Billig eller markedspris på pmu/tattoo?

Nå er det ikke bare de som utfører billig pmu/tattoo det kan gå galt hos, det ser vi av reklamasjoner vi får inn hos oss. Her er noen råd på veien.

Viktig:

Be om bilder

Spør hvor lenge de har jobbet i faget.

Hvor mange kunder pr. uke.

Hvor de har tatt kurs.

Utført videregående kurser.

Hver enkelt pmuartist har sin egen stil. Opp til deg å vurdere hva du liker.

Ser du hva som er hårtattoo eller naturlige hår?

Husk jeg har en konkurranse på bloggen min, hvor jeg gir vekk bryn. Trekker ut en vinner 1. mai.

Synes du disse stråene ser naturlige ut? Vi jobber kun med de tynneste nålene på markedet og gir dere kunder det aller siste av det som finnes. Vi oppdaterer maskiner og nåler ved våre klinikker, så snart det kommer noe nytt på markedet.

Husk vi er totalleverandør av merket “amiea” i Skandinavia. Vi leverer til Sverige og Danmark.

Nå var det min tur for pmu/tattoo av bryn :)

Har hatt fantastisk kreative og spennende dager ved SOL PMU avd. Mosjøen, hvor jeg har kurset Anniken opp i teknikker i pmu av lepper.

I går var det min tur til å få en makeover av mine pjuskete bryn. Jeg fixer alle andre og har blitt som skomakerens datter selv. Slik er det kanskje i de fleste bransjer?

Anniken har gledet seg lenge til å få kloa i meg og her ser dere resultatet 🙂

Jeg skal absolutt prioritere meg selv litt mere fremover. Kjenner jo det gjør noe med en, å få en så viktig ting som brynene på plass 🙂 Raskere kommer jeg meg ut døra til jobb om morgenen også.

Bilde fra i dag. Brynene ser litt mørke ut akkurat nå, men reduseres med 40-60% innen ti dager. Er så utrolig fornøyd allerede og kan nesten ikke vente til refill. Kommer nok til å gå for litt fyldigere bryn da!

Superfornøyd og takk til flinke Anniken. Listene i Mosjøen fylles raskt opp før ferien nå, da vi har stor pågang. Anniken når du ved å maile: [email protected]

Følg arbeidene hennes på instagram under: annikensolpmu

God påske og takk til Anniken for SUPER jobb 🙂

Utrolig resultat av leppepmu. MÅ sees!

Det er utrolig hva som kan utføres av små mirakler når det gjelder pmu. For enkelte kan de små mirakler være STORE, som i dette tilfellet.

Arr i leppen fra mange år tilbake og som dere ser ble det en stor jobb på oss med korrigering.

Vi gleder oss veldig til neste refill og som jeg sier, resultatet er ikke ferdig før begge refill er utført. Mulig et tredje refill må på plass her, men vurderes etter hvert!

Del slik at flere får se muligheten av hva som kan utføres. På forhånd takk 🙂

Marys kurs fylles raskt!

Min fantastiske samarbeidspartner Mary Ritcherson designer fantastiske bryn. Jobber du med PMU og ønsker kurs i Oslo/Norge i regi av SOL PMU, kan du maile Andreas som har ansvaret for våre kurser: [email protected]

Sikre deg plass neste år nå. Allerede påmeldte.

Lepperesultat nr.2 :)

Lepper er som nevnt en stor jobb og nå har Anniken fått ferdig to resultater. Kunden ønsket seg litt fyldigere øverleppe og slik ble resultatet like etter behandling i dag. Fargen heter “Tasty Nude”.

Veldig hyggelig når kunder kommer langveisfra og i dag er været strålende flott. Fornøyd kunde og behandler. Vi gleder oss til refill for å se hvordan fargen har satt seg i huden. Ytterligere to refill må på plass før det endelige resultat viser seg.

Vi gleder oss over å jobbe med de nye organiske pigmentene, som kommer for salg om ikke så lenge. Lekkert ikke sant?

Leppekurs i pmu/tattoo i Mosjøen!

