Her er vidunderet :-)

Den nye  "amiea" maskinen min i Permanent Makeup er et vidunder av en liten computer, og er det aller aller siste på markedet. Den veier heller nesten ingenting i motsetning til andre maskiner jeg har eid.

Her har jeg puttet den oppi den nye "pc ryggsekken" som er beregnet for( "mini" pcèr)…da kan dere tenke dere hvor liten og nett den er 🙂 For deg som reiser mye mellom byer og klinikker for å jobbe med permanent makeup, er dette en gledelig nyhet! Jeg får snart min egen norske webside…men inntil da kan du kikke litt på infoen fra tyske "amiea" som er min leverandør og samarbeidspartner i Berlin!

MVH SOL PERMANENT MAKEUP

Fargekart og produktinfo :-) vil du ha?

I kveld reiser jeg til Trondheim for å jobbe for Ellipse Klinikken. Skal være der i 3 dager da det er mye klienter som ønsker seg litt farge fra SOL systemet mitt 🙂 Disse klientene er ekstra heldige, da jeg tar med meg de nye fargene jeg har tatt agentur på i Norge. De er helt utrolig vakre og naturlige…en fryd for øyet! Sitter og jobber med utsendelser av brev til klinikker og sender med fargekart og info om kurser…og ikke minst info om den nye "amiea" maskinen jeg selger til nye kunder og de som ønsker bytte ut sin gamle maskin!

Ønsker du lære Permanent Makeup, kjøpe ny maskin, farger eller tilsendt info, så kontakt meg på: [email protected]


Mvh Sol Permanent Makeup

Kunstinteressert?

Tone Bjørkli er en spennende kunstner, med utdannelse fra London hvor hun bla. gjorde oppdrag fra Harrods, Selfridges og Aquascutum (Simonmillington ltd.) hvor dere kan se et av oppdragene hennes 🙂
Tone tar ulike oppdrag innen illustrasjon, tegning og maling (male backtrops, dekorere barnehus etc.) Første separatutstilling i Hammerfest 12 mai, og utstillingen fortsetter også i Havøysund kommune og Berlevåg!

I kveld var hun hjemme hos meg for å levere tegningene jeg skal bruke i Permanent Makeup kompendiet mitt. Deilig å ha noe spesielt og spennende å tilby elevene mine. Gled dere som allerede skal på kurs hos meg 🙂 Tatovering er en kunst i seg selv…og da skal sannelig læremateriellet stå i stil!!

Interessert i å komme i kontakt med Tone Bjørkli for oppdrag:
Mobil nr: 97672406 og mail: [email protected]

PS! Hun er dyktig!!!! 🙂

We love Berlin…ikke sant Linda Kristine? :-)

Som jeg tidligere har skrevet, kommer jeg til å poste blogg linker fra andre bloggere på bloggen min! Jeg kan ikke si annet enn at jeg blir lykkelig over å finne blogg av behandlinger utført av meg…kjempehyggelig! Falt for dette bildet av deg Linda Kristine Solbakken som er fra Berlin! I love the town da jeg allerede har vært der noen ganger og skal ta flere kurser i tatovering/pigmenteringer hos min nye leverandør av Permanent Makeuputstyr amiea!

Amanda i vinterlandet USA

Amandas blogg er jeg innom hver eneste dag! Hun har vært i Usa siden august, og kommer ikke hjem til Norge før juni. Som vi savner henne!! Men det som er hyggelig er at hun har fått en helt fantastisk vertsfamilie (Amanda er utvekslingstudent) som gjør at hele oppholdet hennes er og blir et vakkert minne for livet! I dag hadde hun snøkrig med vertsbroren sin. Må bare dele innlegget med dere HER Håper på flere videoblogg innlegg fra henne!!

Miss Brun og Blid :-) Stem i vei!!

Rebecca er en modell jeg jobber med. Nå er hun med i konkurransen Miss Brun og Blid og vil du stemme på henne, gjør du det HER Søt jente som jeg ønsker lykke til!!

