Jeg er forelsket i en Platgatter! :-)

vollen 015

vollen 017

Trebåter er vakre, og denne Platgatteren var virkelig noe å hvile øynene på! Båt nr.1 på ønskelista, om dagen en gang skulle komme! Les: http://no.wikipedia.org/wiki/Plattgatter Denne lå for øvrig i Vollen. Eieren er heldig  😉

Fembøringen “God Bør”

vollen 009

Tenker på Nord-Norge når jeg kommer over slike båter som denne 🙂 Vakkert skue er det iallefall!!
http://no.wikipedia.org/wiki/Femb%C3%B8ring 

vollen 045

I Vollen ligger denne vakre Fembøringen.
Les mere om "God Bør " her: http://www.askerdagen.no/askerdagen/barn_ungdo/sjosetting/

Selvik-Villaen, et stykke historie!

vollen 028

vollen 027

Langs Kyststien ligger denne vakre Sveitser villaen. Her får du kjøpt kaffe og (de beste vafler jeg har smakt på lenge)! I hagen står benker og bord i de mest idylliske omgivelser! Gjett om vi koste oss.

vollen 025

Denne gamle kjeglebanen var populær blandt ungene 🙂 morsom sak!
http://www.aktivioslo.no/aktiviteter/strender/strender.php#rabben

Vollen i Asker er et paradis!

vollen 011

vollen 013

vollen 019

Hvor lykkelig er jeg ikke for å ha fått oppleve dette nydelige stedet. I går var det deilig å bare ligge på Hvalstrand og sløve i sola 🙂 …. I dag ville røre litt på oss. Sola stekte, men langs havet var en mild bris. Vi gikk et stykke langs Kyststien. For en vakker natur…dette er balsam for sjelen. Er været like fint i morgen drar vi tilbake for å se mere! Les om Vollen her: http://www.askerdagen.no/askerdagen/fritid/fire_stren/

Beste solserie fra er fra Decleor

lkka mai bryn 015

Har blogget om et produkt i solserien fra Decleor før. I morgen kjøper jeg inn det jeg trenger for sommeren 🙂 Decleor har fantastiske produkter for å få en perfekt og mere varig brunfarge. Selv jeg som nesten aldri blir skikkelig brun, fikk i fjor en flott farge. Les om produktene her: http://www.dermanor.no/cat/193.aspx

Disse produktene står i hylla på Oslo Hudpleieklinikk Grunerløkka: http://www.hudpleieklinikken.no Jentene som jobber der, gir deg skikkelig veiledning og info for deg og huden din 🙂 Stikk innom davel!

PS! Pre Sun er et must! Bruk den i en uke før du skal i sola, slik at du forbereder melaninet i huden. Garanterer du får en hyggelig opplevelse… 🙂 men HUSK solfaktor i tillegg!! Helst faktor 30.

St Hanshaugen

henning i parken 015

Det var mange i parken i ettermiddag…vi er heldig som har den! Les om St Hanshaugen her: http://no.wikipedia.org/wiki/St._Hanshaugen_park Interessant historie.

Endelig langhelg!

henning i parken 004

Etter jobb i dag gikk vi til St Hanshaugen for å grille og nyte finværet! Vi har parken like i nærheten, og bruker den ofte. Her tilberedes svinefilet, som for øvrig smakte godt.