norge.

Han har trent tålmodig over tid på dukkehoder med å legge eyeliner på øvre øyelokk. I kveld fikk han sin første modell. Dyktige Tuva stakk innom og fulgte med, da jeg demonstrerte teknikk før Jon overtok jobben.

Her er resultatet som ble en perfekt tynn eyeliner på øvre øyelokk.

Noen som kan tenke seg å være modell til redusert pris, for Jon når han skal lære seg bryn? Uke 22 er Anniken tilbake i Oslo for å undervise ved grunnkurs, og vi gleder oss stort.

Følg oss på snap fra behandlingen i kveld: solsnap og Instagram: solpmu

Kjempestolt av mine to siste på teamet som har jobbet hardt for å oppnå fine resultater, og ikke minst gjør en flott jobb ❤

Restylane eller permanentmakeup?

NB! Bildet er tatt like etter behandling og resultat av fargen reduseres med 40-60%, noe som gjør sluttresultatet veldig naturlig.

Nye lepper på denne jenta i dag 💋😍 Restylane er populært for å forstørre og korrigere lepper, MEN Permanentmakeup kan gjøre underverker og ikke minst kan man forme ujevn leppekontur på en veldig flott måte. Om man ønsker utføre begge deler, anbefaler jeg pmu først ❤💋

Mvh Sol 🔆

Halv leppe ble hel. Sjekk selv!

Husker dere disse leppene? Kunden ble bitt av en hund i munnen da hun var liten, og manglet derfor et stykke av overleppa si.

Nå har hun vært til tre behandlinger hos meg og dere kan tydelig se forskjell. Siste refill ble utført i går og det "healede" resultatet blir helt perfekt. Bilde kommer etter hvert.

Ingenting gleder meg mere enn fornøyde kunder. Spesielt resultater jeg har pigmentert og korrigert/rettet opp etter ulykker eller mislykkede operasjoner gjør en stor forskjell for klientene mine.

Det er en god del som enda kritiserer skjønnhetsbehandlinger, men husk at det er hvert enkelts valg som betyr noe.

God helg fra Sol 🔆

Modell for eyeliner?

Vi har fått makeupartist og stylist Jon Lundemoen med på TeamSolpmu og gleder oss stort. Jon skal i første omgang lære legge eyelinere, og vi trenger modeller som stiller opp og får behandlingen til redusert pris.

Ønsker du være Jon's modell?

Legg igjen en kommentar slik at vi finner deg.

Følg gjerne @solpmu på Instagram og på snap: solsnap hvor dere får følge dagene våre på klinikken. Før og etterbilder fra behandlinger og litt til.

Mvh Sol