Amandas versjon av “Someone like you”

 

Må nesten høres med ørepropper/headset  🙂

 

Jeg tar inn ny lærling!!

Stor nyhet. Jeg tar inn Sandra Edlund (min samarbeidspartner i Sverige) som lærling i uke 44. Er det noen som ønsker litt rimeligere “pigmentering” av lepper, bryn og eyeliner, kan dere maile meg på : [email protected]

Behandlingene blir -25% rimeligere den uken og “nye” kunder kan benytte seg av den. Refill av allerede pigmenterte kunder gjelder ikke, men modeller fra kurs i permanent makeup, kan få behandlinger til “modellpris”. Uken kommer til å fylles raskt opp, så nøl ikke med å bestille time om ønskelig!!

PS! Sandra har allerede jobbet med permanent makeup over 1 år og jeg tar henne kun inn for å oppgradere henne i faget. I tillegg skal hun utføre “hårpåtegning” av bryn!

Sandra fikk denne uken pigmentert ny leppefarge. Slik ser fargen ut etter 2 dager, men 60% av den forsvinner innen få dager. Resultatet kommer til å bli mykt og pent!!

Mvh SOL Permanent Makeup

Festkveld …og vi har MYE å feire!!

Sønnen min Alexander tok MC lappen i dag og kom stolt susende ned til Pasta Basta hvor vi satt og tok en kaffe før middag på Olivia i kveld.

Her er vi samlet på Olivia i kveld. Henning, Bettina, meg, Sandra, Kristine og Alexander. Koselig å sitte ute i sydentemperatur og det sist i september.

Gjett om denne desserten smaker deilig? Sandra nyter den iallefall og det gjorde vi med. I morgen reiser hun tilbake til Sverige, men vi kommer straks etter. Mange planer og forberedelser som skal settes ut i livet!!

Ripar cover Makeup er super populær :-)

Ripar Cover elsker nr 1 i Norge må være Bettina Amundsen, men hun er ikke alene om det! Hver dag bruker hun den som foundation og den dekker utrolig bra på hennes sensitive hud.

Sandra Edlund fra Sverige er allerede “hektet” hun også og har kjøpt med seg for å ta med hjem. Her er jentene i full sving med å sminke seg til middagen i kveld.

Malin-Anett fra Mo i Rana bestilte seg likegodt 2 Ripar Cover Makeup produkter, da resultatene ikke lar vente på seg. Huden ser rett og slett perfekt ut etter en makeover!!

Ny amorbue?

 

Lepper før behandling med pmu.

Lepper etter behandling med permanent makeup. Amorbuen er gjort mykere og mere markert 🙂 Alt kan fikses og trikses med om man ønsker det!!

Kurs i hårpåtegning av bryn?

Bryn før hårpåtegning. Hun ønsket dem mere markerte og tettere i stråene 😉

Bryn etter hårpåtegning. Brynene er også korrigert i høyden.

Bryn etter hårpåteging. Dette er utført kun for å gjøre dem litt fyldigere i stråene og litt mere markerte.

Oktober starter nok et kurs i hårpåtegning og jeg gleder meg til å lære bort denne naturlige teknikken! Ønsker DU kurs for å lære “stråpigmentering” kontakt meg på mail: [email protected]

Sjekk rålekre lepper, før/etter pmu!!

Lepper naturell før behandling med permanent makeup!

Lepper etter behandling med permanent makeup. Jeg utførte behandlingen som demo på kurset i dag! Skikkelig HOLLYWOOD stil over disse nå etter min mening 🙂

Ripar og lekre lepper!!

Sandra på vei til jobb i morges med meg for å undervise i pmu ved Ellipse Klinikken på Smestad. I går fikk hun pigmentert nye lepper og som dere ser, er de litt markerte, men reduseres med 40-60% innen de ti første dager. I tillegg har hun også Ripar Cover Makeup som foundation på seg. Kan bare nevne at alle ansatte ved Ellipse Klinikken ELSKER produktet. MÅ prøves 🙂

Sandra på vei hjem fra jobb. Her med Bettina på t-banestasjonen. Fredag skal Sandra få nye flotte bryn av Bettina før hun setter snuten hjem fra Stockholm.

Ny brynfasong. Sjekk selv :-)

Modell på kurs i permanent makeup ønsket seg nye bryn!!

Resultatet etter første behandling.  Elev Malin fra Mo i Rana utførte behandlingen.

Malin med sin første brynmodell i går. I dag har hun pigmentert lepper og bryn, noe som gikk veldig bra. Det er populært å være modell og jeg er deres trygghet. Ingen kommer unna “haukeblikket” mitt, men så blir resultatene bra også. Bilder kommer 🙂 …men jeg må nok ta helgen til hjelp med alle bilder og innlegg fremover. Lange dager og sene kvelder med Sandra fra Sverige boende hos meg denne uken.