Vakrerom er superfornøyd :)

I dag ønsket vakrerom som hun heter på instagram, litt møtkere bryn med mere løft! Slik ble resultatet i dag. Hun var veeeeldig forsiktig på første behandling, men i dag var hun suprtøff og visste hva hun ville ha!

Selfie av det ferdige resultatet av brynene, postet hun på instagram. Tillater meg å legge det ut her og oppfordrer alle dere som fått utført pmu hos oss, om å tagge en selfie med #solpmuselfie få instagram!

Ha en super kveld 😉

Feiltattoo ble fantastisk!! :-)

Disse brynene er spesielle for meg, da de i utgangspumktet var veldig feilpigmenterte. Jeg tror ikke denne flotte jenta trodde jeg noen gang skulle få skikk på dem. Slik så de ut i går, etter siste refill.


Over på bildet er hvordan hun tegnet dem for å dekke over de feiltatoverte brynene. Under er resultat etter første refill.

Slik så brynene ut første gang hun kom til meg…. det er helt utrolig hva vi har fått til. Kunder som har fått korrigert og rettet opp brynene sine, er de desidert lykkeligste jeg har. Dette har vært litt av en prosess, men nå kan dere se hvor flotte de ble (øverste bilde)   

www.solpmu.no

Tynne pigmenterte strå på bryn?

Alt er mulig i dag og pmu av bryn er noe som vi har lange ventelister på allerede!

Jeg hadde ikke trodd dette skulle bli så populært da jeg startet opp i 1999, men dette har gått over alle forventninger. Det jeg har prioritert er å lære teknikkene godt og designe noe som kundene har ønsket seg.

Fokus på det naturlige står sterkt i fokus og den som ønsker noe vi ikke kan stå inne for, må nok gå skuffet herfra og lete etter noen andre som passer en bedre som behandlere! Slik er det i alle yrker. Vi setter stor pris på våre kunder og håper det er gjensidig 🙂