Strålende rosa lepper 💕

Visste dere at farge kan pigmenteres/tatoveres inn i leppene og formes i tillegg?

Det er viktig at opptegning og utførelse gjøres naturlig og nøyaktig. Resultatet avhenger av hvem som utfører det, samt din egen hud.

Opptak av pigmenter varierer fra de forskjellige hudtyper. Noen tar farge sterkere, lysere, mørkere, varmere eller kaldere og slik er det med tradisjonell makeup også.

Om jeg skriver hvilke farger jeg bruker på kundene, er det ikke sikkert alle får samme resultat. Mange kommer med bilder av arbeider de har sett på nett, og ønsker seg nøyaktig samme farge.

Denne fargen heter Romantique og er en lekker lys rosa leppefarge. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultat og Marie-Louise (bildet), jobber allerede for meg i klinikken, så det kommer bilder etter hvert. To refill gjenstår.

Hun er også treningsinstruktør og holder løpetimer (superpopulær) om noen kjenner henne igjen!

Når det gjelder pigmentering, skal man holde seg unna trening de første dager (må ikke svette). Marie-Louise hadde løpetime allerede dagen etter, så det blir spennende å se hvor mye av fargen hun beholder.

Hvem ønsker seg fargen romantique? 💋

Alle får nå tilbud om å kjøpe balm micro i våre klinikker for etterbehandling av lepper, bryn og eyelinere. Jobber du allerede med pmu/microblading, kan du også ta inn serien til din klinikk.

Mail [email protected] for pris og info. Et must for alle som jobber i bransjen og vi ser allerede stor forskjell på resultatene.

Balmen beskytter, pleier og gjør pigmentene enda mere stabile, slik at holdbarheten på pigmentene blir lengre.

Gjerne lik og del 💕

Modell på permanentmakeup lepper?

Denne uken har vi vg. kurser i lepper, bryn og eyeliner.

Etterspørselen på alle våre behandlinger er store og jeg trener opp jentene slik at dere får max resultat. Til syvende og sist er det teknikk, kvaliteten på produkt/utstyr + hudens opptak av pigmenter som gjelder. Vi jobber med levende vev og farger og resultat avhenger av din hud.

Legger ved fargekartet, da vi har et bredt utvalg av pigmenter.

Hvilken farge hadde du valgt om du hadde blitt plukket ut som modell på lepper?

Følg oss på sosiale medier for å se resultater.

Instagram: @solpmu

Snap: @solpmu @solhegge

Fb: sol pmu

Søker modell på areola/brystvortetatovering!

Bildet er lånt fra balm_micro.

Vi søker modeller på areolatattoo da jeg kurser en av mine ansatte i nye teknikker.

Behandlingen er en flott løsning for de som har tatt brystløft/reduksjon, har hatt brystkreft og fått rekonstruert nytt bryst. Behandlingen utføres i 3D.

Som modell ved vår klinikk, vil jeg personlig ta del i pigmenteringen og du vil derfor få behandlingen til en sterkt redusert pris, samt et gratis refill inkludert. Dette gjelder for august og vil bli utført på kveldstid.

Kun tre modeller vil få sjansen. Gjerne lik og del om du vil tipse om et fantastisk flott tilbud. Noen vil kanskje sette extra stor pris på det ❤

Jeg underviser også i areola for sykepleiere over hele Norge.

Mail: [email protected] for pris og info.