Mosjøen 31 desember :-)

Vi har dratt til Mosjøen for å feire nyttår med ungene mine med samboere og barn. Det blir fullt hus i kveld, noe jeg synes er trivelig. Liker å samle familien for god mat og hyggelig samvær. Her er Anniken og jeg på en liten nyttårshopping.

Isak ble med på cafe i dag 🙂 mormors lille snuskerusk. Snusdåsen til onkel Andreas er “kun” for fun, da cafe er litt kjedelig for en liten krabat som Isak! Han ligner onkel på en prikk og ikke ro i kroppen 🙂 Tok han med på lekebutikken og kjøpte han en barnepc og onkel Andreas rev i et piano!

Anniken knipset dette bildet på vei til byen i dag. Vakker vintersol og nydelig landskap. Mosjøen tar seg best ut slik 🙂 Nå står kalkunen i ovnen og alt tilbehør skal tilberedes, selv om jeg har kommet et godt stykke på vei!

Godt nyttår folkens 🙂

KMS nyhet gjenoppliver håret!!

KMS har fornyet serien sin og kommet med et nytt produkt jeg vet jeg vil sette stor pris på! Hair Play Makeover Spray gjenoppliver håret på en bad hairday 🙂 Rekker man ikke ta en kjapp hårvask om morgenen før jobb er dette nødløsningen. Kristine er kjæresten til sønnen min Alexander og vet å selge meg produkter. Kunne endt med å handle hele KMS California serien på La Bionda i kveld, hadde det ikke vært for den utålmodige sønnen min som ventet på at vi skulle bli ferdige. Jeg var siste kunde og etterpå gikk vi og spiste en deilig middag på Kinarestaurant.

Kristine har blitt dyktig på kort tid (lærling siden mars -11) og jeg kan anbefale henne på det varmeste. Hun er flink med farger og er den eneste som får farge håret mitt nå! Fikk en dyp flott kald rødfarge som jeg trives godt med 🙂

Kristine kan du booke time på mob/sms: 99289490 eller ringe La Bionda direkte. Det er to Kristine som jobber ved salongen og min heter Kristine Bjerknesli.


Fikk føner i julegave og børsten kjøpte jeg i dag på La Bionda. Kun det beste er godt nok. Satser på håret i 2012 kan man trygt si 🙂

Jeg gir bort billetter!


Den store Helth & Beautymessen på Lillestrøm går av stabelen den 10-12 februar. I den forbindelse gir jeg vekk et begrenset antall “gratisbilletter” til deg som kan sende meg en mail på; [email protected] og fortelle meg om hvorfor du ønsker besøke akkurat min stand. Jeg har allerede fått noen flotte mailer og de er sikret billetter til scandinavias største helse og skjønnhetsmesse. Jeg tror messen i 2012 kommer til å overgå de vi har sett til nå. Var skuffet over den i 2010, så jeg regner med arrangørene har tatt et megatak for å løfte den opp!!

Jeg gleder meg og jobber med å få tingene mine på plass da jeg stiller med to tema, nemlig Amiea permanent makeup og Ripar Cover Makeup. Her er det bare å besøke meg, for spennende skal det bli!!

For deg som skal besøke Helth&Beautymessen se HER

Gleder meg til å høre fra DEG 😉

Laxmi er jul :-)

Laxmi er en hinduistisk gudinne jeg kjøpte i fjor. Aldri har noe jeg har kjøpt til meg selv, gledet meg så mye som henne 🙂 Laxmi står for alt det gode; lys, visdom, fruktbarhet, lykke og mot. Men hun står for mye annet også. Sjekk ut på wikipedia og les om den vakre gudinnen min Laxmi 

Neste jul feirer vi i Mosjøen. Mon tro om Laxmi blir med på lasset?

Mirakelkur for hår fra Marbo

I dag mottok jeg den etterlengtede pakken fra Marbo hårprodukter som jeg ble tipset av en kunde av meg om. Produktene er spesialprodukter for ulike typer av håravfall og betennelser i hodebunnen, samt alopecia. Jeg mister selv tidvis i perioder med stress hår og etter graviditet hvor de fleste opplever håravfall. Kan ikke si at håret har blitt fyldig og flott, selv 19 år etter sistemann kom til verden 🙂 Nå tester jeg ut Marbo og er rimelig spent. Mirakler skjer ikke over natten, men disse tre produktene skal jeg enkelt klare følge bruksanvisningen på. Setter meg et mål med resultater innen 6 mnd, så dere får følge med om dere er interessert, eller bestille disse 3 hårproduktene med shampoo, lotion og activator fra Marbo selv.

Kathrine Sørland og SOL om makeup!

Foto:Anton Björkman/Björkmangallefoss og produsentene.

Fant denne artikkelen inne på VG-nett på minMote.no om Kathrine Sørland og hva hun bruker av makeup. Jeg er selv over gjennomsnittet opptatt av makeup, men føler ikke behov for å legge “mye” i det daglige. Noe er iallefall Kathrine og jeg enineg om;

Modellen er svært opptatt av øyenbryn.

