Bjørgs Helsesalong

I Mosjøen har jeg feiret jul med ungene mine i år…og i tillegg tatt noen få kunder på denne lille hyggelige salongen hvor jeg har jobbet en del når jeg har vært hjemme. Nå har de pusset opp og lokalene er lyse og vennlige. Her finner dere bla. i.d makeup, Decleor, litt Mathis og M.D Formulation.

Mosjøen i frost!

Mosjøen i dag før jeg dro på jobb kl 10.30. Utsikt fra hvor jeg bor. Her kan dere se Vefsn Folkehøgskole "Toppen"  på den lille halvøya til høyre på bildet, hvor de har spennende og populære linjer. Gikk på denne skolen selv da jeg var 16 år 🙂 HER kan dere lese om Toppen.

Legg merke til frostrøyken på fjorden. Vakkert!

Alexander og pus!

Sønnen min Alexander og katten hans Shira! I kveld var han og Kristine på julemiddag hos meg.

Se katten spiller kort :-)

Oscar er med på ALT vi gjør…her følger han med på når vi spiller Plump.

Juletre og pynt ble også nøye undersøkt 🙂

En spesiell jul uten Amanda!

Meg og Henning og Oscar 🙂

Anniken, meg og Andreas.

Her skyper vi med Amanda. Hun fikk være med når vi åpnet gaver 🙂 Her viser Anniken henne en mini rettetang hun fikk av tanten sin 🙂 Amanda hadde det litt travelt, da hun skulle i norsk gudstjeneste med vertsfamilien sin i Usa.

S.O.S Negler :-)

Alle som kjenner Amanda vet hvordan neglene hennes ser ut! I dag har hun fått støpt nye negler i Usa hvor hun bor for øyeblikket. Det er vertsforeldrene som har satt i gang "rescue nails" og har et håp om at hun ikke spiser dem opp før året er omme 🙂 Kanskje er det dette som skal til for at hun kvitter seg med neglebitingen sin!
Nydelige negler har du fått, så håper du bevarer dem 🙂

Klem mamma 🙂

Lillejulaften er lykkens dag!

Andreas og Oscar benyttet formiddagen med en liten lur på sofaen, mens Henning og jeg gjorde julehandelen ferdig!

Her er Anniken og Andreas (to av barna mine) ferdig pyntet for å dra til pappaen sin for å spise julemat! Her er juletreet ferdig pyntet og lillejulaften er en lykkens dag….som resten av jula er for oss. Masse varme og hygge med familie og venner 🙂

Amanda vi ønsker deg en GOD JUL!!!

God Jul Amanda mi! Vi savner deg. Vet du koser deg masse i Usa og har et flott hjem med flotte "foreldre og søsken" som lager en nydelig norsk jul for deg!!

Klem mamma & co

23.des.2009

I kveld hadde vi familie samling med god mat og drikke. Et slag "Plump" hører med, noe vi kan spille i timevis 🙂 Elsker at familien er samlet….her er bare noen av gjestene! Andreas, Henning, Kristine og Alexander.

Oscar the cat er sinnsykt selskapsyk. Her er det Andreas som lar han få oppmerksomhet en stund, han er et festlig innslag for oss alle.

Her tygger han litt på fingeren min 🙂

En helt spesiell julegjest!

Siameseren Oscar er ankommet Kråkeveien for å feire jul med oss 🙂 Er han ikke søt?