Tyfun er et funn :-)

I går var Tyfun innom for å fikse nytt underskap til vasken på toalettet. Han er en handyman til 1000. Klinikken blir stadig oppgradert og jeg føler tingene straks er på plass. Litt til, så er vi i mål, men tror ikke kundene ser det når de er innom. Er så fornøyd med de flotte lokalene og ikke minst beliggenheten og håper kundene våre nyter godt av det 🙂

Tyfun tar stadig oppdrag og han er faktisk møbelsnekker, selv om han driver de mest “hotteste” utestedene/barene i Oslo. Tyfun kan dere kontakte på mail: [email protected] om dere ønsker noe flott og spesielt designet til eget ønske hjemme eller arbeide. Jeg kan iallefall anbefale han dere på det varmeste. Bilder når alt er på plass kommer 🙂

Trinn 1,2 og 3 med brynpmu :-)

Kunde ved besøk for første gang i nyklinikken. Hun ønsket seg fyldigere bryn med litt “knekk”

Resultat etter første behandling. Litt knekk og litt fyldigere.

Resultat etter første refill i dag 🙂 Hun ønsket enda mere knekk og litt fyldigere bryn. Det er deilig å jobbe med bryn trinn for trinn og gi kundene det de ønsker seg. Samtidig blir man trygg og sikker på hva man ønsker selv når det kan ordnes gradvis.

Bryn i profil. Det er stor forskjell på første bilde og dette ikke sant?

Vi har faktisk noen få ledige timer i desember, da et par timer er avbestilt pga. sykdom. Da har du sjansen om det skulle friste 🙂 Mail meg på: [email protected]

Voksen dame ble NY med bryn :-)

Kunden ønsket seg nye bryn i dag og ønsket dem naturlige, men lekre og fyldige..

Resultat like etter behandling. I tillegg korrigerte jeg brynene da de var i ulik høyde som du ser av første bilde. Husk 40-60% av fargen reduseres innen ti dager og blir myke og naturlige i fargen.

Enda et bilde etter behandling. Sjeldent lykkelig kunde og det gleder meg 🙂

Cover av arr med tatovering.

Arr ettet plastikk kirurgi like før behandling. Kunden ønsket å dekke over de hvite pigmentene som ofte blir etter operasjoner.

Cover av arr. Bildet tatt like etter behandling. Pigmentering av arr kan bli meget vellykket, men denne kunden skal tilbake til meg flere ganger før jeg blir helt fornøyd.

Vil også påpeke at RIPAR COVER MAKEUP er perfekt å dekke over arr med. Arr skal beskyttes mot sterkt sollys og Ripar Cover Makeup er totalt full blokk.

Working girls :-)

Klinikken min  fylles opp med dyktige flotte jenter. Tone Bjørkli starter opp med hudpleie, voksing, samt farging av bryn og vipper. Camilla Bolstad er ansvarlig for webshop og litt til. Har fått supre jenter på lag og hyggelig med litt ekstra liv og røre i klinikken fremover. Føler jeg har et godt tilbud til kundene mine nå som dekker de fleste områder med behandlinger.

Tone har enda noen få ledige timer før jul og du kan bestille ved å ta direkte kontakt ved klinikken vår. Lørdag 3 desember har hun satt opp ekstra nå. Interessert? Mail [email protected]

Ansikt med og uten pmu bryn :-)

Før behandling

Etter behandling

Før behandling

Like etter behandling. I januar kommer hun for neste refill og jeg har en liten plan med fortsettelsen 🙂 Stråbryn er stråbryn, men man bygger dem opp og gjør noen små detaljer etterhvert som gir dem den siste lille prikken over ièn! Glem IKKE at vi selger lekre gavekort på behandlingene våre ved SOL Permanent Makeup`s klinikk i Professor Dahlsgt.8 på Majorstua.

Kjentfolk på klinikken :-)

I dag fikk jeg “storbesøk hjemmefra” på klinikken, noe som ikke er dagligdags hos meg her i Oslo. Gry Berit fra Ørnes kom for å få behandling ved klinikken min, noe jeg synes var kjempehyggelig 🙂 Gry Berit og jeg gikk i paralell klassen ved ungdomsskolen i Meløy. Har ikke sett henne siden klassetreffet da vi feiret 10-års jubileumet….årstall skal jeg ikke nevne 🙂

Siden jeg ikke selv hadde ledig time fikk hun behandling av Bettina. Bildet er tatt før pigmentering med permanent makeup av bryn.

Meg og Gry Berit. Bildet er tatt like etter behandlingen av bryn. Neste gang du kommer til Oslo håper jeg vi kan ta en kaffe sammen. I dag var vi travle begge to.

Fyldigere bryn etter 1 år er lekkert!!

Kunden min kom for refill av bryn i dag og 1 år siden sist 🙂 Hun har beholdt kvaliteten på brynene sine bra, men det var absolutt behov for for en oppfriskning. I tillegg ønsket hun dem litt fyldigere.

Fyldigere bryn og ønsket ble oppfylt.

Resultat etter 1 år….så mye sitter igjen.

Resultat etter refill i dag.

Jul ved klinikken :-)

Da har jeg kjøpt inn juletrær ved inngangspartiet, samt lykt så den som ikke har fått litt julestevning nå……..!! Koselig har det iallefall blitt så nå  kommer jul og hygge som det kommer 🙂

Søndag er kosedag :-)

I dag tok jeg med meg Bettina til Oscarsgt.54 for å vise henne en skattekiste av en cafe og butikk. Janne som eier butikken har en ekte Tigergutt/katt og den forelsket seg visst i Bettina. Kattekos av dimensjoner 🙂

Etterpå spanderte Bettina Jannes hjemebakte gulrotkake og her ser dere oss i kjent stil med søtsaker. Snart er det jul og flere kaker og cafebesøk blir det garantert fremover…men etter jobb 🙂 Jeg mottar gjerne flotte tips som omhandler “sunn og deilig mat” som vi kan ta med oss videre til januar. eller noen sunne gode kaketips!!