Startet feiringen med Kongeskipet NORGE!Våknet opp til et vakkert syn i morges da Kongeskipet NORGE ankret opp utenfor Risvær. Vi var ikke snauere enn at  vi hoppet i den lille båten vår for å tøffe ut mot det. Jeg har bursdag i dag og bedre start på dagen kan man ikke få!! Dette er første gang jeg ser Kongeskipet på nært hold og at det er vakkert er det ingen tvil om. Bak meg og skipet kan dere skimte Risvær 🙂

Klem fra Sola

Ja takk begge deler :-)

Å sitte på kaia og se utover havet er deilig ….. fred og ro for tanker og mye å se. Tenkte laste opp bilder av redningskøyta og en losbåt, men nettet er som nevnt tidligere tregt! Elsker livet ved sjøkanten og flott avveksling fra det travle bylivet i Oslo 🙂 Er som Ole Brum, “ja takk begge deler” og hygger meg over store og små gleder i livet!

Lepper er vakkert…frisk opp fargen ved pmu!Disse leppene pigmenterte jeg i juni og håper eieren er like fornøyd med resultatet som jeg! Bildet ble tatt like etter behandling og fargen ser nok dusere og naturligere ut nå, da fargen reduseres med 40-60% etter ti dager. Det flotte med leppepigmentering er at konturen blir jevn og fin. Har man bleke og ujevne lepper, blir disse naturlig frisket opp i valgfri farge.

Noen tror at tatoverte lepper ser unaturlig og sminket ut. Dette er en myte. Er det riktig utført, kan man bare tro leppene er velformet og naturlige 😉 Selv om man kan velge farge, blander fargene seg med dine egne fargepigmenter og får et naturlig preg. Det betyr også at ingen leppefarge kan sammenlignes, selv om man har valgt ut samme farge!

Fargen heter Litchi og er en naturlig rød leppefarge. Personlig synes jeg røde lepper er lekkert og er nok en av mine favoritter blandt pigmentene jeg har!

Permanent Makeup skole?
I september skal jeg holde 2 grunnkurs i permanent makeup og har fortsatt 1 ledig plass igjen. Her har dere tidligere elev Camilla Bolstad i sving med å lære tegne bryn, noe jeg legger STOR vekt på. Når det gjelder pmu av bryn utgjør de størstedelen av mine behandlinger og etterspørselen er stor. Selv nå i ferien har jeg ventelister og etterspørselen øker kraftig for hvert år.

Det er mangel på Linergister og det gleder meg at dette har blitt et yrke med godt fotfeste i skjønnhetsbransjen nå. Når det gjelder modeller er det hyggelig med mail om forespørsler for å sitte til kurs som holdes. Listene fylles opp, men jeg etterlyser særlig modeller til lepper og eyelinere. Som dere ser av bildet jobber jeg en del på modellene for å demostrere og vise teknikk før elever overtar. Jeg er DIN sikkerhet som modell og vi bruker GOD tid på å forklare. Det tar derfor tid å være modell på kurs, så sett av max 4 timer for en behandling, selv om det kan gå raskere.

Selv om jeg har ferie, har jeg ikke totalt fri da jeg planlegger høsten som har mye spennende å by på. Kundene mine kan glede seg til særdeles gode nyheter som jeg vil avsløre etter hvert. Det er en del som skal på plass, men er det ikke slik at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves? 🙂

Ønsker du lære permanent makeup, eller ønsker være modell, send mail til: [email protected]

 

Fin liten fyr som jeg før fryktet :-)Dette er et av mine barndoms innsekter som skremte meg. Øyenstikker eller ørsnil som den ble kalt….vet ikke hva som brukes mest. Vi ble fortalt at den gikk etter øynene for å stikke dem ut, eller la egg i øregangene. Googlet den i dag og kunne få bekreftet mytene på wikipedia. Navnet Ørsnil er fra nord-norge.  I dag synes jeg de er vakre, men ikke så ofte jeg ser dem lengre. På Risvær ser jeg dem nesten hver dag og de høres ut som en liten småfugl der de flakser omkring. Vi har en kjellerdør hvor jeg har observert den et par ganger, hvor den har sittet og kost seg i sola lengre perioder. Tre arter er fredet og jeg lurer på om denne kan være den Grå Torvlibelle? Men av bildet har den ikke så mange prikker på bakparten som den som er her. Uansett har vi sannelig celebert selskap i bakhagen som jeg vet å verdsette i godt voksen alder.

PS! Øyenstikkere er totalt ufarlig for mennesker og kan ikke engang stikke, altså helt harmløse 🙂 …men den er et rovdyr som lever av å spise andre innsekter.

Larvestadiene er i vann, som rovdyr, blant annet av larver av steinfluer, vårfluer og døgnfluer. Hos larvene (eller nymfen som den også kalles) danner underleppen (labium) en spesialisert fangstmaske. Den som kan skytes frem lynraskt, og er svært nyttig når larven er på jakt etter noe å spise. Larvene kan ta bytte som er større en seg selv.

Lofotens beste rekesmørbrød?
I dag dro Henning og jeg, samt mammaen hans inn til Svolvær for å hygge oss litt. Etter å ha shoppet litt rundt omkring, satte vi oss på kaia for å nyte sol og deilig mat. Ved restaurant Bacalao ligger det nye hotellet jeg aldri husker navnet på. Der bestilte vi oss rekesmørbrød og kaffe.

Sjekk DET smørbrødet. Smakte himmelskt 🙂

Har vært en ivrin fotograf i sommer og dette bildet knipset jeg på vei hjem fra Svolvær til Digermulen, hvor vi har båten liggende i småbåthavna. Geitrams er noe som vokser overalt i Lofoten og fargen er en vakker kontrast i landskapet. Jeg er utrolig gla for brygga Henning kjøpte på Risvær. Den ligger vakkert og skjermet til og har blitt vårt paradis 😉

Solplatten :-)Dagene på Risvær er fantastisk deilige. Solen skinner fra skyfri himmel og dette er stedet hvor man slapper av om man vil eller ikke 🙂 …..jeg nyter disse dagene i en stol på den store platten min ved kaia og har fått fin brunfarge for første gang i år. Skulle så gjerne ha delt noen vakre bilder med dere, men umulig å få lastet opp noe her fra havgapet. Utrolig tregt nettverk dessverre.