Mitt inntrykk av Cosmoprof!

Siste dag i Bologna og jeg har funnet mye bra for våre samarbeidspartnere og kunder. Kunne ikke blitt bedre, så nå er det hjem med nyheter og jobb for å få alt på plass. Gleder meg bare så sinnsykt til å vise dere spesialprodukter og vet dere kommer til å like det.

Etter mange år i bransjen har jeg fått litt erfaring og vet ikke minst hva jeg ønsker for videre satsing. En spennende bransje, men samtidig en jungel av lovnader og humbug. Her gjelder det å ha hodet på rett plass.

Hvem har vel ikke bitt på mirakelprodukter for inn og utvortes bruk? Jeg er såpass gammel nå og som jeg pleier si; “du lurer ikke en gammel rev” 🙂 ……men sannelig kan man fristes av store lekre stand, dresskledde experter og utstyr som er designet for neste århundrede.

Jeg har sansen for familieselskaper som har jobbet hardt for å oppnå resultater. De er mere ærlige i sin presentasjon og ikke fullt så glatte. Skal man skape kontakter, ønsker iallefall jeg viss kontakt. Cosmoprof har så langt ikke skuffet meg og håper resultater etter turen vil vise seg som et kjærkomment tilskudd i bedriften.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg