Viktig med kurs!

Denne uken er datteren min Anniken i klinikken vår i Oslo for å lære mere om pmu. Hun tok kurs i september og gjør en fremragende jobb med behandlinger av bla. bryn. Hun har nylig tatt kurs i stråteknikk og resultatene lar ikke vente på seg.

Følg gjerne Anniken på instagram, hvor hun heter: knikken

Ønsker du kurs i permanent makeup, kan du maile Solvår Hegge på mail: [email protected]

Ønsket brynløft, sjekk resultat!

Denne damen ønsket å få løftet brynene, da hun syntes de var tunge til ansiktet. Hun ønsket dem heller ikke for tynne i fasong. Litt fylde på bryn gjør dem også mere naturlige og denne damen har hatt fyldige bryn fra naturens side, men blitt tynnere med årene, noe hun deler med mange andre.  Det som er så hyggelig med permanent makep er alt alt er mulig 🙂

PS! Husk fargen reduseres med 40-60% innen ti dager. Ytterligere 2 refill gjenstår før de er helt ferdige. Disse brynene er zoomet max inn og stråene vises godt, noe de ikke gjør på avstand.  Ønsker du dem tettere pigmentert får du det ved neste refill. Fordi om du tar permanent makeup av bryn, betyr det ikke at du ikke kan legge makeup over med en event. annen farge om du ønsker det til fest.

Ønsker du følge meg på instagram heter jeg: solhegge

Halve bryn ble som ny!

Mange mangler hår på brynene sine. Permanent makeup gjør at man får et enklere liv og ikke minst betyr det mye for de som kommer til oss for å få utført behandlinger som dette.

PS! Husk fargen reduseres med 40-60% innen ti dager. Ytterligere 2 refill gjenstår før de er helt ferdige

Nb! Bildet er tatt like før og etter pigmenteringen og brynene er derfor litt røde i området rundt. Dette går imidlertid over innen kort tid 🙂

Dette dekker blå/mørke ringer rundt øyne!

Mange plages med blå/mørke ringer rundt øynene og ripar cover makeup dekker optimalt. Disse produktene har kontrastfargene blandet ferdig i seg og vi kan anbefale dem på det varmeste. Kom innom for å få tilpasset din farge slik at du blir fornøyd.

Ps! Anniken tar med produktene til Mosjøen og de er på plass i klinikken mandag 🙂

Brynresultat i dag med pmu

Ikke før og etterbilde i dag da jeg glemte ta bilde av brynene før behandling, men disse bildene ble tatt like etter pigmentering 🙂

Anniken + vippeextension

Anniken jobber med vipper for oss i Oslo og vi synes det er spennende.

Vipper gir øyne en flott ramme og ikke minst et vakkert blikk 🙂 Denne kunden hadde også fått utført pmu av eyeliner, så mere komplett kan det ikke bli!

Nye elever klar for jobb!

Like før jeg reiste til Gøteborg før helgen, ble 3 nye elever ferdig med grunnkurs i pmu. Flinke jenter som sto på og tok utfordringer på strak arm.

Nå trenger de kunder for å komme i gang og lover dere en bra pris istarten. Kontakt dem for time på:

Erika Kavalli fra Femina i Molde: [email protected]
Tonje Loe: [email protected] 
Kosovare: [email protected] 

Lykke til jenter 🙂

Before/after vippeextension!

Denne uken er Anniken som nevnt ved klinikken vår i Oslo. Hun tar behandlinger med vippeextension og permanent makeup, noe vi setter pris på. Vippeextension er lekkert og disse ble naturlig vakre, etter ønske fra kunden, da hun ikke ønsket alt for tette vipper!

Anniken utførte også andre og siste refill av disse brynene, samt plukket ut riktig farge i ripar cover makeup. Fornøyd? Ja kundene elsker produktet 🙂

Ønsker du følge Anniken på instagram, heter hun knikken 

Bryn ble som ny!!

Disse brynene hadde gammel pmu, utført for over ti år tilbake. Som dere ser kan de nesten forsvinne på sikt.

Hun ønsket dem fyldigere i fasong og med stråteknikk. Ble ny dame dette 🙂 NB! Bildet er tatt like etter behandling og fargen reduseres med 40-60% innen ti dager.