Juleferie/jobb og ferie!

Har hatt en veldig fin jul med familien min. Litt jobb har det også vært (mye jobb 😉 men bare så utrolig hyggelig å være hjemme i Mosjøen.

Fikk en heller slitsom hjemtur med buss til Vernes som tok x antall timer i sterk storm og snykov. Kom ikke på hotellet før 01.30 om natten. Forsov meg neste dag og våknet sjokkskadet opp kl 06.45 på rommet, med et fly som hadde avgang 07.20. Om jeg rakk flyet? Ja jeg suste gjennom kontrollen med kofferten som ble scannet og skrelt for flotte hudpleieprodukter, da jeg ikke rakk sende den. Det skulle vært salg av norgespakker for en uheldig sjel ved kontrollen. Hva synes dere?

Fikk heldigvis med med meg de lekre badekubene fra lush som jeg fikk i julegave av Alex og Kristine 😉 Nyyyyydelig avstressende bad etter en fryktelig morgen. Håper jeg aldri opplever slike avganger igjen, men fikk iallefall satt inn supergearet og belønningen var at jeg kom meg hjem og slapp tilbringe en halv dag extra på Vernes!! I morgen venter et solfylt Jordan på meg. Aldri vært borte fra familie og Norge på nyttårsaften før, men skal nok kose meg 🙂

Vi holder stengt til 7 januar 😉 Godt nyttår forøvrig. Kommer kanskje et innlegg fra vakre Jordan også etter hvert!

Svigerdatteren min fikk nye bryn av meg ;)

Kristine har lenge ønsket seg bryn av meg. Tredje juledag fikk hun det av meg i julegave 😉 Vi pigmenterte inn litt mere knekk, fikk brynene i samme høyde og la inn mange flere strå.

Her ser dere brynet zoomet inn. Permanent pigmenterte bryn ser ryddige og naturlige ut når det er riktig utført. Husk fargen reduseres med 40-60% innen ti dager. Brynene til Kristine skal dere få se mere til 😉

Permanent eyeliner på menn?

I dag pigmenterte jeg eyeliner på øvre øyelokk på en flott ung mann. Når jeg utfører pmu på menn, er jeg ekstra forsiktig da jeg ønsker et naturlig resultat. Ingen skal i grunnen se det, om man ikke vet om det på forhånd. Denne lineren la jeg punktvis. Innen ti dager når resultatet er redusert med 40-60% vil det kun se litt skyggeaktig ut i vipperoten!

Mads ble fornøyd 😉 og overrasket over hvor naturlig det ble like etter behandlingen!

Canon 650D

I går kjøpte jeg et camera jeg har ønsket meg lenge. Holder på å sette meg inn i vidunderet og gleder meg til å ta det i bruk delux 😉 Nå blir det enda bedre foto fra arbeidene mine og oppgradering av web.

Har noen erfaring med dette cameraet?

Juleforberedelser nesten i boks :)

I dag har vi hatt det travelt med julegaveshopping mm. Tid til et lite cafebesøk fikk vi enda til og Isak koste seg. Vi har et rom fullstendig overfylt med julegaver og Isaks pappa Christian er i sving med å pakke enda flere gaver 😉 Isak er spent, jeg også 😉 Jul blir det uansett!!

Leppetattoo? Oh yes ;)

Vi jobber som noen helter i Mosjøen denne uken for å gjøre flest mulig førnøyde. Dette er et leppetattoo resultat ….

…..og dette et annet 😉 Lepper står høyt på ønskelisten hos mange og det skjønner jeg, for freshe lepper er vakkert uansett alder!!

Beviset på at bryn skaper et ansikt. Sjekk ut!!

At bryn har mye å si for et ansikt er det ingen tvil om. Caroline ble ny jente på 1,5 timer ved å ta permanent makeup på brynene sine 😉

Ida Wulff`s nye bryn :-) Take a look!!

Fikk låne dette bildet fra Ida Wulff`s blogg, fra et frisørbesøk, men som også viser brynene jeg pigmenterte inn på henne godt! 🙂

Forsiktig farge og myk fasong som går i ett med hennes naturlige flotte bryn. Gleder meg allerede til å fylle på dem over nyttår og alltid spent på hvordan fargen har festet seg i huden. Denne uken er jeg i Mosjøen og hjelper datteren min med kunder og det er hyggelig å bli å varmt mottatt. Vi er kjempetakknemlige over den fantastiske responsen. I januar kommer Ellipse Klinikken for å utføre medisinske kosmetiske behandlinger som restylane og botox og listene er allerede fullbooket. Er det ønskelig setter vi av 2 dager ved neste besøk og interesserte kan maile Anniken på: [email protected]   

De av dere som ønsker, kan ta en titt på innlegget da Ida Wulff besøkte SOL PMU i Oslo for behandling av bryn HER!! 

Ingen ulempe med permanente bryn vel?

Resultat etter første refill. Kunden trenger sansynligvis ikke andre og siste refill, siden brynene satt nermest 100% perfekt etter første behandling 😉

Vi har alltid 2 refill med i prisen, siden vi ønsker et jevnt resultat. Ikke alle trenger det. Har man fått utført to behandlinger med er perfekt resultat, er det ikke slik at man kan vente med å ta det siste refillet etter et år igjen.

Ikke alle kunder tar farge like godt som denne og da må begge refill benyttes!

Her har vi gått litt tettere med pigmenteringen på refillet, samt formet brynhårene som er utenfor for å få et rent og pent sluttresultat!

STOR konkuranse. Vinn permanent eyeliner :-)

Ved å “dele” innlegget på bloggen med dine venner og trykke “liker”, gir vi vekk en eyeliner øvre øyelokk både i Oslo og Mosjøen. 

Lykke til 🙂 Vinnerne blir kontaktet julaften!!