Bryn designet for varmere strøk :-)

Denne kunden har ventet lenge for sitt siste refill, da hun 1 refill i mars! Jeg har farger som er stabile og av GOD kvalitet og blir stadig overrasket hvor godt de holder. Det var allikevel nødvendig med 2 og siste refill i dag. Slik så brynene ut før siste behandling.

Holdt neste på å glemme å ta bilde av henne etter behandling, derfor godt påkledd da hun var på vei ut døra 🙂 Bildet er som sagt tatt like etter behandling og vi har løftet dem kun minimalt i “knekken”, da hun ønsket dem litt høyere.

Som siste refill i fargen Camo100. Camo100 er i utgangspunktet en korrigeringsfarge, men er en flott brynfarge i tillegg, men man må vite hvordan den skal brukes.

Bryn i fargen Tobacco+Cashmere!

I går kom denne kunden for sitt siste refill i brynfargen Tobacco+Cashmere. Dette er resultatet like etter behandling. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager. Da er det bare å nyte resultatet med å slippe tegne bryn hvereneste dag, kun litt brynpudder om man ønsker dem mørkere,tykkere,lengre til fest!! 🙂

Dette trenger jeg for hud og hår :-)

WholeMega fra Newchapter er jeg ikke mindre enn totalt avhengig av nå, da jeg merker forskjell på hud og kropp etter å ha spist det hver dag i et halvt år. Fiskeolje (denne fra laks) gir meg de vitaminer og oljer som kroppen min trenger, spesielt nå på vinteren!

Basert på bærekraftig fanget vill-laks fra Alaska – med noen av verdens reneste og minst forurensede fiskestammer, i tillegg til en extra virgin, lavtemperatur prosess. Dette gir hele naturens naturlige tilskudd av 16 omega-3, 5, 6, 7 og 9 fettsyrer. Samt garanti av optimal renhet.

Hudpleien Jan Marini som du får kjøpt hos Ellipse Klinikken kan jeg heller ikke være foruten.Med Jan Marini sitt unike HudPleieProgram kan alle hudtyper stimuleres til å få et klarerer, yngre, mykere og friskere utseende. Bruk av Jan Marinis produkter er enkelt og utrolig effektivt. 

For å gjøre historien kort, kan du lese om Jan Mariniserien hos Ellipse Klinikken HER

Da skulle hud og kropp være klar for vinterens påkjenninger 🙂

Et helt spesielt sted i Palma :-)

Dette stedet er helt spesielt og hadde gjort seg her i Norge også. De serverer kun cocktail`s og klassisk musikk.

Spesielt med frukter og blomster i hele lokalet. Deilig bare å sitte ned for å nyte fred og ro. Mye folk så tydelig populært sted for scandinaviere også da det strømmet på med svensker 🙂

Vakker atsmofære og deilig med fruktdrikker som dessert etter en deilig tapas! Regner med de fleste som har vært i Palma har vært innom her. Har iallefall ikke opplevd et sted hvor så mange har fotografert. Blitzene gikk i ett 🙂

Palma day & night!

Palma var vakker i går, men selv om solen skinte var det iskaldt! Vi var over en ekstra dag for å se oss litt omrking og dette er absolutt et sted jeg vil reise tilbake til igjen.

Palma by night. Var imponert over de digre trærne med de store stammene 🙂 denne kvelden hadde jeg ullkåpa på, noe som jeg skulle hatt hver dag jeg var der 🙂

Katedralen regner jeg med mange millioner av mennesker har bilde av. Den er utrolig vakker. Søndag var vi på innsiden og jeg blir som alltid dypt rørt av kirker. Denne er overveldende vakker og vi kom midtoppi en gudstjeneste. Man får en spesiell følelse i kirker, iallefall gjør jeg det.

Katedralen fra båthavna.

