Hva gjør du i påsken?

Da er vi på vei til Lofoten. En uke i total stillhet med frisk luft og god mat! Dette er utsikt fra brygga vår og bildet ble tatt i sommer. Håper havet er like rolig i dag. Har en liten båt som vi skal over fjorden med, før vi kommer frem til Risvær som "skjæret" heter 🙂 Fantastisk vakkert sted som bare må oppleves.
Nå skal jeg bare nyte roen, lese bøker, gå turer, sitte på brygga og fylle lungene med frisk sjøluft! Bedre kan man vel ikke ha det?

Ønsker alle en flott påske. Har bestilt sol så da skulle vel alt være i boks?

Mvh Sola i nord 🙂

Sjekk dissse øredobbene!

Cecilie Melli har butikk like oppi gata hvor jeg bor! Butikken er spennende og har mye vakkert å by på! I går kjøpte jeg nydelige øredobber for å gi bort i gave 😉 Sjekk Cecilie Mellis nettside HER

Gratulerer Chris Lee med 2 gullplater!

Jeg er litt sent ute med gratulasjonene her inne på blogg.no, men har sendt han sms for lengst! Dere som ikke allerede vet at Chris Lee fikk gullplate for singlene fra skiva "Love Ghost" vet det iallefall nå 🙂

Låta "Drunk Dialer" fra albumet Love Ghost lå fire uker inne på singlelista, med 9. plass som beste plassering. "alk To The Hand" lå i fem uker og kom seg opp til en andreplass i løpet av disse, og "Monkey" lå i fem uker med 10.plass som den beste.

Les farojournalen og sjekk ut hva de skriver om Chris HER og til dere som ikke har kjøpt skiva hans enda "løp og kjøp"

Jeg elsker produketer…gjør du?

Det er så utrolig fristende å jobbe i en jungel av produkter. Har nettopp kjøpt meg hårprodukter som jeg liker godt, men tror du ikke jeg falt for fristelsen i dag ved å kjøpe meg enda en ny serie. John Masters heter den og er 100% organisk. Det var nok for meg å åpne flasken og kjenne duften av appelsin. Nå reiser jeg til Lofoten i morgen på en deilig avslappende påskeferie. Skal putte dem i sekken og la dem være igjen der til sommeren! Karl Johan Hudpleie er alltid så spennende med sine utradisjonelle produktserier. Økologiske produkter finner du mye av her, så avlegg salongen et besøk. Jentene som jobber der er veldig dyktige i det de gjør!

Spis deg yngre…er det mulig?

I dag har jeg jobbet for Karl Johan Hudpleie. Denne boken selger de som varmt hvetebrød og jeg fant den meget interessant! Når det er sagt så elsker jeg oppskriftsbøker og har kjøpt flere av dem uten å gjøre annet enn å lese dem og se på de lekre bildene. Jeg kommer sent hjem og har en kjæreste som er dyktig på kjøkkenet! Økologisk mat/produkter er i skuddet som aldri før og denne boken gir deg tips til et sunnere og bedre liv! Stikk innom og bla litt i boken, tenker du blir fristet!

Karl Johan Hudpleie ligger i øvre slottsgt 29, 4 etg! Her kan du sitte å bla i boken og nyte en delig økologisk te fra det innbydende venterommet!

Vinneren av Permanent Makeup!!

Her kan dere se May Elin som vant bryn konkurransen i januar! Resultat etter 1 refill hos meg denne uken! Hun gjør som de fleste andre og løfter litt på brynet sitt 🙂 Fargen heter "mocha"! Nydelig jente. Takk for at jeg får blogge deg slik at andre kan se form og farge! Gleder meg til å se deg igjen 🙂

NB! Bildet tatt like etter behandling. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dagene!

MVH SOL PMU

Unni og Amanda :-) mimrer litt!!

Nå er det ikke lenge til vi skal til Usa og besøke Amanda…lille pia mi! Billetter er kjøpt og i juni er avreise. Dette bildet er tatt i fjor i august! 3 august for å være nøyaktig. Det var dagen før Amanda reiste og vi var ute og spiste en deilig middag med Unni Wilhelmesen på Majorstua.

Jeg ikke bare gleder meg til å se Amanda igjen, men gleder meg til Unnis nye skive kommer ut i juni!! Er en stor fan av Unni på mange måter og elsker tekstene hennes og musikken… Unni har en nydelig og ikke minst spennende "facebook side" som jeg håper dere ALLE melder dere inn i! Der vil dere være de første til å få de siste nyheter om Unni og den vakre musikken hennes 😉

Jens August + Noor Kamil = Sant!!

Vel kjære Noor 🙂 du er nå go`jenta mi og jeg tror du kommer langt! Du er så positiv, blid og uredd for jantelov og elendighet som er sterkt inngrodd i lille Norge! 🙂 Har sansen for ditt friske og sprudlende vesen! Nå har du jammen fått deg en rolle i Hotell Cæsar som jeg er stor fan av! Som du selv sier: "Jeg slipper heldigvis å si så veldig mye, jeg har en rolle som stråler mye personlighet og tar mye plass uten at jeg trenger noen replikker 🙂 Det elsker jeg…" Tenk jeg har den som underholdning når jeg sitter og spiser kveldsmaten min om jeg rekker hjem pga mine laaaaange arbeidsdager! Gleder meg til å se deg i sving 🙂 Og masse lykke til!

PS! Spent på hvordan brynene dine tar seg ut på tv…he he! Tror jeg har en hånd med i serien nå 🙂

Klem Sola 🙂

Sterilisering = Din trygghet!

Det første som møtte oss på Rikshospitalet i dag, var dette skiltet over en hånddispenser med desinfeksjonsmiddel. Slike automater med hånddesinfeksjon sto flere steder og man kan ikke få nok med påminnelser om hvor viktig god håndhygiene er 🙂

Linda Kristine Solbakken og jeg hadde meldt oss på kurs i desinfeksjon og sterilisering. Man kan ikke få nok info om metoder for å rengjøre, desinfisere og sterilisere instrumenter og arbeidsmateriell! En god påminnelse om elementær mikrobiologi skulle vært påbudt med jevne mellomrom! Interessant er det å følge med på de forskjellige metoder som blir brukt i helsevesenet!

Jeg ser litt morratrøtt ut her 🙂 en kopp kaffe var ikke langt unna!

Kjempeinteressant innlegg om klargjøring for sterilisering, pakkematerialer og teknikker. Her ved Linda Ashurst!
Hyggelig å sitte på skolebenken for en dag 🙂 iallefall når det er av stor nytte. Gode arbeidsrutiner og ikke minst kunnskaper din trygghet!

Lurer på om vi ikke koste oss vel mye på kurset i dag? 🙂

MVH SOL PMU