Oppdatering appelsintre!

Jeg vet ikke hvor normalt det er at appelsintre blomstrer i “snart” november? Mitt har blomstret nonstop siden jeg kjøpte det i våres og føder små nydelige appesinbabyer til STOR glede for meg. Dette er den beste investering jeg har gjort på den grønne fronten på lenge. Nå har jeg flyttet det til pianoet i kjøkkenet hvor det ser ut til å trives veldig bra. Har spotlight som lyser på det. Appelsintre trenger MYE lys, kjærlighet og vann!

Sjekk den nydelige blomsten som snart er forvandlet til en grønn liten appelsin! Ønsker dere en fantastisk helg. Nå går turen som nevnt til Stockholm og byen skal nytes. Synes Stockholm er en vakker og ikke minst spennende by!!

Klem fra meg.

Amanda synger “Oh Boy” …til deg :-)

Det er så deilig å finne frem låtene til datteren min Amanda når jeg jobber. Kan ikke se jula komme fort nok nå. Skal bake og ordne for ungene så det rekker for et helt år fremover 🙂 I morgen stikker jeg til Stockholm for å holde workshop for svenskene! Håper de liker arbeidet mitt og det de får servert av permanent makeup. Ellipse Klinikken er perfekt sted for visning og trening så jeg krysser fingrene, spennende er det iallefall!!

Ha en fortsatt fin kveld!! Sol

Mørkt skjønnhet med nye bryn :-)

Denne nydelige jenta ønsket brynene i en mere elegant fasong. Ikke så runde som her og med en liten knekk. I tillegg må vi forme dem med pinsett/nappe dem etter pigmentering da det er en del hår på avveie!

Bryn etter pigmentering med permanent makeup og forming/napping av bryn for å gi dem et renere uttrykk! Litt rød rundt brynene etter napping, noe som går raskt over.

Bryn naturell.

Bryn etter pigmentering. Litt rød rundt brynet etter “napping”, noe som går raskt over etter kort tid!

Disse brynene er nypigmenterte! Naturlig look?

Fargen heter Areola 100. En spennende farge som passer mørke bryn!

Mye sant og interessant om skjønnhet!

Ikke ofte jeg ser den flotte Direktøren for Ellipse Klinikken på trykk, men i denne mnd utgave av HENNE kan dere lese hva hun har å si om “Skjønnhet” generelt. Jeg er stolt av å ha Ellipse Klinikken som samarbeidspartner med proffesjonelle sykepleiere som har fått god opplæring i yrket sitt. I et marked som vrimler av tilbud når det gjelder helse&skjønnhet er det viktig å orientere seg om hvem som gir deg den største trygghet og ikke minst et godt resultat når man først bestemmer seg for å gjøre et inngrep!

Det Nye har også en veldig bra artikkel i oktobernummeret om ulike typer “skjønnhetsbehandlinger”. Det er viktig å være kresen og ikke minst kritisk når man først har bestemt seg. Stadig flere unge lar seg behandle og da er det viktig å komme til noen som kan gi deg, ikke bare en proffesjonell behandling, men også gode råd og veiledning i etterkant! Se på nettsidene til klinikkene. Disse behandlingene er ikke de du skal spare penger på, så velg de seriøse aktørene!!

På Ellipse Klinikkens webside kan du se de ulike type behandlinger og hva de kan tilby deg!

Pigmentert eyeliner er nydelig!!

Denne kunden kom for å legge en ny eyeliner i dag. Hun hadde fått dette utført for 8 år siden og her kan dere se hvor lite som er igjen. Samtidig kan der se at det ikke ser “stygt” ut med årene, om man velger at den skal gå vekk eller bli dus!!

Nypigmentert eyeliner og bildet er tatt like etter behandling. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Pigmentert eyeliner vil alltid ligge perfekt om man gråter eller er ute i vær og vind 🙂 I tillegg markerer den øyet på en naturlig måte og fremhever øyefargen!

Fikk ny fasong på bryn og fornøyd med det samme!

Skik tegnet hun brynene sine daglig. I dag ønsket hun permanent makeup for å spare tid og slippe tegne hver dag! Hun ønsket dem smale i fasongen, men som de aller fleste som kommer for refill så blir brynene fyldigere for hver gang. Kjekt å la det gå den veien, da det er vanskelig å gjøre det omvendt om noen skulle angre.

Resultat etter pigmentering av bryn i fargen “Fawn Brown”. Ny fasong ble kledelig. Husk fargen blir redusert med 40-60% i løpet av de ti første dager.

Sjekk brynpigmentering i fargen Cocoa!

Denne flotte kunden kom for sitt siste refill på brynene sine i dag. Hun har beholdt fargen etter sine to første behandlinger veldig bra og det trengtes kun en liten finpuss 🙂

Slik så brynet ut etter to behandlinger!

Brynene etter 3dje og siste behandling i dag med fargen Cocoa! Fargen er mørkebrun nøytral og jeg elsker jobbe med den!!

RobinsonCecilie`s resultat av bryntattoo :-)

Cecilie Felice fra Robinson er en av mine kunder! Her ser dere brynene etter siste behandling hos meg. Fyldige bryn er vakkert. Denne unge damen vet hva hun ønsker seg og ikke minst kler!!

Cecilie Felice blogg kan du følge HER!

Er kundene mine stolte over arbeidet mitt, gleder det meg STORT. Sjekk hva Cecilie skriver HER!

Korrigeringer av bryn med permanent makeup! Elegant?

Denne flotte kunden kom reisende fra Kristiansand for å få korrigert “naturlige bryn”, da de ikke er i lik høyde og hun i tillegg ønsket dem smalere!

Resultat etter brynkorrigering med permanent makeup i fargen Mocha. Bildet er tatt like etter behandling og fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager! Jeg løftet i tillegg brynene forsiktig ved starten på dem, slik at de ser mindre strenge ut!

Naturlig bryn!

Bryn etter pigmentering i fargen Mocha, litt smalere og ryddigere etter eget ønske!

Bryn i profil. Jeg la inn mange tynne strå så disse brynene vil få en naturlig look 🙂

Sjekk ut Linn Connies blogg HER

SOL designer bryn!