Vinn gratis bryn hos SOL PMU ❤

Da er vi klare for sommerens hyggeligste happening hos SOL PMU. Vi gleder oss over Jon Lundemoens flotte fremgang, og gir vekk pmu av bryn til EN heldig person.

Jon skal utføre behandlingen i august, så bare å glede seg.

Vi setter STOR pris på om du liker og deler ❤

Sjekk dyktige Jon's blogg for mote, makeup og livsstil, da han er en av Norges dyktigste på sitt felt! www.nouw.com/jonlundemoen

PS! Jon Lundemoen holder makeupkurser i div. teknikker og bare bestille time. Han er superdyktig.

Følg oss på snapchat: solsnap for resultater på behandlinger.

Hvem ønsker leppefarge med pmu/tattoo?

Stor pågang med pmu av lepper og jeg skjønner det godt. Fargene blir veldig naturlige og resultatene vakre.

Litt transparent lipgloss på leppene og den "ferdige" fargen kommer på sin plass.

Hvem av dere kan tenke seg pmu av lepper og hvorfor?

Sjekk vår fantastiske webshop for Grande Lipgloss, som gir synlig økt volum, samt rikelig med fukt og spenst i leppene. ❤ Vår favoritt og anbefaling på pleie av leppene i ferien. Kommer i vakre farger!

Mvh Sol

Fakta om Italias dyktigste forretningskvinne ❤

Rita Parente fra Ripar Cosmetici er Italias dyktigste makeupartist, med spesialfelt innen covermakeup. Hun har utviklet makeupserien Ripar Cover Makeup i samarbeide med annerkjente plastikkirurger.

Rita eier og driver i tillegg Italias største hudpleieskole. Fantastisk dame på alle vis som vi er enormt stolte over å kjenne. Hun har øst av sin kunnskap tre hele intense dager og satt oss inn i hud og makeupprodukter, våre kunder vil dra godt nytte av fremover.

Ønsker du vite mere om serien, kan du maile: [email protected] 👍

Vi lærer opp og underviser deg som ønsker utvide ditt tilbud ved medisinske hudklinikker, skjønnhetsklinikker og opplæring av makeupartister innen covermakeup. Ønsker du kun bli covermakeupartist, skreddersyr vi et opplegg for deg over tre dager. Vi gleder oss til å høre fra deg.

PS! Rita samarbeider med sykehus og universitet i Italia og produktene er klinisk testet ut på høyeste nivå. I USA vant Ripar Cover en førstepris for beste covermakeup på markedet. Hun har også vunnet priser som Italias beste forretningskvinne tre år på rad.

Førr ei dame ❤

Kylie Jenner lips 💋 trinn for trinn!

Kunden ønsket fyldigere lepper og jeg liker gjøre jobben gradvis. Her ser dere resultat etter første behandling.

Hun hadde en spissere amourbue fra naturens side, men på behandling nr. 2 ønsket hun enda fyldigere lepper.

Jeg myket den i tillegg opp, noe som gav en mykere effekt. Mye er mulig med permanent makeup og jeg elsker gjøre mine kunder fornøyde ….. så langt det lar seg gjøre 🔆❤

Restylane er ikke alltid et alternativ til fyldigere lepper. Permanentmakeup gir faktisk en mere naturlig effekt, om man ikke ønsker seg "volumet" som fillere gir.

Vi gir dessuten leppene fargen og konturen tilbake, som mange ganger avtar naturlig med årene, eller etter munnsår som mange er plaget av og som har gitt arr. Skjeve lepper kan også korrigeres og skader etter ulykker for å nevne noe.

Ønsker du se flere resultater kan du gå inn på våre instagramkontoer: solhegge og solpmu hvor det også nå ligger konkurranser ute!

💋💋💋💋💋

Vinn pmu av lepper i fargen romantique 💋

Jeg gir vekk lepper i fargen "romantique" til en heldig som jeg plukker ut!

Dette er en helt ny farge som jeg har testet ut på noen få utvalgte, deriblant min datter Anniken med stor suksess.

Romantique har allerede blitt en svært etterspurt farge. Jeg gleder meg til å tilby dere som ønsker en soft, naturlig og nesten rosa/nude leppefarge. Ser svært naturlig ut 💋

Setter pris på om dere liker og deler ❤

Sjekk Instagram: solpmu og snapchat: solsnap for flere overraskelser 👌

Feil farge på leppetattoo?

Denne kunden ønsket ikke den mørke, lillatonede fargen hun hadde fått pigmentert et annet sted i fjor.

Korrigering av lepper er min spesialitet, og jeg gleder meg til å vise dere disse leppene trinn for trinn, mot en naturligere leppefarge.

Dette er bilde rett etter behandling, og pigmentene vil fade med 40-60% innen ti dager.

Blir spennende for kunden og se forvandlingen før neste besøk hos meg 💋💋💋

PS! Fargen vil ikke være orange om noen skulle tenke sitt 😊 det er nemlig en farge denne kunden ikke liker, eller ønsker seg!

Hvem har lepper de vil fikse på?

Årets første sommerfest og litt familie ❤

Årets første sommerfest ble holdt i regi av min gode venn Alexx Alexxander. Gjett om den var hyggelig. Gode venner samles og da kan det ikke bli bedre. Her med Jasmin Haraldsen, Anita Hegerland og sjefen sjøl, den dyktige magikeren Alexx Alexxander som hadde tryllet frem en utrolig hyggelig kveld.

Anita og Jasmin er supre jenter, og vi har det alltid hyggelig sammen.

Med Jon Lundemoen og Pontus Boqvist kan det ikke bli bedre. Mange andre var også til stede og gjorde kvelden superhyggelig.

I dag hadde jeg fineste Lilja mi og sønnen min Alexander på boller, og vi har kost oss sammen hele dagen. Hun har lært bestemor yogaøvelser og vært streng sjef. Bettina & co kom også på bollefest. Helgen kunne ikke blitt bedre.

Et skjeldent bilde fra kjøkkenet 🙂

Matblogg kommer jeg ikke til å starte, så ta det med ro 🙂

Gleder meg til kommende uke med Jon Lundemoen, Bettina og Tuva på klinikken. Oppdaterer blogge som jeg har skjønt flere av dere savner.

Ønsker dere en fortsatt fin kveld!