Gavedryss :)

Denne uken har jeg fått gaver på jobb jeg har satt stor pris på. Dette vegghenget fikk jeg av Frithjof Wilborn som er en god venn av meg.

Dette vakre bildet stakk Unni Wilhelmsen innom med på jobb. Bildet skal få hedersplassen og glede kundene mine. Unni hadde meg, Sol Heilo i Katzenjammer og meg i tankene da hun tegnet det 😉 må sees!

Unni har jeg kjent i 14 år og har fulgt hverandre oppgjennom årene. Norges flotteste dame som jeg setter stor pris på!

Bryntattoo/pmu i Mosjøen?

Anniken alias: knikken på instagram, har ved vår avd. i Mosjøen utført disse brynene med permanent makeup.

Er du fra nord i landet, så har Anniken noen ledige timer før sommeren. I Oslo er hun straks fullbooket og i Mosjøen enda noe ledig, men fylles raskt opp nå.

Anniken er datteren min og superdyktig.

[email protected]

Jeg anbefaler hennes arbeider på det varmeste.

Mvh Sol pmu Oslo
www.solhegge.com

Brynskygger er et must!!

Vi er oppatt av kvalitet hos oss og på disken har vi kun få utvalgte produkter for salg! Fred’s brynskygger passer godt inn og er perfekt å bruke mellom hvert refill som utføres hos oss til brynene sitter som de skal 🙂 Jevn lekker farge!! Nice 😉

Skyggene koster kr 230, og anbefales på det varmeste.

Fantastiske Børre Olsen og SO-B

I kveld har jeg vært på lanseringsfest med smykkedesigner Børre Olsen og mange andre. Børre lanserte sin førsye jeanskolleksjon, visning av smykker og t-shirt. Her var det ikke spart på noe.

Show og party er en super mix, samt venner i flertall. Børre kan dette og overrassket stort. Hadde også med meg sønnen min Andreas. Koselig å møte venner som Marianne Antonsen og Jon Lundemoen  🙂

Takk for en super kveld 🙂