Vinneren av modell som eyeliner er;

Da har vi trukket ut vinnerne av modelltimen i morgen kl 10.00. Det ble @jannike_bjornstad som vant på instagram og Britt Goodwin som vant her på bloggen.

Gratulerer 👏👏

Husk å møte opp i Pilestredet 75c, inngang 43. Mob: 90988873 om dere roter med å finne frem.

Vi gir vekk en modelltime på eyeliner!

Vi har flinke elever på kurs og i morgen er det siste dag med eyeliner.

Vi gir vekk en modelltime på eyeliner øvre øyelokk. Her ser dere resultat av brynmodellene i dag og fornøyde modeller gleder oss.

Hvem ønsker en tynn flott eyeliner i morgen kl 10.00? Lik og del, samt legg igjen mailadr, og vi kontakter en heldig utvalgt kl 21 i kveld

Ønsker du kurs i pmu? Mail: [email protected]

Din favoritt i webshop?

Jeg er alltid nysgjerrig på hva dere kunder liker av vårt utvalg i webshop. Det gir meg inspirasjon til kommende nyheter.

Ved å legge igjen din kommentar om hva du har handlet hos oss, hva som er ditt favorittprodukt og hvorfor, trekker vi ut 3 kunder som får produktet sitt til jul som takk 🙂

Husk å like innlegget! 🙂

Ha en strålende dag ⭐⭐⭐⭐⭐

www.solpmu.com eller direktelink under header – solpmushop

Gir vekk bryn til jul :)

Jeg gir vekk vakre bryn til EN heldig vinner ved 10.000 delinger til 23 desember.

Klarer vi det? ⭐⭐⭐⭐⭐

Husk vi har supre julegaver i vår webshop spekket av kvalitetsmakeup: www.solpmu.com

Direktelink til SOLPMUSHOP under header ⭐⭐⭐⭐⭐

Har du handlet noe hos oss og funnet dine favoritter, del “julegavetipsene” med leserne mine i kommentarfeltet.

Lykke til 👌

Følg vår dyktige linergist i nordnorge på instagram: annikenheggejensen om du ikke ønsker reise helt til Oslo for behandlinger. Hun er suveren og utfører i tillegg areola pigmenteringer og vippeextension. Alltid med jevne flotte resultater.

Hvem ønsker seg mascara i julegave?

Er det noen som har kjøpt og testet den allerede? Personlig er det den beste mascaraen jeg har hatt ❤

Du finner den i vår webshop: www.solpmu.com

Årets julegave til jenter som har alt!

Hvorfor beskytte pmu/tattoo?

Vi ønsker ALLE beskytter pigmenteringen sin best mulig i hverdagen. Vi vet at sol og klor er med på å forringe kvaliteten av feks. bryn, samt syreprodukter. Noe av dette kan du forebygge enkelt, som ved riktig solbeskyttelse.

Enda ikke kjøpt vår unike solkrem som tar vare på dine pigmenterte bryn 100%? Påføres daglig og beskytter mot UV-lys, sommer som vinter. Sitter i 13 timer og beskytter derfor hele dagen.

PS! Blir ikke hvit ved påføring.

Bestill i vår webshop: www.solpmu.com

Sjekk denne gutten i makeupmekka!

Hvem sier at gutter ikke KAN makeup? Dette er fra i fjor, da Andreas var i Caserta/Italia på kurs i Ripar for å sette seg inn i serien vi har agenturet på.

En av Italias største hudpleieskoler og de beste samarbeidspartnere vi kunne fått på hud og makeup.

Se: www.riparnordic.com for ytterligere info. om vår meget dekkende covermakeupserie. Man kan dusje, trene og svette med covermakeupen og de sitter som støpt ved riktig påføring.

Ripar Cover Makeup dekker alt av blåmerker etter ulykker eller kirurgiske inngrep, samt hudproblemer. Inneholder bivoks, jern og titanoxid som roer ned irritert hud og beskytter huden mot uv-stråler. Ved riktig påføring gir den 100% beskyttelse mot solen og egner seg bra etter laserbehandlinger.

Ta kontakt med Andreas på mail: [email protected] om du ønsker serien inn til din klinikk.

Vi har dyktige Sølvi Strifeldt som opplæringsansvarlig. Tre ganger NM i makeup med bred erfaring fra utallige oppdrag. Alt fra mote, film, magasiner osv. og nå spesialisert i vår produktserie.