Flotte Ullevållseter

ullevållsæther 001

I dag gikk vi opp til Ullevållseter, nydelig vær gjorde dagen perfekt. På Ullevållseter er det en hyggelig cafe hvor du får kjøpt mye godt å bite i. Vi satt ute i sola og koste oss med boller og brus, mens vi så på disse ungene som klatret i denne store bjørka som sto i skråningen. Den må være et riktig ønsketre for unger 🙂  tror de hadde det veldig artig.

Ullevållseter kan du lese om her ULLEVÅLLSETER

Stakkars Gris!!

donald 002

Var nysgjerrig på delikatessebutikken Jacobs på Ekeberg (Holtet) da jeg kun har hørt om den, så vi stakk innom for å handle noe spennende. Det er en veldig flott butikk, med rikt utvalg av deilig mat…alt fra ojler, krydder, geleer, kjøtt, fisk, ja alt du kan tenke og ønske deg. I frysedisken fant vi denne lille grisen. Hmmmm…..kan ikke si den fristet meg å tilberede hjemme. Hadde nok foretrukket å finne den ferdig oppkuttet i biter. Men vi handlet masse annet deilig der og blir ikke lenge til neste besøk!

Sjekk ut JACOBS  hvor du også finner flotte oppskrifter, og kan stille spørsmål om mat!

Elsker Donald.

donald 001

Jeg er en stor fan av Donald Duck, og kan lese bladene i timevis. I dag stakk vi innom en brukt butikk på St.Hans haugen og kjøpte tegneserier for over 700 kr. Det ble en liten bunke blader for sene høstkvelder 🙂 Her får du kjøpt bunker med hele årganger. Stort utvalg!

Denne er søt :-)

trappoppgang 002

Kunne ikke la være å ta bilde av denne gjenglemte "tangen" i støvet på gulvet i inngangen til bygården hvor jeg bor. Arbeideren kan umulig unngå å se denne søte beskjeden fra en oppmerksom beboer om han kommer tilbake 🙂

Bryn skaper balanse.

mag ellipse 008

En klient med sparsom hårvekst på bryn. I tillegg var de pigmenterte fra før, og hadde fått en uheldig farge!

mag ellipse 007

Klient før pigmentering. Brynene var heller ikke helt like.

mag ellipse 010

En fornøyd og flott dame. Hun ønsket en liten "knekk" på brynet for å gi ansiktet et løft, noe som er meget kledelig for henne. Hun skal til ytterligere to refill, så mulig hun ønsker dem tykkere siden. Det som er viktig å huske på, er at brynene kan lages "tykkere, lengre, mørkere osv", men aldri omvendt. Siden jeg har to gratis refill i prisen, lønner det seg å begynne forsiktig! Etter siste behandling har hun fått det resultatet hun ønsket seg.

Mvh
Sol Permanent Makeup

Skjønnhet skaper trivsel.

mag ellipse 011

Disse rosene sto i skranken på Ellipseklinikken i dag. Blomster skaper trivsel, og bare duften av dem gjør meg i godt humør. Skal lite til for å glede meg da 🙂

Meg i MAG :-)

mag ellipse 014

Det er alltid hyggelig når man får en artikkel på trykk. Denne gangen var det magasinet MAG som ønsket en repotasje om Permanent Makeup! Bladet er å få kjøpt nå (nr.9), så sjekk ut om dere ønsker litt ekstra info. Mange flotte bilder av flotte klienter som stilte opp. Tusen takk til dere! 🙂

Mvh
Sol Permanent Makeup

Vakkert blikk?

feil bryn lys ellipse 018

feil bryn lys ellipse 029

De aller fleste som kommer til meg for å legge Permanent Makeup, ønsker å gjøre hverdagen enklere! En eyeliner som ligger perfekt hele dagen er et enkelt valg for dem som bruker makeup hver eneste dag, og man sparer mye tid på badet. Man ser velstelt ut til alle døgnets tider…og selv om man er trett om morgenen, ser man våken ut i speilet ved første øyekast 🙂

En eyeliner over/under koster kr. 4500,-

Mvh Sol Permanent Makeup

Denne jenta har 2 par bryn. Feiltatovert?

feil bryn lys ellipse 004

feil bryn lys ellipse 015

Ukentlig får jeg inn klienter som har vært "utsatt" for feil pigmentering/tatovering. Denne flotte jenta hadde fått 2 par bryn, noe som vel skulle være unødvendig?
Her har jeg rettet opp så mye som jeg kunne i dag, og dette er hennes første behandling hos meg. Hun må tilbake for ytterligere 2 refill, da en god del må justeres. Brynene var pigmentert inn i feil høyde, var ikke like, feil fasong, og de hadde blitt kraftig misfarget! Hyggelig er det å kunne hjelpe med å rette opp, selv om det er en mye større jobb enn å lage nye bryn.  Fornøyd ble hun…men som sagt mye jobb igjen!

Hva synes dere om dette temaet?

Mvh Sol Permanent Makeup