Min reddende engel Cecilie Staude!

Cecilie har jeg kjent noen år og i dag ble hun min reddende engel. Denne dama er nemlig en av de fremste på området Sosiale Medier og Cecilie Staudes blogg ble i 2010 kåret til den beste bloggen i nevnte kategori! For de av dere som ikke kjenner Cecilie så jobber hun som Høyskolelektor på Handelshøyskolen BI.

Hun holder også en del foredrag og bidrar med rådgivning og mindre kurs- og kompetansehevende tiltak for kunder utenfor BI-systemtet. Kursene hennes på BI er i stor grad knyttet til fagområdene; markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, de fleste av dem er hun selv fagansvarlig for. Ett kurs, MRK 2600 Kampanjeplanlegging, er prisbelønt, det er bare å ta av seg hatten for!

Jeg er impulsiv og sa ja til å holde foredrag om nettopp sosiale medier av alle steder i Berlin. Flere land kommer for å høre på og jeg kan bare nevne at jeg har fått noen grå hår siden jeg var i Spania i november, det var nemlig der jeg takket ja til oppdraget. Jeg er vel ikke akkurat usynlig på nettet og det har de til og med fått med seg i Berlin. Vel…det er utfordringer man lærer av og akkurat nå har jeg fått ny giv og gode råd fra nettopp Cecilie.

Sosiale Medier er i tiden og det er mye man skal sette seg inn i av lover og regler. Jeg kan litt, men må innrømme det et hav av opplysninger og ikke minst områder å sette seg inn i. Cecilie Staude har iallefall gjort meg oppmerksom på en god del allerede. Man lærer så lenge man lever er mottoet mitt og er faktisk av og til gla for at jeg tør å ta utfordringer på strak arm….noen ganger helt uten å tenke meg om. Det kan føre med seg noen søvnløse netter, men også like mange spennende oppdrag!  Cecilie Staude, i dag var det skjebnen at jeg møtte deg 🙂

Sjekk Cecilie Staudes interessante blogg om Sosiale Medier HER. Dere kan nemlig lære MYE av å lese den! Til slutt må jeg bare nevne at hun har sin egen fanside på facebook! Ikke rart elevene setter stor pris på henne for hun er nemlig en meget spennende dame!

Workshop Stockholm/Gøteborg!

I disse dager jobber jeg med å forberede første grunnkurs i Stockholm. Bildet er fra den første workshopen jeg holdt i Sverige og den var i Ellipse Klinikkens lokaler. Sandra som dere ser til høyre skal ta kurset nå i februar og starter jobbe for meg. Det skal bli spennende og ikke minst interessant. Sandra er en kunstner som jeg tror skal klare dette fint. Jeg elsker utfordringer og ikke minst lære fra meg det jeg kan til de som er interesserte.

Her et bilde fra workshop i Gøteborg i januar. Sandra er eyelinermodell og har allerede blitt godt kjent med faget som dere ser 🙂

Sverige er for meg et helt nytt marked og det skal bli interessant å jobbe med våre gode naboer! Gleder meg STORT og gleder meg til å møte både elever og spente modeller.

 

SOL permanent makeup Sverige

Bettina jobber snart for SOL PMU :-)

Da er det ikke lenge til Bettina kommer til Oslo for å jobbe med permanent makeup. Jeg har travle dager og ser frem til å tilby kundene mine ekstra behandlinger, for de som ikke ønsker vente på timer hos meg. Bettina tilbyr behandlinger til litt reduserte priser, men er en dyktig jente som tar ALT av kurs jeg tilbyr fremover for å oppgradere seg maximalt. Med andre ord er dere i trygge hender. I tillegg jobber jeg vegg i vegg med henne bokstavelig talt! Se websiden min for ytterligere info HER om hva Bettina tilbyr!

MVH SOL PERMANENT MAKEUP

Heldige Kristine har fått lærlingeplass :-)

Takk for de mange tilbakemeldinger og tips når det gjelder Kristines søken etter plass som lærling. Hun har nå fått lærlingeplass som frisør hos La Bionda og er lykkelig for det! 7 februar er første arbeidsdag og jeg gleder meg med henne. Nå er hun og sønnen min ute etter å leie/kjøpe leilighet i Oslo. Er det noen som vet om noe ok, så send meg gjerne en mail på: [email protected]  Helst i området Bislet/St.Hans Haugen/Majorstuen, men alle tips mottas med takk! Inntil videre får de ta til takke med å bo hos meg 🙂

På bildet er vi på Frognerseteren for å spise den berømte epleterten. Jeg synes den er deilig, men stor nedtur for Alex 🙂 han syntes den var mektig overdådig!

Drømmefrisyren er klassisk, brynene vakre!

Foto: STELLA PICTURES

Jeg elsker denne frisyren. Kan den gjøres enklere og samtidig være så elegant? Brynene er helt etter min smak, kraftige og effektfulle. Denne dama er ikke mindre enn vakker og Keira Knightley er navnet! 🙂 Men selv om fasaden er perfekt, er allikevel virkeligheten en annen. Les artikkelen fra kjendis.no HER

Vi har testet rensekur for kroppen!

