Fasonger jeg ALDRI ville tatovert/pigmentert inn i ansikt!

Noen lurer på om jeg pigmenterer inn alt det kundene ber om av fasonger på bryn. Til dette svarer jeg NEI med store bokstaver.

Det florerer av fasonger på bryn som blir sminket daglig….til det priser jeg meg enkelte ganger lykkelig for at det er nettopp sminke og ikke pmu/tattoo! Det kan være kult å eksprimentere med makeup, men ikke tattoo 🙂

Jeg har min stolthet for jobben jeg utfører og ikke minst signatur.

For morro skyld, spør jeg de av dere som orker legge inn en kommentar under:

-hvilke fasonger tror dere jeg absolutt sier NEI til å pigmenter inn?

Gavedryss fra SOL PMU ❤

Vi har virkelig gitt vekk flotte gaver til jul. Vanessa skal gjøre en vinner lykkelig med vippeløft

Juunev ble den heldige vinner.

En vinner får en foundation med Ripar Cover som hentes ved vår klinikk

Muttelutt ble vinneren her.

En heldig vinner får 60 minutter massasje ved Tianlai 🙏

To jenter får nye bryn ❤

Med dette viser vi at vi setter pris på at dere engasjerer dere, og viser interesse for det vi jobber med. Vi har et spennende 2016 foran oss med en del nye planer.

Sjekk vår flotte webshop: www.solpmu.com om du vil se på noe av det vi tilbyr. Mange av dere kjenner allerede til våre kvalitetsprodukter 🙏

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet 👌

Jeg har lenge lengtet etter å lese denne boken og på selveste lillejulaften kjøpte jeg den til meg selv i julegave.

Liker Petter Stordalen som er både utradisjonell og ikke minst superdyktig.

Noen som har lest den?

Vinneren av bryn julaften ble;

Vinneren av brynkonkurransen ble Mariann Blomberg. Vi gratulerer deg med gaven fra SOL PMU og håper du får stor glede av den i fremtiden ❤

Pga. en oppmerksom følger på instagram trakk vi ut en extra vinner av konkurransen.

Betydningen av #repost er det ikke alle som er kjent med, og skapte et stort problem for meg når jeg skulle velge ut en vinner. Fikk tusen forespørsler om hvordan man “reposter” (overdriver litt) men det er fakta. Heretter vil #reposte ikke komme med i fremtidige konkurranser.

Veldig mange har i tillegg lukkede profiler og jeg fikk ikke sjekket ut hvem som hadde utført det og ikke. Ble mye jobb, men desto flere og glede.

Da kan også Christina Alexandra også glede seg over nye flotte bryn!

Hipp hipp hurra jenter.

Vi gleder oss STORT til å se dere ❤❤

Vi gir vekk hudfarge på boks ❤

Vi gir vekk en covermakeup til en som ønsker lære dekke over en tattoo, et hudproblem eller rett og slett ønsker en perfekt foundation.

Ripar cover makeup er fri for parfyme, parabener, lanolin etc. Meget hudvennlig og passer ALLE. I tllegg dekker det 100% og er vannfast ved riktig påføring. Sitter som støpt i 24 timer.

Alt du trenger gjøre er å:

1. Like og dele innlegget.

Vi har to av Norges dyktigste makeupartister med på teamet, nemlig Sølvi Strifeldt og Jon Lundemoen.

Ønsker du produktserien inn til din klinikk? Mail [email protected]

Vi står for kvalitet ❤

Sjekk: www.riparnordic.com for ytterligere informasjon.

Vinneren kontaktes julaften ❤

Jeg gir bort 60 minutter massasje!

Jeg gir bort et gavekort på 60 minutter massasje og behandling hos Tianlai AS.

Tianlai er mitt førstevalg når det gjelder massasje i Oslo og nå unner jeg en av dere følgere en unik opplevelse. De er proffe til “fingerspissene” og jeg er kresen.

Alt du trenger gjøre er:

1. Følge @tianlaias på instagram eller Tianlai Terapi Senter på fb.

2.Like og dele innlegget

Trekker en heldig vinner lillejulaften ❤

Ombre – Candy Lips ❤ MÅ sees!

