Sjekk tatoverte ROSA lepper :)

Rosa lepper er noe mange unge jenter ønsker permanent. Disse fikk full leppefarge i dag.

Før/etter

Superpent, men husk at fargen reduseres med 40-60% innen ti dager. Fargen blir dus og frisk.

Ser ut som leppestift i dag, men om få dager mere naturlig og frisk. En transparent gloss er nok om man vil fremheve den vakre fargen…..men ikke før leppene har leget seg. Ca 4 uker etter behandling, kan man gjøre hva man vil 🙂 Før den tid er det kun sårkrem som gjelder!

www.solpmu.no

Stjernekamp og tårer!

I kveld ble jeg invitert med på Stjernekamp for å heie på Jørn Hoel og Nora. Nora var nydelig og sang så vakkert at jeg ble dypt rørt. Musikk gjør noe med en….

Jeg ble visst zoomet inn i mitt mest gråtkvalte øyeblikk på tv, og en jeg kjenner fra Mosjøen, sendte meg bilde som hun hadde tatt fra tv! 🙂

Hilste også på stjerna selv, nemlig Jørn Hoel. Han var mitt store idol fra tennårene og ikke noe mindre respekt nå. Håper han vinner, men uansett er de gjenværende verdige vinnere alle sammen! Flott kveld på Telenor Arena.

Nydelige Triana!

I ettermiddag hadde jeg vakre Triana Iglesias på besøk. Hva vi fant på sammen, kan dere se på Trianas blogg og instagram 🙂 mulig noe kommer i morgen. Triana er like vakker innvendig som hun ser ut. Nydelig jente som jeg setter STOR pris på!

Adventskonkurranse! :)

Vi trekker ut en heldig vinner av en lekker rød long lasting lipstick fra Ripar Makeup og neglelakk fra Linda Johansen. Topp kvalitet på begge produkter.

Du trenger kun:

1. Like innlegget og dele.

2. Skrive i kommentarfeltet, slik at vi når deg.

Vinneren blir kontaktet første søndag i advende! Samme konkurranse er på instagram under: solhegge

www.solpmu.no

Nye bryn? :)

Denne kunden fikk ønsket sitt oppfylt med nye bryn i dag. Forandring fryder? 🙂 I tillegg fikk vi justert dem opp i samme høyde og løftet dem i knekken. Halene manglet, men nå er de pigmentert inn!

Vi har STOR pågang på behandlinger. Ønsker du time neste år, lønner deg seg å bestille nå, da vi straks er fullbooket året ut.

Mail: [email protected]

For Mosjøen mail: [email protected]

www.solpmu.no

Årets julekonsert? Sjekk ut :)

Dere kan også følge Best Company på facebook og få fullstendige oppdateringer om artister og julekonserter! 

Supertips på pmu!

It is important to protect pmu with high SPF when UV rays bleach the pigments over time.

Anbefaler alle våre kunder å beskytte pigmenteringen sin av bryn og lepper med høy solfaktor. Vi har tatt inn den perfekte sunblock som beskytter din pmu i 13 timer. La den bli en del av morgenstellet, da det kun tar et minutt av tiden din. Har du ikke kremen?

Kan bestilles på: [email protected] og koster kr 380,- Unik formula og kan også brukes i hele ansiktet. Silkemyk konsistens.

www.solpmu.no

Lipstick ankommet klinikken :)

Da har lekre leppestifter med sterke fargepigmenter og longlasting efftekt ankommet klinikken. RIPAR COVER NORDIC er kjent for sin høye kvalitet og leppestiftene er intet unntak.

Stikk innom for å teste dem ut! Kanskje finner du din favoritt til hverdag eller fest! Vi har 12 farger å velge i.

De sitter lenge og med vår nye leppebalm lipsmart under, har du sikret kvelden 🙂

www.riparnordic.com

Beste blyantspisser å oppdrive :)

I jobben vår jakter vi på de beste redskaper og tynne streker for vårt arbeide er et must!

Vi har ENDELIG fått inn favoritten fra RIPAR COVER NORDIC og vi ELSKER de tynne fine linjene vi får når vi jobber. I løpet av uka kommer det webshop med noen av våre salgsprodukter det vil være mulig å få kjøpt. Vi annonserer når den er tilgjengelig for dere.

www.solpmu.no