Vakre Napoli

Vi ankom Napoli i går etter 3 hektiske dager på medisinsk coverkurs i Caserta. Vi stoppet kjapt på et ikke helt lovlig sted og tok dette bildet i rekordfart 😉

Fantastisk luxushotell midt i sentrum. Hotell Palazzo Caracciolo anbefales på det sterkeste!!

Utsikt fra rommet direkte på fjellet Vesuv. Jeg et jo som viden kjent skikkelig opptatt av historie og for dere som ikke vet det, bor Magica fra Tryll like under vulkanen Vesuv  🙂

Det ble tid til relax i hotellets fantastiske lounge, hvor vi skålte for et vellykket kurs med Champagne!

Shopping ble det litt tid til og Jon er et hyggelig reisefølge!

På kvelden ble det middag ved den store borgen Castel dellÒvo ved sjøen! Perfekt avslutning på en flott og ikke minst innholdsrik tur.

Dette dekker blåflekker!!

Før/etterbilder fra Ripar Cover Makeupkurs i Italia. Bildene er tatt av makeupartist Jon Lundemoen og dere kan se flere resultater fra bloggen hans ved å klikke på linken.

Synes dere resultatet ble bra trykk “LIKER”. Da hjelper du oss med å tipse andre som kanskje søker en enkel behandling hos oss uten kosmetisk inngrep! Ripar Cover Makeup er en fantastisk medisinsk produktserie som dekker over det man ønsker av uønskede effekter på huden. Hos oss kan DU lære legge den selv 🙂

SOL Permanent Makeup

Kurs og fornøyelser, samt cover av tattoo!

I går kveld ble vi invitert hjem på middag og litt til hos familien bak Ripar Cover Makeup! Ubeskrivelig hyggelig og ikke minst lekkert. En perle av en eiendom.

Dagene på kurs er lange og hektiske for Jon, Bettina og Lise Mette, så kveldene blir en skikkelig bonus, men så har de også lært utrolig mye. Siste dag på Riparskolen i dag og Jon blogger som bare det. Kikk på makeupartist Jon Lundemoen’s blogg www.jonlundemoen.blogg.no og hold dere oppdaterte på behandlinger der.

I kveld står Napoli på lista og ikke minst shopping og relax. 38 grader i skyggen er varmt, selv for de som bor her 😉

Eventyr i Italia, gifter meg her :-)

I går kveld opplevde jeg et lite paradis på jord. Et eventyrsted som vi alle var enige om måtte være det perfekte sted å gifte seg på. Hele området var lekkert gjennomført til minste detalj. Her er meg og sjefen selv, Rita Parente.

Vakkert. Små singelganger overalt.

Lise Mette tar bilder av fjellet som skiftet farger i et spetakulært lysshow.

Vakkert.

Vakkert sted å si JA på og alt er lagt til rette for en fantastisk kveld om man skulle finne på å legge begivenheten her!

Forretten var en av hele 6 retter som ble servert i løpet av kvelden. Nydelig og ikke minst MYE mat 😉

Eventyrsted. Romantisk til fingerspissene.

Måtte bare få med dette bildet. Tror jentene hadde mye de ville meddele før mat 😉 he he! Mobilen er et viktig verktøy!!!

Da har dere fått en liten titt fra den første dagen vår i Caserta. Flere bilder kommer!!

PS! Bildene kan ikke gjengi hvor vakkert det er her dessverre, men anbefaler dere et besøk.

Sees senere 😉

På plass på skolen i Italia!

Da er vi på plass i Italia og på vei til Riparskolen i Caserta. Jon Lundemoen, Bettina Amundsen og Lise Mette Strand har interessante dager i vente!

Firmaets historie og presentasjon av produkter står først på planen! Alt fra grunnen av!

I tillegg fikk vi en skikkelig omvisning i Riparskolens lokaler, som huser 150 elever. Det interessante er at de bruker hele første mmd av skoleåret på å lære elevene hvordan de skal oppføre seg. Sitte pent, snakke høflig, opptre med kunder osv. Har aldri opplevd makan til høflige elever. Tror dette skule vært med i undervisningsplanen på norske skoler også. Alle reiste seg da vi ko inn og hilste på oss. 

Rita Parente forklarer og vi får et bra innblikk i hvordan de jobber.

Morsomt var det å finne bilder fra Helse og Skjønnhetsmessen på Lillestrøm i glass og ramme på veggen 😉 Vi fikk en flott repotasje i SPA Beauty magasinet som de hadde sakset ut!

Sjekker dere bloggen til www.jonlundemoen.blogg.no finner dere bilder fra selve undervisningen, samt før/etterbilder! Det er resultater vi er ute etter, ikke sant? 😉

Kunne du tenke deg ta kurs i Ripar Cover Makeup, trykk “Liker”

Lyse flekker i leppen kan tatoveres over! Se her…

Kunden ble anbefalt av legen sin om å oppsøke meg etter å ha sjekket ut at pigmentforandringen i leppen var ufarlig! Jeg blandet en farge som ikke var for mørk, da jeg ønsker et naturlig resultat etter hvert refill, og heller går mørkere om ønskelig fra kunden selv!

Blogger leppene for hver behandling, så følg med om dere er interessert! Ved pigmenttap sitter fargen vanligvis dårligere i huden, så mulig flere refill enn to. Likte du dette trykk “Liker”. Setter pris på at flere kan se mulighetene ved permanent makeup!

Tapt pigment i leppe kan fikses med tattoo!

Denne kunden har mistet pigmenter i leppen og ble anbefalt av sin lege å kontakte meg!

Resultat etter permanent makeup av pigmentløst område! Har blandet fargen for å få det så naturlig som mulig. Mulig jeg må gå mørkere ved neste behandling, men vurderes! Hun skal til ytterligere to refill før jeg kan si meg fornøyd 😉 Hun får en enklere hverdag da hun slipper dekke over med makeup for å jevne ut!

 Den gjerne innlegget med andre! På forhånd takk 🙂

Drømmedag ;)

I dag har jeg bare kost meg. Vi startet med å feire Kristines bursdag på Bogstad gård, et vakkert sted jeg oppfordrer dere å dra til. En deilig liten cafe fantes der også! Avsluttet dagen med min gode venninne Hilde som jobber med “Aquamassje” og som jeg ser så altfor sjeldent da vi er supertravle begge to! Vi nippet til deilig hvitvin og oliven, mens vi snakket om alt vi har opplevd den siste tiden 😉 Hyggelige opplevelser må tilføyes! Drømmedag og bare så avslappende koselig 😉

Lærling i bedrift!

Da er ferie like rundt hjørnet og planlegging av høstens begivenheter er snart i boks! Vi skal ha lærling i bedriften vår og første begynner allerede i august. Det er begrenset med plasser og max en lærling pr. mnd.

Vi tror at du som lærling vil ha stort utbytte av å være i et rent faglig arbeidsmiljø kun med permanent makeup. Jobbe selvstendig med modeller, få gode råd og tips underveis og ikke minst observere! Vi gleder oss stort over å kunne tilby dette ved vår klinikk i Oslo!

NB! Bildene er tatt fra tidligere kurs hos SOL permanent make-up. Ønsker du være modell for våre lærlinger trykk “Liker” under innlegget, så tar vi kontakt!

Kristine og meg ;)

Bildet taler for seg selv. To jenter fra nordnorge som føler seg hjemme i øsende regnvær, men som er snar å stikke innom Waynes Coffee på Bislet for kaffe og smoothie 😉

Gatene flommet over og ble rene og pene på et blunk  😉