Kunder fra Mo står i kø for lepper og jeg synes det er hyggelig å kunne kurse ved vår hyggelige avd. i Mosjøen også. Denne kunden ønsket fyldigere munn, noe som enkelt kan fixes. Vi går for det naturlige og justerer bare litt, som dere ser av liplineren.

Det ferdige resultat og hun har “litt” hevelse i leppene, noe som går raskt ned innen kort tid. Pent ikke sant? 🙂

Anniken får super trening disse to dagene. Seks lepper får behandling og vi gleder oss til å vise dere resultater fortløpende.

Lepper er GØY, men man må vite hva man gjør. Lepper er krevende og kanskje den største behandlingen vi utfører med pmu.

Ønsker du kurs i pmu/permanent-makeup? Vi holder både grunnleggende og videregårende kurser i Norge, Sverige og Danmark. Mail Andreas på: [email protected] for priser og info.

Vi selger også maskiner med tilbehør og har det beste å tilby dere som elever/linergister. Nye som gamle kunder ønskes og Andreas gir dere test av utstyr på skolen vår på Bislet/Oslo.

Til Mosjøen for leppetrening med Oakley!

I morgen går turen min til Mosjøen for litt extra leppetrening ved SOL PMU Mosjøen. Lepper er en STOR jobb og det vet alle som jobber med pmu. Akkurat nå har jeg stor pågang fra inn og utland om å holde kurser, så det er tydelig at lepper står høyt i kurs.

I dag kjøpte jeg meg nye “tannlegebriller” i merket Oakley, for å få extra “syn” på saken 🙂 Er produktfreak også på utstyrsmarkedet og dette har stått på ønskelista mi lenge.

Noen som kjenner igjen denne flotte dama? Hun jobber med tannleger og i firmaet Norsk Orthorform Depot. Janne Jaffe Hesstvedt er den dere kontakter om dere vi kjøpe lignende “lupebriller”. Hun driver i tillegg Oscarsgt.54, en av Oslo’s desidert mest spennende perler av en interiør og motebutikk. Kun klær fra norsk design.

I morgen venter mitt lille barnebarn Isak, spent på mormor, samt resten av familien min. Gleder meg.

Mitt inntrykk av Cosmoprof!

Siste dag i Bologna og jeg har funnet mye bra for våre samarbeidspartnere og kunder. Kunne ikke blitt bedre, så nå er det hjem med nyheter og jobb for å få alt på plass. Gleder meg bare så sinnsykt til å vise dere spesialprodukter og vet dere kommer til å like det.

Etter mange år i bransjen har jeg fått litt erfaring og vet ikke minst hva jeg ønsker for videre satsing. En spennende bransje, men samtidig en jungel av lovnader og humbug. Her gjelder det å ha hodet på rett plass.

Hvem har vel ikke bitt på mirakelprodukter for inn og utvortes bruk? Jeg er såpass gammel nå og som jeg pleier si; “du lurer ikke en gammel rev” 🙂 ……men sannelig kan man fristes av store lekre stand, dresskledde experter og utstyr som er designet for neste århundrede.

Jeg har sansen for familieselskaper som har jobbet hardt for å oppnå resultater. De er mere ærlige i sin presentasjon og ikke fullt så glatte. Skal man skape kontakter, ønsker iallefall jeg viss kontakt. Cosmoprof har så langt ikke skuffet meg og håper resultater etter turen vil vise seg som et kjærkomment tilskudd i bedriften.

Vi søker selgere for Ripar Makeup!

Vi har markedets beste covermakeup for salg til klinikker. Som dere vet er Andreas og jeg i Italia på spa&beautynessen Cosmoprof for å se etter produkter for salg i klinikk og webshop. Mye spennende er i kikkerten og nyheter vil dukke opp etter hvert.

Vi hadde er veldig bra møte med våre samarbeidspartnere i Ripar og legger nå planer for vår og sommer. Nyheter på gang også her.

Vi søker interesserte, gode selgere i hudpleie og makeup for provisjonsalg. God opplæring vil bli gitt.

Håper høre fra deg. Del og lik innlegget om du vil tipse andre. På forhånd takk 🙂

Mvh Sol