Elev med suksess ønsker kunder for rimeligere behandlinger ;)

Det lønner seg å ha en uke eller to ved klinikken vår for å få fart på ferdighetene i permanent makeup. Lone har vist stor fremgang, noe vi vet å sette pris på så mye at vi ønsker ha henne hos oss en uke til. Ønsker du å benytte deg av litt rimeligere behandlinger, kan du sende vår hyggelige bookingansvarlig Tina en mail på: [email protected]  

Lone har noen få ledige timer igjen i uke 47. Lone fikk selv lekre rosa lepper på workshop i helgen. Gjett om det ble bra 😉

Norges tøffeste museum!

Søndager er turdag for oss og Henning elsker museumer. Det aller ferskeste åpnet i går på Aker Brygge og arkitekturen er suveren. Må oppleves. En svært utfordrende dame møtte oss ved inngang og er garantert norges mest fotograferte innen året er omme 😉

Tjuvholmen er virkelig noe vi kan være stolt av å vise frem og jeg gleder meg å ta med familie og barnebarn på tur. Her er det godt tilrettelagt for familieutflukt. Love it!!!

Workshop funker ;)

Jeanette og Sølvi var to av damene som deltok på workshopen lørdag. Leppene øverst til høyre, var det Gunn som pigmenterte og tilhørte Sølvi. Fikk ikke tatt bilde av henne dessverre, da hun dro hjem litt før de andre. Gunn blir imidlertid med til Berlin i november så da tar vi det igjen 😉

Lone fikk nye smaching lips av Jeanette, og har lenge ønsket seg fargen fuschia. Workshopen var ment for elever som ønsket seg pmu og vi tok ikke inn modeller!

Tina ble med på kurset og Kristine kom også innom. Etterpå dro vi på Indisk restaurant for å kose oss 😉

Anniken starter snart opp :-)

Nå er det ikke lenge til Anniken starter opp for SOL PMU som lærling. Hun tar grunnkurs i uke 42, sammen med 3 andre spreke damer og allerede uka etter skal hun ta imot sine første kunder her i Oslo. Listen er snart fullbooket, noe vi gleder oss stort over. Øvelse gjør mester og hun får en fin start her hos oss.

I Mosjøen starter hun opp klinikk og tar imot kunder som får en flott introduksjonspris, både når det gjelder permanent makeup og vippeextension. For dere som har fulgt bloggen min, er Anniken datteren min. Anniken skal være i Oslo en uke pr. mnd fremover og uke 48 blir siste uken før jul her ved vår klinikk i 2012.

Ønsker dere time i Oslo hos Anniken, mail henne på: [email protected] Kunder får lærlingepris ut året i Oslo til kr 3000,- som inkl 2 gratis refill i prisen, etter det får kunder -25% på behandlingene hos oss. Hun får GOD oppfølging og vi sjekker alle resultater.

Workshop hos SOL PMU.

I dag venter jeg på 4 flotte jenter som skal jobbe selvstendig på hverandre i klinikken min. Vi blir som skomakerens barn, jobber for å gjøre andre fine, men har liten tid til selvpleie. Nå kan elever av meg få faglig “påfyll” av hverandre og ha en liten skjønnhetsdag for seg selv. Håper det blir et tilbud jeg kan tilby elever av meg årlig.

Nå venter kaffe med nogo attåt tidlig en morgen 😉 Velkommen jenter!

Kursene i pmu er fullbooket året ut!

Grunnkurs i permanent makeup er fullbooket ut året nå. Vi tar tilogmed med oss to elever til Gøteborg i uke 44 da vi skal holde kurs ved Klinik 34. Blir en spennende uke for våre norske elever da klinikken er en av Sveriges mest annerkjente.

Bildet er fra vårt siste kurs i pmu, da Tonje Elshaug fra Glimt Studio i Trondheim pigmenterte brynene på denne modellen. Flott arbeide og ikke minst en superfornøyd modell.

Enkelt med permanente bryn :)

Det de fleste snakker om når de kommer for pmu av bryn er at de endelig kan bade, svette, trene og brynene sitter som støpt! Skjønner kundene mine godt jeg og dette er med på å gjøre hverdagen enklere!

Ps! Bildet tatt like etter behandling! Ønsker du time for permanent makeup av bryn med stråteknikk, mail oss på: [email protected] eller ring klinikken på mob: 90988873 mellom 10-14.

Rørende start på dagen ;)

Dagen i dag startet veldig hyggelig. En kunde av meg skrev et dikt til meg mens hun ventet på behandling. Er gla i dikt og dette varmet 😉

I tillegg lå denne på kjøkkenetbordet på jobb og Tina er verdens beste medarbeider. Blide positive mennesker gjør en forskjell, ikke sant? 😉

Rettet opp skjeve bryn ;)

Det er alltid hyggelig å kunne hjelpe når man kan. I dette tilfellet var brynene skjevt pigmentert fra før og svært tynne. Da har man litt mere å gå på når man ønsker dem fyldigere. At kunden blir fornøyd gleder meg alltid.

Hun følte at dette ble riktig og da er det lett å smile som her 😉

Brynløft ved permanent makeup!

40 minutter under nålene mine og vips er to lekre bryn på plass. Ytterligere to refill må på til før vi er helt ferdige med dem. Hun kan om hun ønsker få den fyldigere og mørkere ved de neste behandlingene. Fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!