Hjelp Liv Judit!! :-)

Liv Judit studerer markedsføring ved BI Stavanger, og i den sammenheng skriver hun en bachelor oppgave om nettopp blogg som markedsføringskanal. Hun trenger  deres hjelp til å svare på 10 spørsmål i spørreundersøkelsen hun har på bloggen sin ved å trykke HER. Jeg har allerede svart henne 🙂

 Alle som deltar er med i en trekning av to give aways med diverse ting oppi.

Planleggingsdag og tattoo!

I dag et det planleggingsdag og litt pigmenteringsarbeider. Ikke alltid like enkelt å få tid til alt når man er travel. Godt er det da å ha Mone Brimi på lag. Mye spennende i gjære og ikke minst nyheter. Snart er det Italia på jentene, noe som blir lærerikt og interessant.

Vi gleder oss 😉

Ipad i glemmeboken ;)

Kjøpte meg ipad for over 14 dager siden. Den ligger der ubrukt da jeg tyr til pc’n når jeg jobber 😉 Ble fristet til å skaffe meg den, da alle forteller meg hvor fantastisk den er å bruke.

Håper den blir mere brukt etter hvert da jeg skal farte mye i sommer. Italia, Polen, Nederland, Lofoten og Meløya står på planen. Da blir den lett å pakke med seg 😉

Lekker leppetattoo

Med årene blir fargen dusere i leppene og konturen viskes gradvis ut. Kunden ønsket seg nere ungdommelig farge og glød i leppene sine, da hun uansett bruker leppestift og gloss hver dag.

Dette ble resultatet etter første behandling i dag. Som jeg gleder meg til å se deg igjen… Bilder kommer av det ferdige resultatet etter hvert!

Leppekurs i mai? Jobber du med permanent makeup, er det enda 2 ledige plasser igjen! Mail meg på: [email protected]

Sjekk naturlig bryntattoo!

I dag påtok jeg meg en ekstrajobb. Søndager er fine til slikt, men så er kunden min en helt spesiell dame også. Hun ønsker lengre bryn, da halen på det er nesten vekke!

Bildet er tatt like etter behandling. Fylte på 2/3 deler av brynet.

Nok et bilde før behandling.

De som kan se disse brynene er tatoverte må bruke lupe 😉 Det kommer flere bilder etter hvert og dere vil også få se det endelige resultatet etter de to siste refillene når den tid kommer!

Jeg skal holde kurs i hårstråteknikk av bryn 1 juni og alle plassene er nå fullbooket!!

Grunnkurs i pmu er i uke 20 og siste sjanse å lære seg dette flotte faget hos meg før sommerferien. En plass ledig igjen. Mail meg på: [email protected]

Sjokolade for helsen

Har du tenkt på hvor deilig sjokolade egentlig er? Jeg må venne meg til den mørke, da lys sjokolade er det beste jeg vet 😉 Den mørke sjokoladen skal være sunnere, virke slankende og ha sterkere antioksidanter i seg.

Fant en link på nettet fra Økosjokolade, hvor du kan lage din egen sjokolade ved å bestille ingredienser på nett. Har du nøtteallergier osv. må dette være mitt i blinken. Synes siden så spennende ut. Økosjokolade er ren, rå, økologisk sunn sjokolade! Siden jeg ikke baker så mye, er kanskje dette noe jeg hygger meg med i stedet på kjøkkenet? Blir iallefall spist av alle som stikker innom. Om de rekker det da 🙂

Undervisning er GØY!

Undervisning er virkelig gøy og for elevene er det viktig å ikke være for mange på kurs. Vi har max 3 elever og er 2 lærere. Da slipper man å vente for lenge på “hjelp” og man føler seg tryggere, noe også modellene nyter godt av! Siste kurs før sommeren er i juni og en ledig plass om du skulle være interessert!

Send en mail til: [email protected]

Nye Linergister i anmarsj!

Disse tre flotte jentene fullførte et intensivt grunnkurs i Permanent Makeup denne uken. I dag reiste de hjem og skal starte på et spennende yrke med nye teknikker i fingrene 😉

Kristin Mandal: [email protected] fra Harstad
Lene Yasmin Ahmed Moberg: [email protected] fra Arendal
Christel Nilsen: [email protected]  fra Alta 

PS! Lene Yasmin farter mye til Drammen og Voss, så det er bare å henvende dere til henne 🙂

Bare å kontakte jentene, da de sikkert har et bra tilbud til de første som melder seg 🙂 Ønsker dem lykke til!!

SOL Permanent Makeup har elever fra Alta, Harstad og Arendal 

Det er her det skjer…profft program :-)

Vi er så heldige å ha verdens beste “modell” for Ripar Cover Makeup i Vegard. Har til og med leid inn proff fotograf for å få han markedsført på en flott måte. Hvordan, kan dere bare se ved å følge bloggen min etter hvert!! Han ser ut til å more seg skikkelig iallefall…og slik skal det være 🙂 Bettina og Tone er begge proffe medisinske makeupcover artister og vi har mye på planen i tiden fremover.

Tone i gang med å dekke over “blodårer” på legg og fot. Disse leggene ble naturlige og flotte etter en grundig jobb. Bilder kommer siden.

Jeg hyret inn June Witzøe som er freelansfotograf og har fulle lister. Hun jobber for de store magasinene og jeg er kjempehappy for at hun klarte få inn noen timer på klinikken min. Trenger proffe bilder til det meste og June er som skapt for jobben. Hun tok for øvrig bildene av meg for Norsk Ukeblad, da jeg fortalte om min opplevelse med Aquamassage.