C24 = WC24, men fantastisk! 

C24 har virkelig bevist sin effekt allerede etter et døgn. 2.5 kilo lettere og føler meg født på ny 🙂 Her ser du drinkene våre hvor pulveret er blandet ut i grapejuice. Kristine ligger i skrivende stund og hviler ut (det er nemilig en kraftkur), mens jeg allerede begynner føle meg pigg! Det var Kristine som kom på ideèn med en skikkelig rensekur…og ikke for det, jeg trengte det sikkert! I kveld skal vi belønne oss en deilig salat hos Olivia i Hegdehaugsveien. Salat er nemlig det eneste du kan spise dag 2, i tillegg til å drikke lunkent vann, men det er helt ok for meg. Det værste var å gå hjem fra jobb i går uten å kunne stikke innom en kaffebar, drikke deilig kaffe og sette tennene i en rykende fersk grov scones. Fredagskvelden fristet det med noe godt foran tv-skjermen, men du kan si at sultfølelsen forsvant da drinkene var blandet og fortært. De smakte langt fra forfriskende og jeg kan ikke forestille meg smaken om vi ikke hadde blandet det med grape. Vel….dette er iallefall noe flere burde teste ut., da kroppen trenger å få rensket opp i systemet sitt 🙂

Ved å klikke på Finn Torget HER, finner du all info du trenger om C24 kuren. Tror vi har valgt den beste etter å ha googlet forskjellige kurer nøye.

Pigmentert eyeliner i flere bildevisninger og vinkler!

Øye før pigmentering av permanent make-up, øvre og nedre vippekant .

Ferdig pigmentert eyeliner etter første behandling!

Øye rett forfra! Bildet tatt like etter behandling.

Eyliner fra siden 🙂 Husk at man ikke skal påføre mascara før tidligst etter 4 dager etter behandling.

PS! Fargen kan se noe sterk ut med det samme den er lagt, men vil reduseres med 40-60% i løpet av de ti første dager!

SOL Permanent Makeup pigmenterer eyeliner

Linergist utdannelse fra Smestad!

Ellipse Klinikken i solskinn 🙂 her er det altså jeg jobber den største delen av tiden min og hvor jeg holder alle kursene mine i permanent makeup fra!

Kurs i mars er fullbooket og i helgen ser jeg over modellisten. Mange ønsker sitte modell og det er hyggelig! 1 ledig kursplass igjen i april og det er siste kurs i Norge før sommeren. Er det noen som ønsker utdanne seg til Linergist, ta kontakt med meg på mail: [email protected]  Dette er en flott tid med tanke på at de fleste ønsker få utført permanent makeup i forbindelse med ferie og bading, eller rett og slett ha et enklere liv 🙂

SOL Permanent Makeup

 

På byen med svigermor :-)

Dro på posten etter jobb og har sendt i vei flere gaver, så noen kan glede seg til en overraskelse de nærmeste dagene. Sier ikke til hvem 🙂 da de garantert leser bloggen min! Hva er bedre enn en varm sjokolade etter å ha gått flere km i dag 🙂 Olivia i Hegdehaugsveien 34 er stedet for en lun ettermiddag med gode venner!

I morgen skal vi rense kroppen etter sterkt ønske fra Kristine 🙂 er ikke helt motivert, men kaster meg med på kuren som skal følges i 1,5 dager, godt vi er to. Blir tøffe timer for en søtmoms som meg! Har noen hørt om C24? I kveld er kosekveld og da er alt lov 🙂 Må glise litt av det jeg leser om kuren på nettet, da det er sterkt anbefalt å holde seg hjemme….vel, har ingen andre planer heller.

Sjekk den flotte himmelen. Er det noe som er vakrere enn dette? Bildet er tatt like utenfor Olivia restaurant.

STOPP menneskehandel av barn og unge.

I dag sluttet jeg litt tidligere på jobb, da jeg har Alex og Kristine på besøk. Kristine møtte meg på Majorstua og hadde lyst til å stikke innom Body Shop på vei hjem. Der kom jeg over denne underskriftskampanjen for å få slutt på menneskehandel.

For å få mere info. om underskriftskampanjen sjekk http://www.the-body-shop.no

Kristine støttet opp hun også, og vi oppfordrer dere til det samme. Statsministeren får personlig underskriftene levert!

Stopp menneskehandel av barn og unge

I 2009 ble 292 personer identifisert som offer for menneskehandel i Norge, og 69 av dem var barn. Fordi menneskehandel er en ulovlig virksomhet, er det grunn til å anta at mørketallene er store. I tillegg forsvinner det årlig flere titalls barn fra norske asylmottak som ingen vet hvor ender opp. Derfor oppfordrer PRESS – Redd Barn Ungdom og The Body Shop norske myndigheter til å gjøre mer for å identifisere og redde ofre for menneskehandel.

Undertegn oppropet i dag!