Lyst på toltalt ny brynfasong?

Før og etter: mere løft, fylde og farge. Mange tror man ikke kan få ny form om utgangspunktet er totalt forskjellig fra det man ønsker seg. Det er feil 😉

Fornøyd kunde og behandler. Ny fasong og ny jente 🙂

www.solpmu.no

Vakre bryn en fryd?

Jeg vil absolutt mene at vakre bryn betyr mye for oss jenter, og guttene kommer etter 🙂

Over ser du før/etter behandling pmu av bryn.

Bryn er litt av vår identitet og jeg vet hva det betyr for den/de som mangler bryn helt og må tegne på hver eneste dag. Ikke alle er like flinke til å forme og heller ikke alle dager er like.

De fleste lever med en travel hverdag og haster i vei til jobb, barnehage, møter og aktiviteter. Da kan det være greit å slippe tenke på at brynene sitter der de skal 🙂

Det gleder meg å høre kunder si at dette er det beste de har unnet seg på lenge. Pmu gjør iallefall hverdagen litt enklere for den som har bryn på menyen sin i det daglige.

Dette er brynene til Vakrerom som hun heter på instagram. Om hun ble fornøyd? Sjekk ut profilen hennes….hun har en lekker nettbutikk så det lønner seg å ta en titt!

Følg oss gjerne på instagram: solhegge og solpmu

www.solpmu.no

Liker du innlegget, setter vi STOR pris på om du liker og deler 😉

Fra Trondheim for bryn :)

Hvor heldig er ikke jeg som har verdens hyggeligste kunder.

Disse søstrene kommer reisende helt fra Trondheim for bryn og i dag var det siste refill! Vi har tilreisende kunder fra hele landet og føler tilliten er stor!

Tusen takk til dere alle som tar turen til Oslo og Mosjøen

På instagram: @solpmu @solpmumosjoen

VIKTIG! Hva avgjør ditt resultat av pmu?

De fleste som kommer til oss ønsker vi former og pigmenterer brynene naturlige. Det er slike arbeider vi ønsker levere også. Hvordan resultatet blir, er avgjørende på fire punkter:

1. Utgangspunkt. Hvordan brynene ser ut fra naturens side og egne ønsker om form.
2. Hvem som utfører arbeidet.
3. Hvordan huden din opptar pigmentene. Husk vi jobber med levende vev!
4. Hvordan du ivaretar arbeidet/resultatet etter behandlingen.

Vi reiser først i juni for årets store kongress i pmu/tattoo i Berlin, hvor vi blir oppdatert på det aller siste innen bransjen. Dette er gull verdt for videre utvikling i arbeidet vårt. Vi gleder oss til å komme hjem og dele dette med våre kunder og samarbeidspartnere!

www.solpmu.no

Time for change :)

Trofast kunde som har alltid har ønsket tynne bryn ved hver behandling. I dag kom hun for å få dem fyldigere og med stråteknikk. For mange er fyldige bryn en modningsprosess og jeg blir selv happy når brynene får litt mere fylde for hver gang. De aller aller fleste kler fyldige bryn, selv om tykkelsen varierer veldig. Bryn betyr mye for oss jenter og vi må føle oss komfortable med dem.

Hva mener dere om bryn jenter? 🙂

Sjekk forandringen med bryn :)

Hva permanent makeup kan gjøre for den enkelte, som sliter med å finne riktig fasong på brynene sine daglig, er fantastisk! Tenk å stå opp og slippe tegne bryn, som trolig slites vekk i løpet av dagen.

Vi jobber for å gjøre deg fornøyd, men du er med på å gjøre resultatet til ditt eget. Vi har 2 refill i prisen og som regel holder det. Noen få trenger likevel et extra, noe du får til en redusert pris innen 3 mnd. Vi jobber med levende vev, noe som betyr at vi er forskjellige og som gjør at vi opptar pigmenter forskjellig.

Vi gleder oss over fornøyde kunder og jobber med det beste TEAMET i Tyskland. I starten av juni reiser vi i SOL PMU til Berlin for å oppdatere oss på det aller siste i bransjen, samt treffe kollegaer fra flere deler av verden. Superinteressant da vi får utvekslet erfaringer og teknikker.

Vi kommer til å holde en rekke kurser for nye og allerede drevne elever utover høsten. Neste år er også under planlegging og kursene fylles raskt. Det vi vet er at de elevene som satser på faget og opograderer seg, er de som løfter bransjen til nye høyder. Pmu har ikke alltid hatt høy status, men det har snudd kraftig de siste årene. Vi er stolte over det vi har oppnådd.

All henvendelse når det gjelder kurs mailes: [email protected]

www.solpmu.no

Røde bryn med feil fasong!

Vi elsker korrigeringer så lenge vi ser vi kan gjøre noe. Disse hadde flere haler, i tillegg til at de var ulike.

Nye bryn by @solpmu #solpmu #permanentmakeup

Bryn tatovert med stråteknikk!

Denne kunden hadde pmu fra før, men uten stråteknikk. Hun ønsket seg fyldigere og mørkere bryn, noe som var enkelt å oppfylle.

Vi har en stor brynkonkurranse på bloggen akkurat nå. Ønsker du bryn pigmentert permanent inn og hvorfor?

Sjekk konkurransen 🙂

Ved 1000 delinger gir vi vekk bryn :)

Hyggelig sommerkonkurranse på gang.

Her er jeg med superjentene mine, Snuppa32 og Shapeup33 som de heter på instagram! Med litt krembedøvelse på brynene og spente på selve behandlingen, tok vi en selfie mens vi ventet på at den skulle virke 🙂

Her har de begge fått nye bryn og bildet er tatt like etter pigmenteringen/behandlingen. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager!

Har DU lyst på permanente bryn utført av en av våre terapeuter, kan du “like” og “dele” på facebook og twitter, samt legge igjen mailadr. din i kommentarfeltet. Ved 1000 likes trekker vi ut en heldig vinner! Du må være fylt 18 år for å motta gaven.

Sjekk jentenes instagram for bilder av de “ferdige” brynene i etterkant!

På instagram heter vi: solpmu, solhegge og solpmumosjoen hvor mange tusen bilder av behandlinger ligger ute.

Vi utfører behandlinger i #oslo og #mosjøen

www.solpmu.no

Makeup eller pmu/tattoo av bryn?

Ikke alle ser fasonger og hva som passer til ansiktet best. Da er det greit å få veiledning, eller kanskje aller helst få brynene pigmentert inn på permanent basis, eller hva?

Vi gleder oss over fornøyde kunder, og spesielt hyggelig er det når noen sier dette er det beste de har invester i seg selv på år! 🙂

Hva mener du?