Lærling fra Stryn!

Denne uken har vi Margrethe M. Simonsen fra Stryn hos oss. Hun booket seg inn som lærling/hospitant en uke for å jobbe med teknikk og fasong. I dag lot resultatet ikke vente på seg og en fornøyd kunde/modell kunne dra fra klinikken vår med eyeliner og bryn. To dager gjenstår, men det er hyggelig å se resultater etter få dager hos oss 😉

Feiltattoo av bryn x 3

Denne kunden kan man si har vært max uheldig. 3 ganger har hun vært uheldig med valg av behandler, da de har laget 3 forskjellige bryn og alle var feil.

I dag har vi rettet opp og laget ny fasong, med utgangspunkt i alt det gale som hadde blitt gjort. Noe fjerde bryn er ikke akuelt 🙂

Som dere også ser, er det lagt hudfarge over de aller nederste brynene (annen behandler) da de er pigmentert inn for lavt. Her har jeg brukt ripar cover makeup over for å dekke den alt for lyse hudfargen som er brukt. Den kan dekkes enda bedre, men gav henne bare en lett touch i dag da hun er nypigmentert! Når brynene er grodd, kan hun legge covermakeup tett inntil.

Pmu av bryn, god som ny ;)

Førbilde av bryn kommer, men ble ikke tatt med mitt kamera! Resultatet ble uansett strålende og en fornøyd kunde så langt, har fått rettet opp en heller uheldig gammel bryntattoo. Nå er brynene fyldigere og i lik fasong, samt korrigert en orange farge fra før!

Kosekveld ;)

Hva jeg gjør når jeg koser meg hjemme etter en lang arbeidsdag? Jo jeg unner meg ofte et luxusbad, med badekuber fra lush.no

Utrolig deilig med eteriske oljer og dufter som gjør huden silkemyk. I tillegg er det som spa for sjelen 🙂 gir meg energi eller ro!

Kjøpte i tillegg sjokoladepulver med chilli på kremmerhuset, da jeg elsker varm melk med noe godt i. Koser meg som dere ser 😉 Livet mitt består for det meste av jobb, men jeg vet å slappe av når jeg kan.

Stråbryn blir perfekt, samt leppetattoo!

Ingen tvil om at Anniken har stått på og jobbet med ny teknikk av stråbryn denne helgen. Vi har høy kvalitet på arbeidene vi utfører og skal man holde tritt med utviklingen er kursing et must. Vi reiser til Tyskland med jevne mellomrom og samarbeider med England. Utrolig spennende.

Tonje fra Glimt Bli Ny Studio, fikset leppene til søsteren sin på leppekurset i dag. Resultatet lot ikke vente på seg. I tillegg kjøpte hun med seg toppmodellen innen amiea og jeg vet en ny verden åpner seg for nøyaktige, smekre og lekre resultater. Jeg gleder meg med henne 😉

Vippeextension på menyen fra nå av!

Det er MYE jeg er fornøyd med for tiden. Vipper er i skuddet som aldri før og jeg er virkelig stolt av jentene mine som har blitt svært dyktige på kort tid. Noen har det bare i fingrene og trening er det som skal til. Produkter av høy kvalitet er også et must for at arbeidet blir perfekt. Dette er et skikkelig pirkearbeide av et håndtverk 😉

Siden Tonje er på kurs hos meg denne helgen for leppepigmentering, var det extra hyggelig for jentene mine og få noen extra tips på veien. Tonje er superdyktig og jobber fulltid med vipper. Nå satser hun også på pmu og kurses opp, noe vi setter pris på. Øvelse gjør mester og det gjelder igrunnen alt 😉

Her kurser vi i lepper og bryn internt!

I dag har det vært travelt. En salig mix av bryn og lepper for vg.elever og denne gangen er det mine egne som kurses, samt en dame fra Trondheim. Tonje Elshaug fikk jeg plass til på leppekurs, da vi har et spennende samarbeide på gang og jeg muligens stikker innom Trondheim for å kurse nye elever…vi får se hvor stor interessen blir!

Anniken gleder seg iallefall til å komme hjem til Mosjøen med sin nye teknikk med stråbryn på menyen. Lone jobber med en annen nål og teknikk, så her er det oppgradering så det rekker. I morgen får dere se resultater på blogger, så følg med!!

Bettina’s drømmebryn!

Fra sytråbryn (fra naturens side) til fete flotte bryn med pmu. Da skulle alt være i orden….tante Sol fixer ;)))

Lyse bryn, lyse fargepigmenter med tattoo!!

Resultat etter permanent makeup av bryn i dag. Ønsker du følge meg på instagram heter jeg solhegge

Har man lyse hår på bryn, kan de farges uten problem 😉 men ikke alltid det er nødvendig når fargen er redusert med 40-60% innen ti dager!