– Man kan nesten være helt uten sminke, bare man har definerte øyenbryn. De er ansiktets ramme og er superviktige, forklarer hun.

Kunne ikke sagt det bedre selv 🙂

Bryn er min spesialitet!

At bryn er den behandlingen innen permanent makeup som er mest populær i min bedrift er ingen hemmelighet. Jeg har lange ventelister for akkurat brynpigmenteringer og jeg legger min sjel i hvert eneste arbeide. Det er alltid like spennende å se brynene igjen etter avtalt tid. Noen pigmenteringer sitter veldig bra, mens andre må jobbes mere med. Det eneste jeg kan kove er at brynene sitter på plass når jeg er ferdige med dem. Det er 2 refill inkludert i prisen, men det hender en sjelden gang noen må ha en fjerde behandling.

1. Huden er utgangspunktet for fargen og som vi vet har vi flere hudtyper. Ikke all hud tar pigmentering like bra, men dette er sjeldent noe problem.

2. Stell av pigmenteringen er viktig når man kommer hjem. Man får info. med seg på et ark som er viktig å lese, selv om man blir fortalt ved behandling hva man skal gjøre.

3. Kvalitet på farger og utstyr er viktig for den som behandler. Hos oss i SOL PMU samarbeider vi med verdens største leverandør for permanent makeup/tattoo utstyr og jeg vet vi kan tilby deg som kunde og ikke minst elev det beste som er på markedet i dag.

Sjekk www.amiea.de for ytterligere info. Klikk på amiea`s side for NORSK flagg.

Julefred og kursforberedelser, en salig mix.

Jule er fred og ro her i Pilestredet. Kan love dere at vi slapper av, spiser deilig mat, spiller spill, ser tv/filmer og går små turer, men jeg gleder meg allerede til å ta fatt på 2012. Iallefall ingen tvil om at jeg har valgt riktig yrke når jeg savner jobben, kundene og ikke minst det trivelige arbeidsmiljøet i vårt nye lokale 🙂 Jeg er iallefall ikke noen A4 person, men vet å nyte fridager når de måtte komme.

Nye kurs står på planen og jeg gleder meg til å undervise påmeldte grunnkurselever. Det første kurset i uke 7 er allerede fullbooket (uke 8 er det ledig 2 plasser på). Modeller blir kontaktet over nyttår. Er så heldig å ha stor søknad for å sitte modeller på kursene mine og det setter jeg stor pris på. Elever er helt avhengig av at noen stiller opp for dem. Det har hendt at noen modeller ikke har dukket opp til timen sin og de blir automatisk strøket av listene mine, da de ikke har sagt fra på forhånd. Jeg legger ned mye arbeide i å booke modeller og det forventes at de sier fra om de ikke kan stille den dagen de har booket seg opp, ellers setter de både meg og ikke minst eleven i en klemme.

Jeg håper flere kikker litt på bloggen min og ser at et yrke som Linergist gjør mange mennesker fornøyde i det daglige. Linergistyrket har kommet for å bli og jeg håper dere kikker på den nye webshopen www.solpmu.com for kurs 2012.

Det blir stadig enklere for meg å gi kunder/elever info via webshopen og den skal oppdaters kraftig over nyttår.

Ønsker du info. om kurs kan du maile meg på: [email protected]  så tar vi en prat over nyttår 🙂

KURS I PERMANENT MAKEUP 2012

Litt bryn på planen?

Ønsker du permanente bryn før sommeren, må du ikke vente for lenge med å bestille time. Nye bryn inkluderer 2 refill i prisen og man må stort sett ha 3 behandliger tilsammen før vi er fornøyde med resultatet. Hårpåtegning er det mest naturlige og vi definerer stråene for hver time/gang kundene kommer for å fylle på.

Disse brynene ble ferdige nå til jul og jeg har bygget på dem gradvis. Nå er dette bildet tatt like etter behandling og 40-60% av fargen reduseres innen ti dager!

SOL Permanent Makeup definerer brynstrå

GOD JUL fra SOL :-)

Da er det lillejulaften og jeg nyter en stille morgen med nytraktet kaffe mens jeg sjekker mail og nyheter på nett 😉 I kveld venter jeg sønnen min Alexander og kjæresten hans Kristine på julegrøt. Hennings søster kommer også. Det blir voksenjul i år, jeg som alltid har vært vant til mye røre og stor familie rundt meg. Vi skal hygge oss og la jula synke inn etter en travel førjulstid. Neste år regner jeg med Mosjøen står for tur, da tre av ungene mine fortsatt bor der. Nyttåret skal uansett feires i Mosjøen og vi har mye å glede oss over fremover!!

 Håper dere alle får en vakker og fredfylt julefeiring.

Varm juleklem fra Solvår