Vi fikk øye på denne spesielle farekosten og trodde en stund det var en kamuflert ubåt midt i havna i Palma 🙂 ved en ytterligere nærmere kikk på skipet fant vi ut at det var en kamuflert stor båt. Vi tilbragte søndagen med Russiske Andrej og dere kan vel bare tenke dere hva vi spøkte med 🙂

STOR konferanse i pmu/Spania

Her er bare et lite knippe av oss som deltok på konferansen avbildet, men meg i hvit jakke (nr 2 fra høyre). Mexico, Russland, Italia, England, Isralel, Tyskland selvsagt og flere andre land deltok. Interessant å høre hvert enkelt lands erfaringer og vitenskap om pmu. Jeg er iallefall veldig førnøyd med at amiea er min partner og at jeg i trygghet kan anbefale mine produkter og si at de er noe av det beste som er på markedet pr i dag!! Er stolt 😉

Har knyttet spennende og interessante kontakter verden over. Denne damen er doktor og gift med en annerkjent plastikkirurg fra Italia. Her holder hun foredrag om brynmoter oppgjennom tidene. Veldig interessant, da bryn er det jeg jobber aller mest med og som viser behovet for et permanent og nøyaktig resultat!

Vi hadde også en workshop hvor de viser brynteknikker etc. Har fått et hav med erfaringer og lover kunder og elever nye og spennende ting fremover.

Stor interesse. Sonja er en av amieas trainere og en dyktig dame. Hun kan bryn og jeg har lært mye av henne siden jeg kom inn i amieakonseptet!

Jeg trenger brynrefill selv og er man i bransjen blir man kresen. Tyske Sonja er damen som skal få legge en touch på mine neste år. Hun er min twinsister innen permanent makeup og jeg skal invitere henne til Norge neste år for å gjøre mine elever, både kommende og allerede eksisterende kjente med henne!! Hun har 20 års erfaring noe som er imponerende. Her er vi på vei ut for Tapas og middag med alle deltagere på konferansen.

Spania perfekt som konferansested!

Torsdag var avreisedagen for Spania og konferanse i permanent Makeup! Skulle ønske Tapas var ved alle flyreiser som her fra Frankrike til Spania. Koste oss med flere tapasretter og følte jeg satt på restaurant! Mye å velge i og oliven, oster, brød og spekepølsen var utrolig gode til flymat å være.

Sjekk den resepsjonen. Følte jeg kom inn i “Mitt Afrika” med utstoppede dyr på veggene, armerikakofferter og elefanttenner etc overalt. Kan ikke beskrives annet enn fantastisk.

Her har de pyntet til jul 🙂

Meg i senga på hotellrommet med amieabrosjyrer og leser meg litt opp til morgendagens konferanse. Ny sveis for øyeblikket 🙂 Måtte ta en hastetime hos Olimb&Co da min faste frisør Jørgen er superopptatt før jul!!

Alex i Oslo, kanskje permanent? :-)

Det beste som finns er å få besøk av ungene her i Oslo. Før helgen var det Alexander som tok en kaffe med mammaen sin etter jobb og før han måtte ta flyet videre til Trondheim hvor kjæresten går på skole. Det var en travel dag, da jeg skulle til Spania etter jobb og frisørtime i sentrum. Vi fikk da litt tid sammen og pratet om mye på kort tid. Det er flott med voksne unger og jeg gleder meg til jul da vi får mye tid sammen. Har tatt meg en luxusjuleferie for å bare hygge meg med familien min, spørs jeg klarer reise til Oslo igjen 🙂

Norges beste julekallender finner du her:

Karl Johan Hudpleie har nå VERDENS kulste julekalender, med rålekre gaver HVER dag frem til 24. Den finner du på hjemmesiden til Karl Johan Hudpleie den 1. Des.
Hovedpremei er GHD rettetangen Deluxe Collection. Siden jeg samarbeider med Karl Johan Hudpleie vil jeg dele kallenderen med dere her inne 🙂 ….kanskje blir akkurat DU den heldige! Klinikken har også sin egen facebookside du kan melde deg inn i HER

I kveld reiser jeg til Spania for å lære enda mere om Permanent Makeup og tror jeg skal komme hjem med nyheter som kan glede både kunder og elever av meg 🙂 Dere hører snart fra meg, så sjekk ut for nye innlegg!!

Dette må være julens lekreste øyenskygger!

Var innom Steen&Strøm og fikk øye på disse lekre øyenskyggene fra BOBBI BROWN. Vakre sammensatte farger og settet helt til høyre ønsker jeg meg i julegave 🙂 Sjeldent vakre farger!!

Makeupartisten Bobbi Brown er kjent for sin filosofi om at “makeup er et hjelpemiddel som lar kvinner føle seg og se ut som seg selv, bare vakrere og mer selvsikre”. Kunne ikke sagt det bedre selv når det gjelder Permanent Makeup heller!!