Og vinneren av bryn er;

Da har vi trukket ut en vinner av brynkonkurransen og @kinerenbjor ble den superheldige jenta som smykke seg med bryn fra @solpmu.

Vi gratulerer deg så masse Kine Renbjør.

Tusen takk til alle dere som har deltatt. Vi har noe spennende i sikte og her inne kan det skje mye.

Fikk Helene Bøksle på besøk :)

I går kveld fikk jeg et hyggelig besøk på klinikken og @heleneboksle fikk nye bryn av meg ❤ Neste uke finner vi på mere og jeg gleder meg allerede.

Sms i morges med bilde fra Helene Bøksle selv: Kjære sol!!!Jeg er så fornøyd og takknemlig for at du fikk meg til å føle meg så bra! Dette var magi for en småbarnsmor og en ekte tårnfrid! 💗💗💗gleder meg til å se deg neste uke! Stor klem til deg

#solpmu #permanentmakeup #pmu #spmu #norge #oslo #helenebøksle #artist #nyebryn

Nano bryn?

Vi kommer med nærmere opplysninger til dere alle hva nanobryn står for om litt. Har fått jobbet med saken og ser en ny verden åpne seg 🙂

Vi er heldige som samarbeider med de beste innen pmu-bransjen og har tilgang på kunnskap og utstyr av høy kvalitet. Slikt gjør jobben interessant og givende.

Del om du vil 🙂

Ps! I helgen holder vi videregående kurs i hårstråteknikk med fem elever. Gleder meg stort til å lære vekk teknikker og kunnskap som gir resultater man kan glede seg over.

Kurs hos oss? Mail: [email protected]

Vi gjør vårt beste for at du skal lykkes!

Trenger du brystvortepigmentering?

Jeg ELSKER studere andres spesialfelt og teknikker innen pmu. Jeg har tatt areola kurs før, men ønsker utdype meg ytterligere. Det er det også flere som skal få ta del i.

Er imponert over arbeidene til Lesley De Decker og har invitert henne til Norge for litt påfyll. I den anledning trenger vi modeller.

Mangler du farge på brystvorte etter; opreasjon, brystreduksjon, brystkreft eller aldre årsaker ta gjerne kontakt.

Ønsker du areola/brystvorte-pigmentering er vi takknemlig om du sender oss en mail på: [email protected]

Du får behandlingen gratis. Kurset mitt blir i september og interesserte modeller får info. via mail.