Det aller nyeste innen pmu av lepper er i ombre-stil. Candy lips er også samme stil. Testet det ut på disse leppene i dag og jeg GLEDER meg til refill.

Disse leppene hadde gammel pmu utført av annen klinikk og jeg rettet først opp konturen. Jeg la inn to fargenyanser som virker forstørrende på leppene.

Kan ikke vente til å lære fra meg en unik teknikk fra nyttår og jeg tror dette blir lepper veldig mange vil ha utført.

Kurs i Candy Lips får dere ved å maile: [email protected]

Datoer for vg.kurser kommer, og vi planlegger for fullt.

Jeg kommer i verdens største magasin/bransjeblad som gis ut i mange land nå i desember ❤ Det er mine arbeider med lepper som har blitt lagt merke til. Uvirkelig. Er så STOLT 😘

Husk berømte Mary Ritcherson kommer for å lære bort sine “bryn” teknikker i 2017. Det er mulig å sette av plass allerede nå, da det vil bli begrenset med plasser.

Lik og del og du vi trekker en modellplass på Candy Lips kurset over nyttår ❤

Kun en behandling. Sjekk amazing resultat!

Sjekk hvor godt huden på denne kunden har tatt til seg pigmentene etter kun en behandling. Hun var superfornøyd og jeg med.

40-60% av fargen reduseres innen de ti første dager. Det er viktig at man tar sine forhåndsregler, slik at brynene får best mulig pleie i tiden etter behandlingen. Solarium, bad i basseng, hard trening osv. er tabu i dagene rett etter.

Som dere vet, består en behandling av “ferdige” bryn hos oss av tre behandlinger. To refill er inkludert i prisen. Noen har nok med kun et refill og det gleder oss å se. I noen få tilfeller er et extra refill nødvendig.

Vi gjør jobben vår så godt vi kan, men det er huden din som avgjør resultatet. Husk vi jobber med levende vev.

Naturlig tattoo av bryn?

Jeg vil absolutt påstå at man kan pigmentere bryn naturlig om man ønsker det. Jeg sier alltid at makeup ikke skal erstatte pmu/tattoo fullstendig og det tror jeg ALLE makeupartister er HELT enig med meg i.

Makeup for å forsterke/fremheve partier, eller tone ned er alltid spennende. Med pmu er det viktig å tenke naturlige fasonger.

Mange lurer på hva som skjer når man blir eldre med pmu?

Brynene sitter jo det de skal være, gammel som ung og vi pigmenterer strå inn der de allerede er. Noen justerer/korrigerer vi på om de er ulike. Thats it.

Hva skjer med øynene når man blir eldre? Vi legger jo kun en tynn liner i vipperoten og vippene sitter jo på samme sted når man blir eldre også? 🙂

Jeg har personlig ikke sansen for å tatovere inn øyenskygge som er veldig populært i andre land akkurat nå, men det er smak og behag.

Hva skjer med leppene når man blir eldre? De taper kontur og farge. Vi tilføyer kun det som man mister med årene. Har man linjer rundt munnen er det ikke noe problem.

Ingen drastisk store forandringer som dere ser, men det skal se ordentlig ut. Mange føler de får en enklere hverdag. Mindre tid på badet og ser man dårlig når man skal fikse på bryn og liner er dette en flott løsning.

Mvh Sol ❤

Vippeløft og extension, perfekt julegave!

Vippeextension er vakkert og noe mange ønsker seg. Sjekk forskjellen ❤

Vippeløft blir mere og mere populært og passer ALLE. Perfekt til deg som er avhengig av vippetang og ikke ønsker vippeextension. Et vippeløft varer fra 6-8 uker ❤

Vår utrolig dyktige vippetekniker Vanessa, har fått en avbestilling på vippeextension (nytt sett) og er derfor ledig i morgen om du ønsker. Hun utfører også nydelige vippeløft. Ring/sms: 919 95 533 og sjekk bilder fra vakre arbeider på hennes profil på instagram @vanessasolpmu ❤

Husk vi har lekre sølvfargede gavekort og dette er julegaver som passer den som har ALT ❤

Lik og del. Vi trekker en vinner av vippeløft på julaften.