Mvh Sol

Vinn GRATIS bryn! :-)

Jeg er sponsor for Noor Kamil, og her er hun på en av sine besøk på Ellipse Klinikken hos meg! Bryn er alltid spennende å pigmentere inn. Bryn er fantastisk flott og er selve rammen for et ansikt. Noen etterlyste en konkurranse hvor jeg gir bort bryn! Jeg har en slik konkurranse gående inne på facebook akkurat nå. Vinneren blir kontaktet sist i februar! Dere inne på blogg.no kan også være med, ved å kopiere dette innlegget, poste det på bloggen din og sende meg en mail på [email protected] med en lenke til innlegget ditt! Lykke til jenter 🙂

Her har hun fått tykkere bryn … men har senere vært på enda et besøk for å få dem enda tykkere. Det ble svært svært vakkert om jeg skal si det selv 😉

NB!! 40-60% av fargen reduseres innen ti første dager! Dette bildet er tatt like etter behandling!

Klem Sol

Gratis billetter underveis jenter :-)

Da har jeg vært på posten med en haug gratis billetter som jeg gir til mine kunder som ønsker besøke standen min på Lillestrøm i februar! Er det flere søm ønsker billett for å besøke meg på Helth&Beauty messen, så stikk innom Ellipse klinikken på Smestad og spør etter billetter i resepsjonen.

I dag gikk jeg til innkjøp av en iPod Nano 🙂 gleder meg til å ta den i bruk….da jeg har tenkt å komme litt i form etter jul. Tenkte kanskje musikk fikk meg lettere i gang på romaskinen min! Er ikke noe glad i å trene dessverre 🙂 så et ork bare med planer og prosjekter i hodet for å komme i gang, he he 🙂

Jan Marinis nyhet er fantastisk :-) siste innen hudpleie!

At hylla mi på badet vitner om at jeg er forguder Jan Marini er ikke en overdrivelse. Ser ut som et kjemisett, noe det også er. Jan Marini er en medisinsk hudpleieserie som kun selges hos Ellipse Klinikken. Jeg er sensitiv i huden og kan ikke smøre den inn med hva som helst. Jan Marini er min mirakelserie. Passer all type hud, men også spesielt for deg med hudproblemer.

Dette er det aller siste produktet i serien! En Primer som ikke bare gjør underlag for makeup perfekt, men som fremfor alt gir et inntrykk av en feilfri silkemyk hud. Den inneholder hyaluronsyre og div pleiestoffer som føles behagelig på huden! Jeg elsker den allerede 🙂 Stikk innom klinikken og prøv den på huden…du skjønner raskt hva jeg mener!

Kraftig advarsel!!!!!!!!! Se bare her:

Man tror man er i trygge hender og stoler blindt på den som utfører permanent makeup! Hvordan kan det være mulig å være uheldig to ganger på rad? Denne unge jenta har vært hos to forskjellige behandlere!

Første gangen ble de tatovert/pigmentert alt for langt ned, og siden dekket over med hudfarge. Fasongen var i tillegg mislykket! Andre gangen ble de tatovert/pigmentert alt for langt opp….langt over brynene hvor de normalt skal være! Fasongen var heller ikke noe fin og hun ble kjempelei seg. Ukentlig får jeg slike tilfeller av feil som jeg får i oppgave å rette opp. Jeg kan kun gjøre mitt beste, men må trikse litt og kamuflere feil slik at de ser riktigere ut! De blir til å leve med, men må bruke makeup i tillegg. De verste feilene henviser jeg til spesialist Hudlege Jon Langeland for videre vurdering. Han er en av de beste på fjerning av tatovering i norge med laser!

Her har jeg rettet opp et bryn, men fremdeles venter ytterligere to besøk hos meg før vi kan si oss fornøyde! Vel…hva ønsker jeg oppnå med å blogge om dette? Kun EN ting. At dere er nøye med å undersøke markedet for hvem som skal utføre permanent makeup på akkurat deg Det gjør meg oppriktig vondt å se og høre om dårlige erfaringer av de som har fått dette utført. Noen gode tips:

1. La deg ikke friste av billige priser, det kan bli dyrt!
2. Spør hvor mange behandlinger som blir utført i uken. Jo flere behandlinger, jo mere erfaring!
3. Oppsøk en bra klinikk. De ansetter ikke hvem som helst og ønsker beholde sitt gode rykte.
4. Be om å få se bilder av behandlinger.

Når permanent makeup er riktig utført, er det vakkert og naturlig! I tillegg gjør den hverdagen enklere for svært mange.

Mvh Sol