Lyst på kurs i pmu, verdens beste yrke?

#repost

Håper nye elever kontakter oss for kurs i verdens beste yrke…få ledige plasser igjen i år. Videregående kurser straks fullbooket.

Mail Andreas på: mailto:[email protected] for info.

Lik innlegget og tips andre. Kanskje noen blir extra glad for det!

Mvh www.solpmu.no

Vakrerom er superfornøyd :)

I dag ønsket vakrerom som hun heter på instagram, litt møtkere bryn med mere løft! Slik ble resultatet i dag. Hun var veeeeldig forsiktig på første behandling, men i dag var hun suprtøff og visste hva hun ville ha!

Selfie av det ferdige resultatet av brynene, postet hun på instagram. Tillater meg å legge det ut her og oppfordrer alle dere som fått utført pmu hos oss, om å tagge en selfie med #solpmuselfie få instagram!

Ha en super kveld 😉

Feiltattoo ble fantastisk!! :-)

Disse brynene er spesielle for meg, da de i utgangspumktet var veldig feilpigmenterte. Jeg tror ikke denne flotte jenta trodde jeg noen gang skulle få skikk på dem. Slik så de ut i går, etter siste refill.


Over på bildet er hvordan hun tegnet dem for å dekke over de feiltatoverte brynene. Under er resultat etter første refill.

Slik så brynene ut første gang hun kom til meg…. det er helt utrolig hva vi har fått til. Kunder som har fått korrigert og rettet opp brynene sine, er de desidert lykkeligste jeg har. Dette har vært litt av en prosess, men nå kan dere se hvor flotte de ble (øverste bilde)   

www.solpmu.no

Jon Lundemoen og meg :-)

 


Det har vært over gjennomsnittet travelt denne mnd. og jeg har ikke helt fått blogget like mye som jeg skulle ha gjort. Mye spennende på gang på jobb og i tillegg har jeg vært mye på farten og reist litt. Forleden var Jon Lundemoen og jeg på tv-innspilling med Trinny and Susanna. Wait and see…da det var kult å få være med og oppleve hvordan ting fungerer.

 

Norges råeste bryn?

Noor Kamil har vært fast kunde hos meg i mange år og hadde en gammel pmu på bryn som var som tynne streker og ikke like. Vi har bygget brynene opp og gjort dem fyldigere og sprekere over tid. Dette ble resultatet i dag 🙂

www.solpmu.no

Søstre på bryntur :)

To søstre, samt en venninne kom til Oslo for nye bryn….tøft ikke sant? Faste følgere på instagram og har fulgt med på brynresultater 🙂

Ny fasong 🙂

Her ville hun ha de så forsiktige og naturlige som mulig.

Følg meg på instagram på: solhegge

Tynne pigmenterte strå på bryn?

Alt er mulig i dag og pmu av bryn er noe som vi har lange ventelister på allerede!

Jeg hadde ikke trodd dette skulle bli så populært da jeg startet opp i 1999, men dette har gått over alle forventninger. Det jeg har prioritert er å lære teknikkene godt og designe noe som kundene har ønsket seg.

Fokus på det naturlige står sterkt i fokus og den som ønsker noe vi ikke kan stå inne for, må nok gå skuffet herfra og lete etter noen andre som passer en bedre som behandlere! Slik er det i alle yrker. Vi setter stor pris på våre kunder og håper det er gjensidig 🙂