Waynes coffee + gode venner!I dag er været helt fantastisk i Oslo. Sommerdag deLux 🙂 Pasta Basta er stedet for en liten kaffebreak, selv om Waynes Coffee er nr1 for meg til vanlig. Sjefen sjøl for Bisletsjappa Bjarte, sitter ved min side og må luftes litt av og til! Min gode venninne Mone kom helt fra Fredrikstad for å møte meg og hun ente med å stikke innom Waynes coffee på Bislet for den beste smoothie i byen på vei til leiligheten min 🙂 Jordbærsmoothie du bare MÅ prøve. Vel…nå er det snart tid for en skrubb+selvbruning i St.Tropez og så en tur til sønnen min for en hyggelig lørdagskveld.

Jeg kjøpte Bumble&Bumble styling for håret og glemte å se meg i speilet før jeg strøk på dør i morges. Ser ut som en Bichon frise og må bare nyte looken for å endelig ha fått tykt hår 🙂 he he!! Trenger visst ikke vaske håret daglig da det ikke faller sammen lengre.

PS! Alex var med på kaffen, men måtte være fotograf 🙂

En av mine favorittretter! :-)Da jeg bor sammen med verdens beste kokk, er jeg priviligert som stadig får servert nye retter med jevne mellomrom. Dette er en av favorittene mine og er en spennende scampirett med bla. ingefær og papaya. Oppskrift kommer senere 😉 Men dette er et sunt festmåltid som smaker helt fantastisk.

Produkter du vil elske :-)


?

Jeg har flere ganger nevnt det…elsker jobbe ved Karl Johan Hudpleie, da det alltid er spennende produkter å finne i hyllene der. I dag shoppet jeg St.Tropez selvbruning, da den flere ganger har vunnet best i test. Med lange arbeidsdager kommer jeg skjeldent ut i sola og må derfor ty til enklere løsninger.

Er snart tom for øyekrem og sannelig var det ikke en liten fugl som tipset meg om den aller siste fra Dermalogica. Vi er kresne vi som jobber i hudpleiebransjen, så jeg kjøpte selvsagt denne for å teste den ut hjemme. Øyekremer er jeg totalt avhengig av da alderen krever sitt 🙂  På Dermalogica/Tekons informative side, kan du lese ALT om age reversal eye complex. Nesten som å lese en kokebok med gode oppskrifter du blir fristet med.

 

Eyelinertattoo før sommeren?

Kunde før behandling med permanent makeup øvre øyelokk!


Kunde etter behandling med permanent makeup øvre vippekant! Husk fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager! Vippekanten vil fremstå som om vippene er tette og fyldige, samt løfte blikket. Selv synes jeg alle kler litt farge på tilværelsen 🙂

SOL PMU pigmenterer eyeliner

Lekre bryn før sommeren? Disse er permanente.
Min flotte kunde ønsket seg nye bryn før sommeren.

Dette ble resultatet etter en stråteknikk med fargen cashmere.Bryn før pigmentering.Bryn etter pigmentering. Er det ikke hyggelig å se at man bare kan pigmentere inn bittesmå strå for å få dem fyldigere? Jeg elsker virkelig jobben min og koser meg hvert sekund med kundene mine.

HER kan du lese kundens egen erfaring.

Nå kan sol, vann, trening og svette bare komme som det kommer 🙂 Brynene sitter som de skal til enhver tid!

SOL tatoverer inn bittesmå tynne hår.


To behandlinger med tattoo :-)Disse brynene har fått 2 behandlinger med pmu og er muligens ferdigbehandlet, da kunden tar farge perfekt! Fargen på brynene heter Cashmere.

SOL PMU har naturlige fargepigmenter

Deilig med bryn som sitter?

Før brynpigmentering.
Etter brynpigmentering. Bildet tatt like etter behandling.

SOL PMU


Naturlige brynpigmenteringer i skuddet!
Slik tegnet denne kunden brynene sine opp før.

I dag ble de pigmentert inn i en smalere og riktigere fasong til ansiktet. Fyldigere kan de bli om hun ønsker det ved neste refill, men i dag ønsket hun dem slik 🙂

SOL pigmenterer naturlige bryn

 

Siste nyhet fra bareMinerals!
I to dager denne uken jobber jeg ved Clinic81 i Øvre slottsgt 7. Klinikken er alltid spennende å komme til, da de har det aller siste av nyheter innen hudpleie og make-up inne til enhver tid. Sjekk de siste øyenskyggene til bareMinerals. Lekre hva?

Skimmerskygger. Noe for deg?